Retail en kantoorvloeren

Door jarenlange ervaring zijn wij experts op het gebied retail en kantoorvloeren

Home » Retail & kantoor

Kunststof kantoorvloeren en wanden

Een strakke vloer op kantoor draagt bij aan het werkplezier en aanzien van uw bedrijf. Kwaliteitsvloeren van Mesa Coatings zijn er in vele mogelijkheden waardoor er altijd aan uw wensen kan worden voldaan. De juiste keuze van vloer levert op termijn een kostenbesparing op in het werkproces.

Deskundig advies nodig?

De medewerkers van Mesa Coatings denken met u mee voor de keuze van deze vloeren. Wilt u graag meer informatie over Kantoorvloeren neem dan contact met ons op.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

  • Hidden

Een strakke coatingvloer in winkelpanden en kantoorpanden draagt bij aan het werkplezier en aanzien van uw bedrijf 

Vloercoatings voor uw winkelruimte

Een goede kwaliteitsvloer is belangrijk in uw winkel. Klanten krijgen bij binnenkomst een goede indruk van uw bedrijf. Het draagt bij aan de uitstraling van uw winkel en kan uw financieel voordeel opleveren. Neem voor de vele mogelijkheden aan kwaliteitsvloeren contact op met Mesa Coatings voor een vrijblijvend advies of offerte.

coatingvloer voor de winkel
coatingvloer voor kantoren

Coatingsystemen voor op Kantoor

Bij een geschikte kantoorvloer, kan er gedacht worden aan professionele uitstraling, onderhoudsvriendelijk en duurzaam zodat u hier nog jaren profijt van heeft. Mesa Coating levert kwaliteitsvloeren in vele soorten en kleuren. Hierdoor bepaalt u hoe uw kantoor eruit komt te zien.

Coating voor in de Kantineruimte

In de kantine van een bedrijf is het belangrijk om een mooie en hygiënische vloer te hebben. Zo kan uw personeel in een schone omgeving pauze houden. Een professionele uitstraling en een makkelijk te onderhouden vloer die tevens duurzaam is van kwaliteit. Door ons grote assortiment aan vloer- en wandsystemen kunnen wij altijd aan uw wensen voldoen.

coatings voor de kantineruimte
coatings voor de sanitaire ruimtes

Vloer- en wandcoatings voor Sanitaire ruimtes

Bij vloeren in de sanitaire ruimte staan hygiëne en onderhoudsvriendelijk centraal. Ze dienen makkelijk schoon te maken zijn en makkelijk schoon te houden. Bij renovatie of nieuwbouw kan de soort vloer die u kiest hierbij helpen. Of u gaat voor een epoxyvloer of een troffelvloer, Mesa Coatings kan u helpen bij uw keuze.

Neem contact met ons op voor vragen of deskundig advies

De medewerkers van Mesa Coatings zijn experts op het gebied van coatingsystemen, wilt u advies over het installeren van een coatingvloer voor uw bedrijf? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Contactinformatie

Social media