Bedrijfsvloer coaten?

Uw bedrijfsvloer coaten is een duurzame oplossing

Bedrijfsvloer coating voor elke sector

Een bedrijfsvloer moet voldoen aan verschillende specifieke eisen. Hiermee is het een heel ander soort vloer dan bijvoorbeeld een vloer in een woning. Een bedrijfsvloer moet stevig zijn en bestand zijn tegen het gewicht van zware bedrijfsvoertuigen. Dit geldt niet alleen voor de vloer zelf, maar ook voor de coating die op de vloer is aangebracht.

Een goede, stevige bedrijfsvloer kan daarom ook het beste voorzien worden van een professionele vloercoating. Een duurzaam coatingsysteem dat specifiek is gemaakt voor de branche waarin u actief bent. Voor de automotive sector – waarbij onder meer stoffen als olie vrij kunnen komen – gelden namelijk hele andere eisen dan voor de agrarische sector.

Prijs om een bedrijfsvloer te coaten

De beste manier om te ontdekken wat een kunststof bedrijfsvloer per m2 kost is door gewoon een offerte aan te vragen bij Mesa Coatings. Dat kan eenvoudig via de website.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

 • Hidden

"Mesa Coatings, Omdat kwaliteit een naam heeft!"

Vloeren voor bedrijven

Kunststof bedrijfsvloeren worden veel gebruikt bij de volgende bedrijven:

Bedrijfsvloer coaten voor industrie Bedrijfsvloer coaten

Industrie

Bedrijfsvloer laten plaatsen in een magazijn met zware voertuigen of andere industriële omgeving? Goed geschikt, dankzij de hoge mechanische belastbaarheid.

Gietvloer voor de horeca sector Bedrijfsvloer coaten

Horeca

Werk hygiënisch, hoogwaardig en volkomen veilig, bijvoorbeeld dankzij de antislip-afwerking. Speciaal voor omgevingen waarin hard gewerkt wordt en veel beweging plaatsvindt
Gietvloer voor de foodsector Bedrijfsvloer coaten

Food sector

Voldoen aan de strenge HACCP-eisen met een vloer die u makkelijk kunt reinigen? 100% hygiënisch en met beperkte dagelijkse inzet makkelijk schoon te houden.
Bedrijfsvloer coaten voor kantoorruimte

Kantoor

De makkelijk te reinigen en duurzame keuze voor kantoren en vergelijkbare omgevingen. Verkleurt niet, dankzij de hoge UV-bestandigheid van de epoxy gietvloer.
Gietvloeren voor automotive sector

Automotive

Volledig vloeistofdicht, als ideale keuze in de werkplaats of de carwash. Bedrijfsvloer speciaal voor de automotive-branche, volgens alle belangrijke richtlijnen die er gelden.

Bedrijfsvloer coaten voor de overige sector

Overige sectoren

Te gebruiken in allerlei andere sectoren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, dan vertellen onze specialisten u er graag meer over.

Bedrijfsvloer voor iedere toepassing te coaten

Uiteraard zijn er nog veel meer toepassingen waarvoor onze coatings worden gebruikt. Hierbij te denken aan coating voor een voedingsgoot, zwembadcoating, coatings voor dierentuinen of een coating in een container. Heeft u nog andere vragen, bijvoorbeeld met betrekking tot wat het beste bij uw bedrijf zou passen? Ook daar helpen we u natuurlijk graag mee verder. Wilt u liever direct spreken met één van onze experts? Dan kunt u ook altijd telefonisch of per email contact met ons opnemen.

Enkele voordelen

Heavy duty Bedrijfsvloer coaten

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting

Chemisch bestendig Bedrijfsvloer coaten

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht Bedrijfsvloer coaten

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën

Vraag direct een offerte aan

Mesa-Coatings B.V. is de expert op het gebied van coatingvloeren en wanden. Door jarenlange ervaring kunnen wij u de juiste coatingsoplossing aanbieden. Deze oplossingen variëren van een complete coatingvloer in een magazijn of bedrijfshal tot een voergoot coating in de agrarische sector. Laat uw gegevens en wensen achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk een passende aanbieding toesturen.

Offerte aanvragen

Dominique Laureijs

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Ik zal u contacteren na het invullen van de vrijblijvende offerte.

 • Geheel vrijblijvend
  Ontvang een gerichte prijsindicatie
 • Vakkundig advies
  Bezoek op locatie door de echte vakman
 • Jarenlange ervaring
  Expert in iedere branche
 • Levering in de BeNeLux en Duitsland
  Vertegenwoordigers in elke regio.
 • Marktleider in coatingsystemen
  Met onze focus op bedrijven.