Vloer- en wandcoatings voor elk agrarisch bedrijf

Om de infectiedruk te verlagen en de hygiëne te verhogen!

Agrarische coatingvloeren

Een coatingvloer voor uw agrarische bedrijf? Een uitstekend keuze, dankzij de unieke eigenschappen van onze toepassingen. Geschikt voor vloeren en voor wanden, zelfs inclusief plinten om de beide delen naadloos op elkaar aan te laten sluiten.

We zijn gespecialiseerd in coatingvloeren voor voergoten, melkputten en robot ruimtes. Bovendien werken we voor de melkstallen, biggennesten en varkensroosters van klanten. Op die manier is de agrarische coatingvloer uitstekend geschikt voor uw pluimveehouderij, rundveehouderij of varkenshouderij.

Optimale hygiëne

De coatingvloer voor de agrarische sector biedt een aantal belangrijke voordelen. U garandeert optimale hygiëne, dankzij de naadloze vloer die bovendien 100% vloeistofdicht is. Zo voldoet u in één klap aan alle belangrijke regels en richtlijnen, terwijl u de vloer zelf stukken gemakkelijker kunt schoonmaken.
Daarnaast kunt u rekenen op een belangrijke anti-slip werking, waardoor de veiligheid van de vloer sterk toeneemt. Een fijn bijkomend effect van de agrarische coatingvloer. Verder maakt u een uitermate duurzame keuze, als goede investering in de toekomst. Zowel voor de vloer als voor de wanden, waarmee we optimale hygiëne mogelijk maken.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

 • Hidden

Voor pluimvee, rundvee en varkens

We werken voor allerlei agrarische bedrijven, waar we u daardoor uitstekend meer over kunnen vertellen. Tot onze klanten kunnen we onder andere de volgende agrarische bedrijven rekenen:

Pluimveebedrijven
Rundveebedrijven
Varkensbedrijven
Geitenhouderij

Dat is voor ons niet alleen het bewijs dat ons product voor u van grote toegevoegde waarde is, het zorgt er ook voor dat we de uitdagingen kennen waar u mee te maken heeft. Wij begrijpen wat u als agrarisch bedrijf nodig heeft, als u zoekt naar een coatingvloer. Onze specialisten denken graag met u mee over een geschikte oplossing, volledig afgestemd op uw bedrijf en de manier waarop u daar gebruik van wilt maken.

Enkele voordelen

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting

Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies

Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen

Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën

Hygiënische coatings: een uitstekende keuze

Ziekten bij uw kippen voorkomen en de vloer zo snel mogelijk schoonmaken voordat de nieuwe levering pluimvee eraan komt? Wij gaan met die uitdagingen aan de slag en maken een offerte voor onze coatingvloeren. Op een manier zoals u daar in de jongvee stal of in de melkstal gebruik van kunt maken, net als in de ligboxenstal. Bovendien is de vloer een uitstekende keuze in de varkenshouderij, een geitenhouderij of een ander agrarisch bedrijf. Wij zorgen ervoor dat u kunt rekenen op maximale hygiëne, in combinatie met een aantal gunstige eigenschappen waar u nu en in de toekomst veel plezier van zal hebben.

Coating voor vloeren en wanden

Onze coatings zijn geschikt voor zowel de vloeren als de wanden. Bovendien kunnen we in de offerte ook meteen de plinten meenemen. We kunnen de beide delen dan naadloos met elkaar verbinden, zodat het vuil zich nergens kan verbergen en u kunt rekenen op een 100% hygiënische oplossing.

Wilt u meer weten over een coatingvloer of een coating op de wand in uw agrarische bedrijf? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor specifieke vragen. Wij horen graag van u.

Coatingvloer agrarische sector

Vraag direct een offerte aan

Indufast is de expert op het gebied van coatingvloeren en wanden. Door jarenlange ervaring kunnen wij u de juiste coatingsoplossing aanbieden. Deze oplossingen variëren van een complete coatingvloer in een magazijn of bedrijfshal tot een voergoot coating in de agrarische sector. Laat uw gegevens en wensen achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk een passende aanbieding toesturen.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Ik zal u contacteren na het invullen van de vrijblijvende offerte.

 • Geheel vrijblijvend
  Ontvang een prijsindicatie
 • Vakkundig advies
  Bezoek op locatie door een vertegenwoordiger
 • Jarenlange ervaring
  Professionele applicateurs
 • Levering in de BeNeLux, Duitsland en Spanje
  Vertegenwoordigers in elke regio
 • Uitgebreid assortiment
  Coatings voor iedere branche