Winkelruimte coating

Sfeer verhogend, onderhoudsvriendelijk, de basis voor elk interieur

Coatings voor de winkelruimte

Een coating voor de winkelruimte aanbrengen? Het is de basis voor iedere interieur. Een goede kwaliteitsvloer waar u zo min mogelijk omkijken naar heeft. Onderhoudsarm en bovendien slijtvast, om daar een lange tijd gebruik van te blijven maken.

De betonvloer met coating zorgt voor een nette uitstraling van de winkel, waarmee u zich op een professionele manier kunt presenteren. Een handige investering, die zich op die manier vanzelf terugverdient. En mogelijk in alle kleuren en uitvoeringen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Duurzaam en naadloos

De coating voor de winkelruimte brengen we op een uitermate duurzame manier aan. Zodat u daar zo min mogelijk onderhoud aan heeft en u er toch intensief gebruik van kunt maken. Een vloeistofdichte vloer die we naadloos aanbrengen, waardoor u de vloer bovendien gemakkelijk kunt reinigen.

Op die manier is bijvoorbeeld een betonvloer in epoxy om meerdere redenen een goede keuze. Terwijl de prijs in veel van de gevallen erg meevalt. Met de coating in de winkelruimte doet u een belangrijke investering in de uitstraling van uw winkelruimte. Zodat u daar de vruchten van plukt, los van het slijtvaste karakter en de eenvoud waarmee u de vloer goed hygiënisch kunt houden.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

 • Hidden

Betonvloer in epoxy

De betonvloer in epoxy is een goed voorbeeld van een coatingvloer. Het is een vloeistofdichte vloer van zeer hoge kwaliteit, waarmee we ervoor zorgen dat u de winkelruimte netjes kunt laten afwerken.

Tip: we kunnen de epoxycoating zelfs binnen 1 dag aanbrengen, waarna u die meteen weer kunt belasten. Geen onderbreking van uw activiteiten, zodat u zo min mogelijk omzet misloopt.

We adviseren u graag over de mogelijkheden van een troffelvloer, zoals we u ook goed van dienst kunnen zijn met een coating op kantoor. We zijn marktleider in Nederland en in de rest van de Benelux, waardoor u kunt rekenen op niets minder dan de beste kwaliteit. We garanderen op die manier een hoogwaardige afwerking, waar u zelfs bij intensief gebruik een lange tijd zonder zorgen gebruik van kunt blijven maken.

Enkele voordelen

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën

Vraag direct een offerte aan

Mesa-Coatings B.V. is de expert op het gebied van coatingvloeren en wanden. Door jarenlange ervaring kunnen wij u de juiste coatingsoplossing aanbieden. Deze oplossingen variëren van een complete coatingvloer in een magazijn of bedrijfshal tot een voergoot coating in de agrarische sector. Laat uw gegevens en wensen achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk een passende aanbieding toesturen.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Ik zal u contacteren na het invullen van de vrijblijvende offerte.

 • Geheel vrijblijvend
  Ontvang een prijsindicatie
 • Vakkundig advies
  Bezoek op locatie door een vertegenwoordiger
 • Jarenlange ervaring
  Professionele applicateurs
 • Levering in de BeNeLux, Duitsland en Spanje
  Vertegenwoordigers in elke regio
 • Uitgebreid assortiment
  Coatings voor iedere branche

Winkelruimte coatingvloer laten aanbrengen

Interesse in een winkelruimte coatingvloer en benieuwd naar de mogelijkheden daarvan? Onze specialisten vertellen u graag meer over de verschillende kleuren die we kunnen leveren, de werkwijze die we hanteren en de wijze waarop we de continuïteit voor u garanderen.
Neem contact met ons op voor meer informatie, dan leggen we u graag over over de manier waarop we werken. En kunnen we voorbeelden laten zien van andere winkels waarin we de vloer hebben voorzien van onze coatings.

Meer weten over de mogelijkheden van een coatingvloer in uw winkelpand? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.