Wat is een coatingvloer?

Wij helpen u beslissen omtrent een coatingvloer

Bent u van plan om een coatingvloer te leggen in uw bedrijf en wilt u hier meer over weten? Mesa Coatings biedt diverse coatings aan en hier vertellen we u graag meer over. Stop dus met zoeken en lees dit artikel eens rustig door. Hier vindt u belangrijke informatie omtrent de coatingvloeren van Mesa Coatings. Hopelijk zijn hiermee de meeste vragen beantwoord en kunt u een weloverwogen keuze maken.

Coatingvloer

Een coatingvloer is een goed en goedkoper alternatief voor een gietvloer. Waar gietvloeren best duur zijn, liggen de kosten van het leggen van coatingvloeren aanzienlijk lager. Hoe wordt zo’n vloer gelegd? Om te beginnen wordt de ondergrond glad geschuurd en worden de eventuele gaatjes en scheuren opgevuld. Een gladde en goede ondergrond is belangrijk, anders ontstaan er barsten en scheuren. Hierna volgt een primer en daarna een coating. De primer zorgt ervoor dat de coating aan de ondergrond kan hechten en goed blijft zitten. Er kan ook nog een toplaag worden aangebracht met een matte of zijdeglans finish.

Mesa Fast Systeem

Mesa Fast is een coating gemaakt van PU (polyurethaan). Mesa Fast zijn vloeren die kras- en slijtvrij zijn plus makkelijk in onderhoud. Het kunststof is taai-elastisch en hiermee perfect voor een lichte tot halfzware belasting. Ideaal voor in de horeca doordat de vloer vochtbestendig is en het laat zich gemakkelijk schoonmaken. Ook is de PU-coatingvloer ideaal voor bijvoorbeeld winkelcentra of showrooms, want we kunnen de vloer naadloos voor u aanleggen en de vloer kan een schitterende glans geven. Het materiaal is elastisch, waardoor er geen scheuren of barsten zullen ontstaan. Tenslotte zijn de vloeren in elke gewenste RAL-kleur te bestellen.

Mesa Epox Systeem

Mesa Epox is een vloer gemaakt van, u raadt het al, epoxy. Het materiaal is harder dan beton en hiermee slijtvast en onderhoudsvriendelijk. De vloer is makkelijk schoon te maken, vuil- en vochtbestendig, biedt een goede antislip en is hygiënisch, waardoor het ook een ideale optie voor in de horeca of food-sector is. Mesa Epox is heel sterk en dus geschikt voor een hoge belastbaarheid zoals dat gebruikelijk is in bijvoorbeeld de vliegtuigindustrie en machinebouw. Maar ook meerdere sectoren kunnen baat hebben bij een epoxy vloer.

Wat is een coatingvloer?
Coatingvloer parkeergarage
Coatingvloer Pontmeyer
Coatingvloer carwash

Mesa Coatings helpt u

Mesa Coatings is dé marktleider in de Benelux. We zijn specialist op het gebied van onder andere kunststof vloersystemen. Door met u mee te denken kunnen we u de beste oplossing bieden voor uw persoonlijke vraag en situatie. We helpen graag bij de installatie van onze Mesa Epoxy of Mesa Fast coatingvloer. We bereiden de ondergrond goed voor door te stralen of schuren, wat geheel stofvrij is, en daarna brengen we een primer aan. Onze gekwalificeerde medewerkers zorgen er met de juiste kennis en vaardigheden ook voor dat de vloer snel weer kan worden belast en u er optimaal van kunt genieten.

We streven naar innovatieve, duurzame en hygiënische coatings. Onze klanten beoordelen ons met een gemiddelde van een 8,5 en daar zijn wij heel trots op!