Vloer- en wandcoatings voor elk agrarisch bedrijf

Om de infectiedruk te verlagen en de hygiëne te verhogen!

Agrarische coatingvloeren

Een coatingvloer voor uw agrarische bedrijf? Een uitstekend keuze, dankzij de unieke eigenschappen van onze toepassingen. Geschikt voor vloeren en voor wanden, zelfs inclusief plinten om de beide delen naadloos op elkaar aan te laten sluiten.

We zijn gespecialiseerd in coatingvloeren voor voergoten, melkputten en robot ruimtes. Bovendien werken we voor de melkstallen, biggennesten en varkensroosters van klanten. Op die manier is de agrarische coatingvloer uitstekend geschikt voor uw pluimveehouderij, rundveehouderij of varkenshouderij.

Optimale hygiëne

De coatingvloer voor de agrarische sector biedt een aantal belangrijke voordelen. U garandeert optimale hygiëne, dankzij de naadloze vloer die bovendien 100% vloeistofdicht is. Zo voldoet u in één klap aan alle belangrijke regels en richtlijnen, terwijl u de vloer zelf stukken gemakkelijker kunt schoonmaken.
Daarnaast kunt u rekenen op een belangrijke anti-slip werking, waardoor de veiligheid van de vloer sterk toeneemt. Een fijn bijkomend effect van de agrarische coatingvloer. Verder maakt u een uitermate duurzame keuze, als goede investering in de toekomst. Zowel voor de vloer als voor de wanden, waarmee we optimale hygiëne mogelijk maken.

Voor pluimvee, rundvee en varkens

We werken voor allerlei agrarische bedrijven, waar we u daardoor uitstekend meer over kunnen vertellen. Tot onze klanten kunnen we onder andere de volgende agrarische bedrijven rekenen:

Pluimveebedrijven
Rundveebedrijven
Varkensbedrijven
Geitenhouderij

Dat is voor ons niet alleen het bewijs dat ons product voor u van grote toegevoegde waarde is, het zorgt er ook voor dat we de uitdagingen kennen waar u mee te maken heeft. Wij begrijpen wat u als agrarisch bedrijf nodig heeft, als u zoekt naar een coatingvloer. Onze specialisten denken graag met u mee over een geschikte oplossing, volledig afgestemd op uw bedrijf en de manier waarop u daar gebruik van wilt maken.

Enkele voordelen

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting

Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies

Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen

Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën

Hygiënische coatings: een uitstekende keuze

Ziekten bij uw kippen voorkomen en de vloer zo snel mogelijk schoonmaken voordat de nieuwe levering pluimvee eraan komt? Wij gaan met die uitdagingen aan de slag en maken een offerte voor onze coatingvloeren. Op een manier zoals u daar in de jongvee stal of in de melkstal gebruik van kunt maken, net als in de ligboxenstal. Bovendien is de vloer een uitstekende keuze in de varkenshouderij, een geitenhouderij of een ander agrarisch bedrijf. Wij zorgen ervoor dat u kunt rekenen op maximale hygiëne, in combinatie met een aantal gunstige eigenschappen waar u nu en in de toekomst veel plezier van zal hebben.

Coating voor vloeren en wanden

Onze coatings zijn geschikt voor zowel de vloeren als de wanden. Bovendien kunnen we in de offerte ook meteen de plinten meenemen. We kunnen de beide delen dan naadloos met elkaar verbinden, zodat het vuil zich nergens kan verbergen en u kunt rekenen op een 100% hygiënische oplossing.

Wilt u meer weten over een coatingvloer of een coating op de wand in uw agrarische bedrijf? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor specifieke vragen. Wij horen graag van u.

Coatingvloer agrarische sector

Request a quote

Mesa-Coatings B.V. is the expert in the field of coating floors and walls. Thanks to years of experience, we can offer you the right coating solution. These solutions vary from a complete coating floor in a warehouse or industrial hall to a feed trough coating in the agricultural sector. Leave your details and wishes and we will send you a suitable offer as soon as possible.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Curious about the possibilities for your company? I will contact you after completing the non-binding offer.

 • Without charge
  Receive a targeted price indication
 • Expert advice
  Visit on location by the real craftsman
 • Years of experience
  Expert in every industry
 • Delivery in the BeNeLux and Germany
  Representatives in each region.
 • Market leader in coating systems
  With our focus on companies.