Duurzame coatings voor de metaalindustrie?

Heavy Duty proof, belastbaar met
grote machines en voor dagelijks gebruik.

Coatings voor de metaalindustrie

Gebruik maken van onze coatings voor de metaalindustrie? Uitstekend bestand tegen de zware belasting met grote machines, daar waar een reguliere cementdekvloer na verloop van tijd slijtage zal vertonen of zelfs gebreken zal laten zien.

Voorkom scheuren en beschadigingen

Zonder kwaliteitsvloer zoals met onze coating systemen kunt u te maken krijgen met scheuren en andere beschadigingen, waardoor u de werkzaamheden niet meer kunt uitvoeren of niet langer aan de strikte eisen voldoet. Wij helpen u oponthoud te voorkomen dat er kan ontstaan, met de coatings voor de metaalindustrie. Voorkom gevaarlijke situaties voor uw personeel en behoud de continuïteit van uw organisatie. Wij brengen een hoogwaardige coatingvloer aan, speciaal geschikt voor de metaalindustrie. Op die manier kiest u voor een kwaliteitsvloer met hoogwaardige eigenschappen, zodat u een uitstekende keuze maakt voor uw organisatie.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

 • Hidden

Antislip en gemakkelijk schoon te houden

Uiteraard bieden onze coatings voor de metaalindustrie verschillende interessante eigenschappen. Wilt u bijvoorbeeld gebruik maken van een anti-slip afwerking? We zorgen er daarmee voor dat u veel veiliger kunt werken, dan op een standaardvloer voor uw bedrijf. Beperk het risico op uitglijden en zorg op die manier opnieuw voor de continuïteit van de werkzaamheden.

Makkelijk schoon te houden

Tegelijkertijd zorgen we voor een vloer die u veel gemakkelijker schoon kunt houden. 100% glad en vlak, waardoor u uitstekend gebruik kunt maken van machinale reiniging. De ideale keuze binnen de industrie, met een vloer die tegelijkertijd geschikt is voor zware belasting met grote machines. Op dagelijkse basis, zonder dat er noemenswaardige slijtage aan de coating systemen zal optreden. We zorgen voor een kunststofvloer van de hoogst mogelijke kwaliteit, waar we u ook op voorhand natuurlijk meer over kunnen vertellen. Afgestemd op de specifieke manier waarop u er gebruik van wilt maken, net als wanneer we werken aan een coating voor de computerruimte We denken met u mee over het dagelijks gebruik, zodat we u op basis daarvan kunnen adviseren over een coating voor de metaalindustrie.

Enkele voordelen

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën

Renovatie project?

Gebruikt u al een andere fabrieksvloer en wilt u die renoveren? Wij voorkomen dat de werkzaamheden te lang stil komen te liggen. In plaats daarvan zorgen we voor herstelwerkzaamheden of het aanbrengen van een nieuwe vloer als dat u het best uitkomt. En binnen één dag is de vloer weer volledig te belasten, zonder verlies van kwaliteit. Op die manier zorgen we voor vakkundige en snelle reparaties of brengen we in korte tijd een hoogwaardige coating voor de betonvloer aan.

Coatingsystemen voor de metaalindustrie

Meer weten over onze coating systemen voor de metaalindustrie? Onze specialisten vertellen u graag meer over de coatings die we aanbrengen en de unieke eigenschappen waar we daarmee voor zorgen. Afgestemd op de zware belasting met grote machines en ander dagelijks gebruik binnen uw organisatie. Heeft u specifieke vragen of wilt u meer weten over de coatings voor de metaalindustrie? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Vraag direct een offerte aan

Indufast is de expert op het gebied van coatingvloeren en wanden. Door jarenlange ervaring kunnen wij u de juiste coatingsoplossing aanbieden. Deze oplossingen variëren van een complete coatingvloer in een magazijn of bedrijfshal tot een voergoot coating in de agrarische sector. Laat uw gegevens en wensen achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk een passende aanbieding toesturen.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Ik zal u contacteren na het invullen van de vrijblijvende offerte.

 • Geheel vrijblijvend
  Ontvang een prijsindicatie
 • Vakkundig advies
  Bezoek op locatie door een vertegenwoordiger
 • Jarenlange ervaring
  Professionele applicateurs
 • Levering in de BeNeLux, Duitsland en Spanje
  Vertegenwoordigers in elke regio
 • Uitgebreid assortiment
  Coatings voor iedere branche