Offerte aanvragen

Uiteraard gratis en vrijblijvend

Vraag direct een offerte aan

Mesa-Coatings B.V. is de expert op het gebied van coatingvloeren en wanden. Door jarenlange ervaring kunnen wij u de juiste coatingsoplossing aanbieden. Deze oplossingen variëren van een complete coatingvloer in een magazijn of bedrijfshal tot een voergoot coating in de agrarische sector. Laat uw gegevens en wensen achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk een passende aanbieding toesturen.

Vraag direct een offerte aan

Mesa-Coatings B.V. is de expert op het gebied van kunststof vloer- en wandsystemen in de Benelux. Door jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren met een passende oplossing. Deze oplossingen variëren van een complete coatingvloer in een magazijn of bedrijfshal tot een voergoot coating in de agrarische sector. Laat uw gegevens en wensen achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk een passende en vrijblijvende aanbieding toesturen. U kunt ook bezoek op locatie ontvangen van onze echte vakmannen.

 • Geheel vrijblijvend
  Ontvang een gerichte prijsindicatie
 • Vakkundig advies
  Bezoek op locatie door de echte vakman
 • Jarenlange ervaring
  Expert in iedere branche
 • Levering in de BeNeLux en Duitsland
  Vertegenwoordigers in elke regio.
 • Marktleider in coatingsystemen
  Met onze focus op bedrijven.
Pijl
heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting

heavy duty

Antislip

Antislip toplaag is mogelijk

heavy duty

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen

heavy duty

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies

heavy duty

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën

heavy duty

Hitte bestendig

Bestand tegen b.v. hete vloeistoffen

heavy duty

UV bestendig

Geen verkleuring door UV straling

heavy duty

Snel gelegd

Binnen enkele uren belastbaar

Over Mesa Coatings B.V.

Mesa Coatings is “de specialist in kunststof vloeren en wanden”, door jarenlange internationale ervaring zijn we de specialist bij uitstek voor wand- en vloercoating. Mesa Coatings BV is uw specialist voor het juiste kunststofvloer systeem dat aansluit op uw eisen. Wij draaien er niet omheen, maar geven u direct het beste advies. Of het nu gaat om een vloer voor in de agrarische of automotive sector, als ook voor de industrie, detailhandel en bedrijven actief in voedingsmiddelen, wij hebben een oplossing.

Kunststof vloeren

Vandaar dat we ook verschillende soorten kunststof vloeren aanbieden. Zo hebben we de epoxyvloer, troffelvloer, gietvloer, betoncoating en grindvloer. Elke vloercoating heeft zijn eigen unieke eigenschap en hiervoor komen we graag kijken wat in uw situaties het beste past.

Kunststof plinten en wanden

Tot slot bieden we u ook oplossingen voor egalisatie en renovatie, leggen we kunststof plinten en brengen we wandcoating aan. Tot de mogelijkheden behoren coatings met een gel finish, antislip laag, topcoat of finish van siergrind. Coating kan zowel glanzend als mat.

coatingvloer
coatingvloer