Bedrijfsvloer coaten?

Een duurzame coatingvloer welke geschikt is in vele branches

Home » Bedrijfsvloer Coaten

Bedrijfsvloer coating voor elke sector

Een bedrijfsvloer moet voldoen aan verschillende specifieke eisen. Hiermee is het een heel ander soort vloer dan bijvoorbeeld een vloer in een woning. Een bedrijfsvloer moet stevig zijn en bestand zijn tegen het gewicht van zware bedrijfsvoertuigen. Dit geldt niet alleen voor de vloer zelf, maar ook voor de coating die op de vloer is aangebracht.

Een goede, stevige bedrijfsvloer kan daarom ook het beste voorzien worden van een professionele vloercoating. Een duurzaam coatingsysteem dat specifiek is gemaakt voor de branche waarin u actief bent. Voor de automotive sector – waarbij onder meer stoffen als olie vrij kunnen komen – gelden namelijk hele andere eisen dan voor de agrarische sector.

Prijs om een bedrijfsvloer te coaten

De beste manier om te ontdekken wat een kunststof bedrijfsvloer per m2 kost is door gewoon een offerte aan te vragen bij Mesa Coatings. Dat kan eenvoudig via de website.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

  • Hidden

"Mesa Coatings, Omdat kwaliteit een naam heeft!"

Vloeren voor bedrijven

Kunststof bedrijfsvloeren worden veel gebruikt bij de volgende bedrijven:

Bedrijfsvloer coaten voor industrie

Industrie

Bedrijfsvloer laten plaatsen in een magazijn met zware voertuigen of andere industriële omgeving? Goed geschikt, dankzij de hoge mechanische belastbaarheid.

Gietvloer voor de horeca sector

Horeca

Werk hygiënisch, hoogwaardig en volkomen veilig, bijvoorbeeld dankzij de antislip-afwerking. Speciaal voor omgevingen waarin hard gewerkt wordt en veel beweging plaatsvindt
Gietvloer voor de foodsector

Food sector

Voldoen aan de strenge HACCP-eisen met een vloer die u makkelijk kunt reinigen? 100% hygiënisch en met beperkte dagelijkse inzet makkelijk schoon te houden.
Bedrijfsvloer coaten voor kantoorruimte

Kantoor

De makkelijk te reinigen en duurzame keuze voor kantoren en vergelijkbare omgevingen. Verkleurt niet, dankzij de hoge UV-bestandigheid van de epoxy gietvloer.
Gietvloeren voor automotive sector

Automotive

Volledig vloeistofdicht, als ideale keuze in de werkplaats of de carwash. Bedrijfsvloer speciaal voor de automotive-branche, volgens alle belangrijke richtlijnen die er gelden.

Bedrijfsvloer coaten voor de overige sector

Overige sectoren

Te gebruiken in allerlei andere sectoren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, dan vertellen onze specialisten u er graag meer over.

Bedrijfsvloer voor iedere toepassing te coaten

Uiteraard zijn er nog veel meer toepassingen waarvoor onze coatings worden gebruikt. Hierbij te denken aan coating voor een voedingsgoot, zwembadcoating, coatings voor dierentuinen of een coating in een container. Heeft u nog andere vragen, bijvoorbeeld met betrekking tot wat het beste bij uw bedrijf zou passen? Ook daar helpen we u natuurlijk graag mee verder. Wilt u liever direct spreken met één van onze experts? Dan kunt u ook altijd telefonisch of per email contact met ons opnemen.

Enkele voordelen

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting

Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën

Neem contact met ons op voor vragen of deskundig advies

De medewerkers van Mesa Coatings zijn experts op het gebied van coatingsystemen, wilt u advies over het installeren van een coatingvloer voor uw bedrijf? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Contactgegevens

Social media

Deze bedrijven hebben hun bedrijfsvloer laten coaten


La provencale Bedrijfsvloer coaten
Bakkerij verbeek
Carpigiani Bedrijfsvloer coaten
Neptunes Bedrijfsvloer coaten