Kunststof plinten

Met kunststof plinten bereik je een naadloze overgang met onze coatingvloer

Een naadloze aansluiting met kunststof plinten

Kunststof plinten met dezelfde kwaliteit en eigenschappen als de vloersystemen die we ontwikkelen. Voor de ideale aansluiting op een troffelvloer of een gietvloer. We creëren een naadloze overgang tussen de wand- en vloercoating, zodat u optimaal profiteert van de vloeistofdichtheid en andere prettige eigenschappen.
Onze kunststof plint is een ideale aanvulling op de bedrijfsvloer, afgestemd op de manier waarop u er gebruik van maakt.

Het aanbrengen van kunststof plinten

De kunststof plinten laten aanbrengen? We spreken van een plintcoating, waarbij het aanbrengen onder de juiste hoek bijdraagt aan de hoge kwaliteit daarvan. We werken standaard met 4cm hoogte en onder 45 graden, maar kunnen dat natuurlijk aanpassen aan uw wensen en de situatie ter plaatse. Op die manier zorgen we voor een bedrijfsruimte met een vloeistofdichte vloer die u optimaal schoon kunt houden. Onderhoudsvriendelijk en toch uitermate hygiënisch, voor het beste van twee werelden.

We zorgen er met de kunststof plinten voor dat u de vloeistofdichte vloer uit kunt breiden naar de plinten en de wanden in de ruimte. Vloeistof en vuil kunnen zich niet in de hoeken ophopen, omdat opzuigen en dweilen een stuk gemakkelijker wordt. We voorkomen de naad tussen de vloer en de wand, zodat u het geheel uitstekend kunt schoonmaken. En zodat het geheel vloeistofdicht is, waarmee u netjes voldoet aan de strenge eisen die er gelden in uw branche.

Waar worden kunststof plinten toegepast?

Er zijn allerlei toepassingen van kunststof plinten nodig. We werken bijvoorbeeld veel voor agrarische bedrijven, waar we ervoor zorgen dat de vloer en de wanden netjes aan de eisen voldoet. Dat geldt ook voor de productie-industrie, bijvoorbeeld als het gaat om voedingsmiddelen. En wilt u er in een sanitaire ruimte voor zorgen dat alles netjes vloeistofdicht is? Ook in dat geval zijn onze kunststof plinten goed geschikt.

We stemmen de werkwijze en de specificaties van de plinten af op de manier waarop u er gebruik van zal maken. Dat doen we op basis van uw specifieke wensen en de eisen die er gelden. Daarnaast maken we gebruik van onze brede ervaring binnen de branche. We kunnen u aan de hand van eerdere projecten goed aangeven wat er gebruikelijk is en hoe we voor u aan de slag gaan.

Het toepassen van plintcoating zorgt voor sterke en duurzame vloeren en is geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Het wordt dan ook veelvuldig gebruikt in agrarische sector, productie industrie als ook voedingsmiddelen industrie. Voorbeeld zijn:

Kunststof plinten voor industrie

Industrie

Kunststof plinten voor de horeca sector

Horeca

Kunststof plinten voor de foodsector

Food sector

Kunststof plinten voor kantoorruimte

Kantoor

Kunststof plinten voor automotive sector

Automotive

Gietvloer voor de overige sector

Overige sectoren

Request a quote

Mesa-Coatings B.V. is the expert in the field of coating floors and walls. Thanks to years of experience, we can offer you the right coating solution. These solutions vary from a complete coating floor in a warehouse or industrial hall to a feed trough coating in the agricultural sector. Leave your details and wishes and we will send you a suitable offer as soon as possible.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Curious about the possibilities for your company? I will contact you after completing the non-binding offer.

 • Without charge
  Receive a targeted price indication
 • Expert advice
  Visit on location by the real craftsman
 • Years of experience
  Expert in every industry
 • Delivery in the BeNeLux and Germany
  Representatives in each region.
 • Market leader in coating systems
  With our focus on companies.