Hygiënische coatingvloeren voor de pluimveehouderij

Optimaal hygiënisch en bovendien onderhoudsvriendelijk

Home » Coatingvloeren voor de pluimveehouderij

Coatings voor de pluimveehouderij

Een coatingvloer voor uw pluimveehouderij: een uitstekende keuze. Optimaal hygiënisch en bovendien onderhoudsvriendelijk. En dat zijn pas twee van de voordelen waar andere agrarische bedrijven van profiteren.

Wilt u ziekten bij uw pluimvee voorkomen en ze in een constante lijn hard laten groeien? De vloer en de wanden zijn daarop van grote invloed. Tenminste, als u gebruik maakt van onze hoogwaardige coatingvloeren. De ideale keuze voor een hygiënische omgeving waar u daardoor weinig omkijken naar heeft. Schoonmaken en schoon houden is eenvoudig, dankzij het 100% naadloze en onderhoudsvriendelijke karakter.

Maak een duurzame keuze voor een coatingvloer voor uw pluimveehouderij. Niet voor niets de keuze van veel andere agrarische bedrijven, waardoor we marktleider zijn in de Benelux. Voor pluimveehouderijen, net als voor varkens- en rundveebedrijven. Daardoor kennen we de uitdagingen waar u mee te maken heeft, om onze toepassingen daar optimaal op af te kunnen stemmen.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

  • Hidden

Hygiënisch en onderhoudsvriendelijk

Onze coatings voor vloeren en de wanden is optimaal hygiënisch, dankzij de naadloze afwerking. Ook het onderhoud is daardoor een fluitje van een cent. Tegelijkertijd kunt u rekenen op een zowel optimale chemische als mechanische belastbaarheid. Twee belangrijke eigenschappen die ervoor zorgen dat u een duurzame keuze maakt, waar u lang plezier van heeft.

Hoger bedrijfsresultaat

Een betonvloer is niet chemisch bestendig en zal na verloop van tijd poreus worden. Een ideale voedingsbodem voor ziektekiemen, waar u met onze coatingvloeren voor de pluimveehouderij geen last van heeft. Zo draagt de hygiënische en onderhoudsvriendelijke vloer op de lange termijn krachtig bij aan uw bedrijfsresultaat, waarmee u de investering bovendien eenvoudig terugverdient.

Laat de vloer egaliseren

De kwaliteit van uw betonvloer verbeteren? Door die te laten egaliseren kunnen wij onze coatingvloer aan brengen, zoals we dat zelfs op de wand kunnen doen. Voor uw pluimveehouderij en voor andere agrarische bedrijven, bijvoorbeeld om bewuster te voeren.

100% naadloze afwerking dus minder ziektekiemen

Wij zorgen er na de egalisatie voor dat we de mechanische en chemische belastbaarheid van het oppervlak optimaliseren. Met een 100% naadloze afwerking, waardoor ziektekiemen zich nergens kunnen ophopen of verschuilen. Op die manier maakt u gebruik van een vloer die u eenvoudig kunt schoonmaken en schoon houden, zodat uw pluimvee de ideale omstandigheden heeft om zich te ontwikkelen.

coatings voor de pluimveehouderij
coatings voor de pluimveebedrijven

Neem contact met ons op voor vragen of deskundig advies

De medewerkers van Mesa Coatings zijn experts op het gebied van coatingsystemen, wilt u advies over het installeren van een coatingvloer voor uw bedrijf? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Contactinformatie

Social media

Pluimveehouderij: een coatingvloer op maat

Binnen de pluimveehouderij gebruik maken van onze coatingvloeren? We zorgen voor een oplossing op maat, aan de hand van de specifieke uitdagingen waar u mee te maken heeft. We brengen uw wensen in kaart, om op basis daarvan een scherpe offerte uit te brengen.

U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen, waarmee we u graag heel specifiek aangeven wat de mogelijkheden zijn en om welke investering dat vraagt. En heeft u specifieke vragen over onze coatingvloeren voor de pluimveehouderij of andere agrarische bedrijven? Neem contact met ons op, dan vertellen onze specialisten u er graag mee over.

Enkele voordelen

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën