Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst Agro

Wij van Mesa Coatings leveren duurzame coatingsystemen als vloercoating, wandcoating en kunststofplinten in de Benelux en Duitsland. Dat doen we in verschillende sectoren. Zo coaten we bij de professionele veehouder, maar leveren we ook kwaliteitsvloeren voor een magazijn, kantoorpand, autowasstraat of zelfs kapperszaak.

De ruimtes die we coaten worden intensief gebruikt door onze klanten. Ze moeten hun bedrijf dan ook regelmatig sluiten om ervoor te zorgen dat wij ons werk kunnen doen. Het is dus belangrijk dat we kwaliteit leveren binnen de afgesproken tijd. Zo kan de klant snel weer open gaan en gebruik maken van zijn spiksplinternieuwe vloer. Je begrijpt dat een goede werkvoorbereiding hiervoor cruciaal is. En om onze groei bij te kunnen houden kunnen we daar jouw hulp bij gebruiken!

De missie van Mesa Coatings is dat iedere professionele veehouder binnen Europa toegang heeft tot de diensten en producten van Mesa Coatings!


Onze visie: Make hygiene important!

Ons team

Bij Mesa werken we met een -al zeggen we het zelf- kei gezellig team van zo’n 15 medewerkers. Dit kan grofweg worden verdeeld in sales en uitvoering. Bij uitvoering moet je bijvoorbeeld denken aan planning, werkvoorbereiding, magazijn en klantenservice. Een deel van onze mensen werkt voornamelijk op de baan, maar de meesten zijn te vinden in ons kantoor in Bladel. Daarnaast werken we samen met zo’n 40 zzp’ers die voor ons de daadwerkelijke coating verzorgen. Hartstikke divers dus!

Wat je gaat doen?

Je bent commercieel ingesteld en je weet hoe je anderen kunt overtuigen! Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch actief benaderen van bestaande en nieuwe klanten en je verkoopt kwalitatief hoogwaardige producten. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor klanten en je weet de vragen van klanten te vertalen naar haalbare en passende oplossingen. Je draagt zorg voor het complete ordertraject, van offerteaanvraag tot after sales.

Wat vragen wij?

 • Je beheerst de Nederlandse en de Duitse taal in woord
  en geschrift (beheersing van andere talen is een pre)
 • Woonachtig in de regio
 • Flexibele instelling
 • Young potential (starter)

Wat bieden wij jou?

 • Fulltime functie
 • Veelzijdige en uitdagende activiteiten
 • Mogelijkheden om je te ontwikkelen en door te groeien
 • Ruimte voor initiatief en zelfontplooiing
 • Start op korte termijn
 • Standplaats Bladel

Ben jij..?

Commercieel gedreven en heb je een echte
winnaarsmentaliteit? Ben jij een echte teamplayer met
een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kan je goed
functioneren in een dynamische omgeving?
Dan zoeken wij jou!

Ben jij degene die wij zoeken?

Stuur dan je CV en motivatie naar
j.hermans@mesa-coatings.eu!