Mortelvloer voor bedrijven

Hoogste kwaliteit mortelvloer geschikt voor vele branches

Wat is een mortelvloer?

Bent u op zoek naar een sterke, duurzame en veelzijdige vloer voor uw bedrijf? Dan is een mortelvloer een goede optie. Een mortelvloer, ook wel troffelvloer, acrylaatvloer of PMMA-vloer genoemd, is een kunststof vloer op basis van het materiaal PMMA (PolyMethylMethAcrylaat). Een bijkomend voordeel van de mortelvloer is dat de verwerkingstijd kort is en dat de vloer snel uithardt. Dit maakt de mortelvloer zeer geschikt voor renovatieprojecten, aangezien de vloer snel weer gebruikt kan worden en uw werkprocessen nooit lang hoeven stil te staan.

Een mortelvloer als bedrijfsvloer

Bedrijfsvloeren moeten vaak aan vele specifieke eisen voldoen. Deze eisen kunnen per branche en per bedrijf verschillen. Echter zijn er een aantal aspecten die bij vele bedrijven hoog in het lijstje staat, ongeacht de branche. Hierbij kunt u denken aan de duurzaamheid van de vloer, maar ook aan de stevigheid, slijtvastheid, hygiënische aspecten en onderhoudsvriendelijkheid. Vaak is de uitstraling en de look van de vloer ook belangrijk. Een mortelvloer voldoet aan al deze aspecten. Hierdoor is de mortelvloer een erg veelzijdige vloer die in vele branches als bedrijfsvloer toegepast kan worden. Deze vloer is geschikt voor vele toepassingen, is zeer sterk, gemakkelijk in onderhoud en heeft een moderne, professionele uitstraling.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

 • Hidden

Toepassingen mortelvloer

Een mortelvloer wordt veelal toegepast bij bedrijven waar hygiëne en veiligheid een grote rol spelen. Hierbij kunt u denken aan (professionele) keukens, sanitaire ruimten zoals doucheruimtes, toiletten en kleedkamers, en bedrijven in de industrie, zoals magazijnen, petrochemische industrie en metaalbewerkingsindustrie. Ook komt de mortelvloer goed tot zijn recht in de automotive sector. Doordat de vloer mechanisch belastbaar is, slijtvast en volledig vloeistofdicht, kan de vloer uitstekend gebruikt worden in bijvoorbeeld de carwash en garages. Ook ziet u de mortelvloer vaak terug in magazijnen, werkplaatsen, winkelcentra, productieruimtes en distributiecentra.

Een vloer met vele voordelen

De mortelvloer kan zowel glad als antislip worden afgewerkt. Door te kiezen voor een antislip afwerking, maakt u uw vloer nog veiliger voor uw medewerkers en uw klanten. De mortelvloer is tevens een erg veelzijdige vloer die in vele branches en sectoren goed tot zijn recht zal komen. Zo is de mortelvloer bijvoorbeeld volledig dicht voor vuil en vloeistoffen. Hierdoor is de mortelvloer uiterst hygiënisch en ook nog eens zeer gemakkelijk in onderhoud. Ideaal voor de automotive sector, zoals wasstraten en wasboxen maar ook voor garages en werkplaatsen. Door zijn naadloze design heeft de vloer een modern, strak en professioneel uiterlijk, zeer geschikt voor bijvoorbeeld kantoren en showrooms. De mortelvloer is ook erg slijt- en krasvast, waardoor de vloer veelal in de industriële sector wordt toegepast, bij onder andere magazijnen en de metaalindustrie. Door zijn hygiënische eigenschappen komt de vloer zeer goed tot zijn recht in de food- en horeca sector en de recreatie sector, zoals in (professionele) keukens, bakkerijen, slagerijen, voedselproductie ruimtes en zwembaden.

Enkele voordelen

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën

Vraag direct een offerte aan

Indufast is de expert op het gebied van coatingvloeren en wanden. Door jarenlange ervaring kunnen wij u de juiste coatingsoplossing aanbieden. Deze oplossingen variëren van een complete coatingvloer in een magazijn of bedrijfshal tot een voergoot coating in de agrarische sector. Laat uw gegevens en wensen achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk een passende aanbieding toesturen.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Ik zal u contacteren na het invullen van de vrijblijvende offerte.

 • Geheel vrijblijvend
  Ontvang een prijsindicatie
 • Vakkundig advies
  Bezoek op locatie door een vertegenwoordiger
 • Jarenlange ervaring
  Professionele applicateurs
 • Levering in de BeNeLux, Duitsland en Spanje
  Vertegenwoordigers in elke regio
 • Uitgebreid assortiment
  Coatings voor iedere branche