Kantoorvloer

Onze kantoorvloeren zijn van hoge kwaliteit en afwerking

Home » Kantoorvloer

Wat is een geschikte kantoorvloer?

Maak voor uw kantoorvloer gebruik van onze coatings of gietvloeren. Een uitermate stijlvolle keuze, die bovendien een aantal praktische voordelen te bieden heeft. We zorgen voor een snelle en duurzame renovatie, waarmee u gemakkelijk weer jaren vooruit kunt.

Tip: is het belangrijk dat het werk niet stilvalt? Geen probleem, we maken een strakke planning voor de renovatie. Op de tijden die u het best uitkomt.

U kunt binnen een dag meteen weer aan de slag met de nieuwe kantoorvloer. Op die manier zorgen we voor een renovatie van de vloer op kantoor, zonder dat u daar hinder van ondervindt. Op die manier zijn we u graag van dienst met onze gietvloeren en troffelvloeren. Uitermate geschikt voor op kantoor, bijvoorbeeld dankzij de minimale slijtage en het beperkte onderhoud dat u eraan hoeft te plegen. We stemmen de samenstelling van uw bedrijfsvloer af op uw specifieke wensen, zodat u daar optimaal gebruik van kunt maken.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

  • Hidden

Kwaliteitsvloer met uitstraling speciaal voor op kantoor

Vloer voor in kantoren

Vloer voor in kantoren We bespreken uw wensen en kunnen aan de hand daarvan zorgen voor gietvloeren op kantoor die daar precies op aansluiten. De vloer op kantoor wordt daarmee zowel een stijlvolle als een heel praktische keuze, zodat u daar optimaal gebruik van kunt maken. Geen omkijken naar de vloer, mede omdat u die eenvoudig kunt (laten) reinigen en onderhouden.

Voordelen van een kantoorvloer

Een gietvloer of troffelvloer op kantoor heeft een aantal belangrijke voordelen te bieden. Het is ten eerste een moderne en strakke keuze, die bijdraagt aan de uitstraling van uw werkplek. Bovendien kunnen we die naadloos voor u aanbrengen. Dit levert een aantal praktische voordelen op. Het materiaal voor de kantoorvloer is uitermate onderhoudsvriendelijk en bovendien hygiënisch.

Uiteraard kunnen we de vloer voor kantoren aanbrengen in iedere gewenste kleur, bijvoorbeeld om die aan te laten sluiten bij uw huisstijl. De vloer is standaard stofvrij en slijtvast, terwijl u ondertussen kunt rekenen op een comfortabele keuze. Verder zorgen we met de gietvloeren en troffelvloeren op kantoor voor een scherpe prijs per m2, zodat de investering netjes binnen uw budget past.

Enkele voordelen

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën

Neem contact met ons op voor vragen of deskundig advies

De medewerkers van Mesa Coatings zijn experts op het gebied van coatingsystemen, wilt u advies over het installeren van een coatingvloer voor uw bedrijf? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Contactgegevens

Social media

Meer weten over kantoorvloeren?

Benieuwd naar meer informatie over de mogelijkheden van de kantoorvloer of hoe we daar in uw geval snel voor kunnen zorgen? We vertellen u graag meer over de materialen, de voordelen daarvan en natuurlijk onze werkwijze om de vloer voor u aan te brengen. Op die manier bent u goed op de hoogte van wat er mogelijk is en natuurlijk wat daar de kosten van zijn.

Meer weten over een nieuwe kantoorvloer door de internationaal marktleider? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Kantoor vloercoating