fbpx

Truckwash vloer

Kwalitatieve coatings voor elke wasstraat

Home » Truckwash vloer

Veel voorkomende problemen in Truckwash

Reguliere wasstraat vloeren en wanden kampen vaak met allerlei problemen. Vloeren en wanden van een wasstraat zijn namelijk een verzamelplaats van onder meer vuil en schimmels. Door zware belasting is slijtage dagelijks aan de orde. Vloeren slijten daarnaast harder door chemische bestanddelen. Een ander probleem dat zich mogelijk voordoet, is lekkage door een niet-waterdichte vloer. Bovendien zorgt zout tijdens de wintermaanden voor een verwoesting van het beton. Met een uniek systeem worden dit soort problemen bij een truckwash vloer optimaal tegengegaan.

Waarom is Mesa Fast het beste systeem voor de truckwash?

Ons systeem is naadloos en waterdicht. Het is zowel chemisch bestendig als mechanisch bestendig en voorzien van antislip. Slijtage en krassen worden optimaal tegengegaan. Bovendien is het systeem leverbaar in allerlei RAL kleuren. Jij beslist dus hoe je vloer en wanden er komen uit te zien. Voor een compleet systeem kies je ook voor plinten en het aanbrengen van een wandcoating. Dit draagt bij aan een naadloze aansluiting. Neem daarom direct contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

Bekijk stapsgewijs hoe wij een truckwash vloer renoveren.

Welke voordelen biedt het jouw bedrijf?

Een passend systeem voor je truckwash vloer biedt allerlei voordelen voor je bedrijf. Wij zetten ze voor je uiteen:

Geen slipgevaar en waterdicht

Een vloer zonder slipgevaar waarborgt de veiligheid van zowel je klanten als werknemers. Er ontstaat namelijk gevaar zodra de vloer nat is en gemengd wordt met zeep. Dit voorkom je met een antislip laag.

Slijtvast en chemisch bestendig

Niet alleen veiligheid speelt een belangrijke rol. Het is ook prettig als een vloer slijt vrij is en het beschikt over chemisch bestendige eigenschappen. Een chemische en machine belastbaarheid is daarom wenselijk. Was- en reinigingsmiddelen bestaan nu eenmaal gedeeltelijk uit chemische bestanddelen. Bovendien kan ook van vrachtwagens veel vuiligheid afkomen. Door het aanbrengen van een extra seal laag, spoelt zowel vuil als water gemakkelijk weg. Bovendien is het systeem uitermate duurzaam en gaat het jarenlang mee.

Binnen één dag gelegd

Een antislip vloer van Mesa Coatings wordt binnen één dag gelegd. Zo hoef je je bedrijf slechts tijdelijk te sluiten en loop je weinig risico. Hoe lang het exact duurt, is geheel afhankelijk van de huidige staat en wat je wensen hierin zijn. Ontvang daarom advies op maat van een van onze specialisten.

Enkele voordelen

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën

Neem contact met ons op voor vragen of deskundig advies

De medewerkers van Mesa Coatings zijn experts op het gebied van coatingsystemen, wilt u advies over het installeren van een coatingvloer voor uw bedrijf? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Contactinformatie

Social media

"Mesa Coatings, Omdat kwaliteit een naam heeft!"

De meerwaarde van een Mesa Fast troffelvloer

Een troffelvloer is snel gelegd en uiterst duurzaam. Het is een oplossing tegen veel voorkomende problemen en het wordt binnen één dag gelegd. Afhankelijk van de grootte van je wasplaats, is er altijd genoeg manschap aanwezig om de klus te klaren. Alle lagen die worden aangebracht, kenmerken zich door een snelle droogtijd. Loopt een klus toch uit? Dan wordt er in de avonduren gewoon doorgewerkt.

Hoe werkt het Mesa Fast systeem?

Het is natuurlijk prettig om te weten hoe het systeem werkt en wordt aangebracht. Daarom geven we je graag een inkijkje in de werkzaamheden die bij deze klus komen kijken. Voordat we het systeem aanbrengen, doen we onderzoek naar de huidige ondervloer. Wij bieden je een totaaloplossing, dus er is niets om je zorgen om te hoeven maken.

  1. We schuren de ondergrond en maken deze stofvrij.
  2. We brengen een hecht primer aan op de ondergrond.
  3. Nadat de primer droog is, wordt er een troffel massa gegoten die perfect aansluit op je wensen.
  4. Bij een droge troffel massa, zanden onze specialisten de vloer in met granulaat. Dit kan op kleur en zorgt eveneens voor een antislip werking.
  5. Na het in zanden, sealen we de vloer af. Hierdoor is de vloer optimaal bestand tegen water en vuil. Dit betekent voor jou een duurzame vloer die lang meegaat!

Voor een totaaloplossing kies je voor het aanbrengen van plinten en wandcoating. Uiteraard voorzien we je daarover graag van passend advies.

Truckwash vloer
Truckwash coatings

Deze bedrijven hebben al een geschikte coatingvloer


verbeek-veenman
subaru
van mossel groep
van dijk groep