Tankstation coatings

Ga bodemverontreiniging tegen

Hoge reinigingskosten

Bij het aftanken van motorvoertuigen kan het altijd gebeuren dat er wat brandstof op de vloer terecht komt. Als deze brandstof in de bodem terecht komt is er sprake van bodemverontreiniging. Het opruimen of saneren hiervan zal erg hoge kosten met zich meebrengen.

Vloeistofdichte tankstation vloer

Om dit te voorkomen moeten tankplaatsen/tankstations vanuit de Wet Bodembescherming zijn voorzien van een ‘vloeistofdichte vloer’. Nieuwe vloeren waar per jaar meer dan 25.000 liter wordt getankt, moeten worden aangelegd door een aannemer met een BRL7700 certificaat. Tankplaatsen of tankstations waar minder dan 25.000 liter wordt getankt per jaar of bestaande vloeren van tankplaatsen die ooit zijn aangelegd onder de BRL7700 worden geïnspecteerd op basis van de AS6700.

Dit kan Antea Inspection B.V. verzorgen. Het inspecteren van de vloer gebeurt visueel conform de AS6701. Als ook het riool geïnspecteerd moet worden, dan wordt deze vol gezet met water conform de AS6703 (niveaumeting).

Met een vloeistofdichte vloer en riool wordt bodemverontreiniging voorkomen en kan een bodemsanering met hoge kosten worden voorkomen!

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

 • Hidden

Beleving bij de tankstation

Ook van een steeds groter belang is de beleving die mensen verlangen bij het tanken. Niet alleen beleving in de shop maar ook de beleving die tijdens het tanken gecreëerd wordt. Bijvoorbeeld: achtergrondmuziek, het plaatsen van een scherm met informatie (o.a. nieuws, reclame ect.). Hier is de vloer van het pomp/tankeiland ook onderdeel van.

Mesa Fast is ideaal voor een tankeiland

Middels het MesaFast systeem is Mesa Coatings in staat om binnen enkele uren een volledige vloerafwerking van het pomp/tankeiland te realiseren. Het MesaFast systeem is een makkelijk te onderhouden vloer met een goede antislip en een hoge chemische resistentie. Indien het tankgedeelte volledig van beton is kan hier ook het systeem op toegepast worden.

Marktleider in kunststofvloeren

Mesa Coatings is al jaren marktleider binnen de kunststofvloeren in de automotive en carwash sector. Een specialistisch team zorgt er jaarlijks voor dat duizenden m2’s aan vloeroppervlak gerenoveerd worden.

De keuze van Mesa Coatings een aantal jaren geleden om met Antea Inspection in zee te gaan voor de vloerinspecties, was niet moeilijk. Antea Inspection is een bedrijf met korte lijntjes, waarbij de communicatie met de professionals voor inspecties erg goed is!

Enkele voordelen

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën
Tankstations
Tankstations pompeiland
Tankstations pompeiland
Tankstations pompeiland
Tankstations vloeistofdicht
Tankstations vloeistofdicht
Werkplaats garage brochure

Download onze automotive brochure

Interessieren sich für ein Beschichtungsböden?

Wünschen Sie weitere Informationen oder eine persönliche Beratung für Ihren neuen Unternehmensboden? Dann kontaktieren Sie uns noch heute.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Neugierig auf die Möglichkeiten für Ihr Unternehmen? Nach Ausfüllen des unverbindlichen Angebotes melde ich mich bei Ihnen.

 • Vollkommen unverbindlich
  Erhalten Sie eine gezielte Preisangabe
 • Fachmännische Beratung
  Besuch vor Ort vom echten Handwerker
 • Jahrelange Erfahrung
  Experte in jeder Branche
 • Lieferung in BeNeLux und Deutschland
  Vertreter in jeder Region
 • Marktführer auf dem Gebiet der Beschichtungssysteme
  Mit unserem Fokus auf Unternehmen