Carwashvloer

Het Mesa vloersysteem, speciaal voor truck- en autowasstraten

Home » carwashvloer

Carwashvloer om bekende vloerproblemen te voorkomen

Last van vloerproblemen in uw truck- of autowasstraat? En is het niet duidelijk waar die vandaan komen? Een bekend verhaal, waar gelukkig een oplossing voor bestaat. Het zijn veelal chemicaliën in reinigingsmiddelen die in combinatie met een slechte ondergrond tot problemen leiden. Het gevolg is aantasting van de vloer, bijvoorbeeld door bacteriën die zich hechten in tegelvloeren of open beton. En de oplossing? Een wasstraatvloer van Mesa Coatings. Wij ontwikkelden het Mesa Fast vloersysteem, speciaal voor truck- en autowasstraten.

Wat is het Mesa Fast vloersysteem?

Het Mesa Fast vloersysteem bestaat uit hechtprimers, tussenlaten, granulaat en een sealer. Samen sluiten die de ondergrond 100% af. Bacteriën, vloeistoffen, zuren en vuil kunnen zich daarin niet nestelen. Zo is de vloer chemisch bestendig en tegelijkertijd geschikt voor hoge mechanische druk en zelfs langdurige UV-straling. Voor een wasstraatvloer die z’n kleur behoud en maximale duurzaamheid biedt.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

  • Hidden

Toepassingen van onze wasstraatvloer

Onze wasstraatvloer is uiteraard goed geschikt voor uw carwash. Daarnaast zijn er een aantal andere toepassingen mogelijk. Wij werken bijvoorbeeld voor truckwash-locaties, net als wasboxen en complete wasstraten voor auto’s. En heeft u een autoverhuurbedrijf met een wasbox? Ook dan maakt u hiermee een uitstekende keuze.

Oplossingen voor benzinestations

Benzinestations maken gebruik van onze wasstraatvloer voor de wasbox of wasstraat. Daarnaast kunnen we u ook met de rest van de locatie goed van dienst zijn. Wij zorgen voor een HACCP-gecertificeerde winkel- en restaurantvloer, zodat u met de vloercoating netjes aan de belangrijke richtlijnen en regels voldoet. Bovendien kunnen we de vloer al in 1 avond realiseren, zodat u overdag niet dicht hoeft. Meer weten over onze coatings voor de wasstraat of specifiek de wasstraatvloer waarmee we u van dienst kunnen zijn? Neem contact met ons op, dan vertellen onze specialisten u er graag meer over.

Wilt u meer informatie of een prijsopgaaf ontvangen? Neem dan snel contact met ons op.

Enkele voordelen

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën

Neem contact met ons op voor vragen of deskundig advies

De medewerkers van Mesa Coatings zijn experts op het gebied van coatingsystemen, wilt u advies over het installeren van een coatingvloer voor uw bedrijf? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Contactinformatie

Social media

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën
UV Bestendig

UV bestendig

Geen verkleuring door UV straling
Antislip

Antislip

Antislip toplaag is mogelijk
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Hitte bestendig

Hitte bestendig

Bestand tegen b.v. hete vloeistoffen
Snel gelegd

Snel gelegd

Binnen enkele uren belastbaar

Aanbrengen van de wasstraatvloer

We hebben veel ervaring met het aanbrengen van een carwashcoatings. Dat betekent dat we u op voorhand goed kunnen aangeven hoe dat in z’n werk gaat en wat erbij komt kijken. We laten u graag zien hoe we ervoor zorgen dat u de werkzaamheden snel weer op kunt pakken. En hoe we garanderen dat de vloer onderhoudsarm is en u daar op een duurzame manier gebruik van kunt maken. Zelfs bij intensief gebruik, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.

Op die manier is de coating voor uw autowasstraat een uitstekende keuze. En dankzij de diverse kleuren zorgen we graag voor een uitnodigende vloer of een vloer in overeenstemming met de kleuren van uw huisstijl. De ideale combinatie van belangrijke elementen, die we terug laten komen in de coating die we voor u aanbrengen.

Meer weten over de mogelijkheden van een coatingvloer in uw wasstraat? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.