Uw bedrijfsvloer coaten?

Geschikt voor elk type bedrijf neem direct contact op

Bedrijfsvloer coaten?

Een bedrijfsvloer moet voldoen aan verschillende specifieke eisen. Hiermee is het een heel ander soort vloer dan bijvoorbeeld een vloer in een woning. Een bedrijfsvloer moet stevig zijn en bestand zijn tegen het gewicht van zware bedrijfsvoertuigen. Dit geldt niet alleen voor de vloer zelf, maar ook voor de coating die op de vloer is aangebracht.

Specifieke coating voor elke sector

Een goede, stevige bedrijfsvloer kan daarom ook het beste voorzien worden van een professionele vloercoating. Een duurzaam coatingsysteem dat specifiek is gemaakt voor de branche waarin u actief bent. Voor de automotive sector – waarbij onder meer stoffen als olie vrij kunnen komen – gelden namelijk hele andere eisen dan voor de agrarische sector.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Wat kost een bedrijfsvloer per m2?

De beste manier om te ontdekken wat een kunststof bedrijfsvloer per m2 kost is door gewoon een offerte aan te vragen bij Mesa Coatings. Dat kan eenvoudig via de website.

Liever direct contact?

Heeft u nog andere vragen, bijvoorbeeld met betrekking tot wat het beste bij uw bedrijf zou passen? Ook daar helpen we u natuurlijk graag mee verder. Wilt u liever direct spreken met één van onze experts? Dan kunt u ook altijd telefonisch of per email contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op voor vragen of deskundig advies

De medewerkers van Mesa Coatings zijn experts op het gebied van coatingsystemen, wilt u advies over het installeren van een coatingvloer voor uw bedrijf? Onze medewerkers staan u graag te woord.

"Mesa Coatings, Omdat kwaliteit een naam heeft!"

Vloeren voor bedrijven

Kunststof bedrijfsvloeren worden veel gebruikt bij de volgende bedrijven:

Uiteraard zijn er nog veel meer toepassingen waarvoor onze coatings worden gebruikt. Hierbij te denken aan coating voor een voedingsgoot, zwembadcoating, coatings voor dierentuinen of een coating in een container. Heeft u een specifieke wens qua coating nodig? Of wilt u vrijblijvend advies van een coatingexpert? Neem dan even contact op met ons.

Deze bedrijven hebben al een geschikte coatingvloer