Toepassingen van onze coatings

Breed toepasbare coatings, geschikt voor iedere branche

Waar worden onze coatings toegepast?

De verschillende vloercoatings van Mesa Coatings zijn zeer veelzijdig toe te passen, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Afhankelijk van de situatie, het gebruikersdoel en de eisen van de klant zoeken wij in samenwerking met u naar een geschikte oplossing. Hieronder vindt u een selectie van onze Mesa Epox en Mesa Fast coatingvloeren en -wanden onderverdeeld per type branche. Wij bieden onder andere de volgende vloertypen aan voor bedirjven: Troffelvloeren, Epoxyvloeren en Gietvloeren. In samenwerking met wandcoating en kunststof plinten worden duurzame , hygiënische en makkelijk te onderhouden ruimtes voor elk bedrijfstypen gecreëerd. Wilt u meer weten over de verschillende toepassingen van onze coatings laat dan uw gegevens achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

De coatingsystemen van Mesa Coatings zijn in elk branche toepasbaar

Coatingsystemen voor de agrarische sector

Kunststof-coating oplossingen worden tegenwoordig steeds vaker in de agrarische sector toegepast. De voornaamste reden hiervan is de hygiënische eigenschappen van de coatingvloeren. De coatingsystemen worden zoal gebruikt voor de voergoot, melkcarrousel, tanklokaal, hygiënesluis. Wij bieden coatingsystemen aan voor o.a. de Pluimveehouderij, Rundveehouderij, Varkenshouderij , Geitenhouderij etc..

Coatingsystemen voor de automotive industrie

Het gebruik van kunststof vloeren – en dan vooral een coatingvloer, is steeds vaker terug te zien in de automotive industrie. Het zijn namelijk vloeren die goed bestand zijn tegen de zware mechanische belasting van voertuigen, maar ook de vele soorten vloeistoffen goed kunnen weerstaan en uiteindelijk makkelijk schoon te maken zijn.

Coatingsystemen voor in de voedingsmiddelen industrie

Schone vloeren zijn van essentieel belang voor de voedingsmiddelen industrie. Daar waar eten verwerkt of geproduceerd wordt moet het namelijk hygiënisch zijn en als er al iets valt, dan landt dat vaak op de vloer. Vloeren zijn daarom dan ook de moeilijkste plekken binnen een bedrijf om schoon te houden. Omdat er strenge eisen zijn voor de voedsel sector omtrent properheid is het van belang dat deze makkelijk te onderhouden is. Uiteindelijk leidt een makkelijk schoon te maken vloer immers tot minder arbeidsuren en verbeterde hygiëne. Hieronder vindt u enkele voorbeelden over vloercoating applicatie in bepaalde sectoren van de voedingsmiddelen industrie.

Kunststofvloeren zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en voor elke type bedrijf beschikbaar

Coatingsystemen voor de industriële sector

In de industrie is een schone werkvloer van belang. Niet alleen om voor jezelf gemakkelijk te kunnen werken, zorgt de juiste vloer voor een kostenbesparing in het werkproces. Kwaliteitsvloeren voorkomen beschadigingen in de vloer waardoor renovatie wordt uitgesteld. Daarnaast is een strakke vloer beter zuiver te houden wat leidt tot minder arbeidsuren en een hoger werkplezier. De juiste keuze van kunststofvloeren geeft je bedrijf een beter aanzien.

Coatingsystemen voor Retail & Kantoor

Een strakke vloer op kantoor draagt bij aan het werkplezier en aanzien van uw bedrijf. Kwaliteitsvloeren van Mesa Coatings zijn er in vele mogelijkheden waardoor er altijd aan uw wensen kan worden voldaan. De juiste keuze van vloer levert op termijn een kostenbesparing op in het werkproces. De medewerkers van Mesa Coatings denken met u mee voor de keuze van deze vloeren.