fbpx

Betonvloer coating speciaal voor bedrijven

Een duurzame oplossing en geschikt voor elke branche

Home » Betonvloer coating

Betonvloer coating voor bedrijven

Vele bedrijven hebben een betonvloer. Een betonvloer wordt vaak afgewerkt met verschillende toplagen. Een van deze toplagen waarmee een betonvloer kan worden afgewerkt is een coating. Een betonvloer coaten is in de meeste gevallen aan te raden. Betonverf biedt namelijk geen bescherming tegen vocht en vuil, maar een coating wel. Daarnaast is een coating erg gemakkelijk in onderhoud en verduurzaamt het de vloer. Tevens kan het coaten van uw betonvloer ook simpelweg voor decoratieve doeleinden worden toegepast. Een coating geeft uw vloer namelijk een professioneel en een modern uiterlijk.

Wat is betonvloer coating?

Een coating is een benaming voor een kwalitatief hoogwaardige vloeroplossing. Het is als het ware een toplaag die over een bestaande vloer wordt aangebracht, vaak voor extra bescherming of om de vloer te verduurzamen. Een coating wordt veelal toegepast in garages, magazijnen, bedrijfshallen, werkplaatsen, industriële ruimtes en opslaghallen. Indien er al een bestaande kunststofvloer aanwezig is, kan een coating hier overheen worden aangebracht om de huidige vloer een nieuw leven in te blazen, te vernieuwen en weer functioneel te maken door optimale bescherming te bieden.

Bij Mesa Coatings hebben wij verschillende type coatings. Afhankelijk van uw situatie en uw wensen zullen wij beslissen welke coating het meest geschikt is voor uw situatie.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

Waarom kiezen voor betonvloer coating?

Door een betonvloer coating ontstaat er een praktische, functionele vloer met een mooie, professionele uitstraling. Coating op de betonvloer zorgt voor een harde toplaag, waardoor de vloer geschikt wordt voor intensief gebruik. Dit is vooral van toepassing in ruimtes met veel verkeer, zoals bijvoorbeeld magazijnen en opslaghallen. Dankzij de coating wordt uw betonvloer slijtvast en gaat deze jarenlang mee.

Tevens wordt betonvloer coating naadloos gelegd, waardoor deze volledig vloeistofdicht is en er geen water of stof onder de coating kan komen. Een van de belangrijkste redenen om hiervoor te kiezen is daarom ook om deze te beschermen tegen vocht en vuil. Een coating maakt uw betonvloer ook sterk en mechanisch belastbaar. Bovendien, heeft u met een betonvloer coating een onderhoudsvriendelijke vloer die u gemakkelijk schoon kunt maken en die weinig onderhoud nodig heeft.

Ontdek in welke branches de betonvloer coating van toepassing is.

Gietvloer voor industrie Betoncoating

Industrie

De betoncoating is dankzij de hoge mechanische én chemische belastbaarheid uitstekend geschikt voor toepassingen in de industrie.
Gietvloer voor de horeca sector

Horeca

Goed geschikt in sectoren waarin hard gewerkt wordt. We kunnen de betoncoating voorzien van een veilige antislip-toplaag.
Gietvloer voor de foodsector

Food sector

Ideaal om hygiënisch te werken in de food-sector. Met onze betoncoating is zelfs werken volgens de HACCP-normen geen probleem.
Gietvloeren voor kantoorruimte

Kantoor

Werken op een duurzame vloer die kras- en slijtvast is en blijft? Dan is de betoncoating in een kantooromgeving een goede keuze.
Gietvloeren voor automotive sector Betoncoating

Automotive

Presenteer auto’s op een mooie strakke vloer en gebruik de vloeistofdichte betoncoating bijvoorbeeld tegen vloeistoffen in de carwash.
Gietvloer voor de overige sector

Overige sectoren

Benieuwd hoe de betoncoating ook in andere sectoren een goede keuze is? Vraag het ons, dan vertellen we u er graag meer over.

Prijs van betonvloer coating

De prijs van betonvloer coating is afhankelijk van meerdere factoren, om die reden is er niet een vaste prijs. Het totale oppervlak waarop de coating aangebracht dient te worden is een belangrijke factor bij het bepalen van de prijs. De prijs is ook afhankelijk van het type coating dat u kiest. Ook kan de huidige staat van uw betonvloer invloed hebben op de prijs. Indien deze beschadigd is of te glad is, zal deze eerst moeten worden behandeld en ruw worden gemaakt, voor optimale hechting van de coating.

Waarom kiezen voor een coating van Mesa Coatings?

Er zijn vele bedrijven die coatings op betonvloeren aanleggen. Waarom dan juist kiezen voor Mesa Coatings? Het antwoord is simpel. Wij bieden kwaliteit. Onze coatings zijn van de allerhoogste kwaliteit, zijn duurzaam en gaan jarenlang mee. Bovendien zijn onze coatings zeer onderhoudsvriendelijk, slijtvast en beschikbaar in meerdere kleuren. We hebben jarenlange ervaring mogen opbouwen binnen elke sector.

Heavy duty Betoncoating

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Vloeistofdicht Betoncoating

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch Betoncoating

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën
UV Bestendig Betoncoating

UV bestendig

Geen verkleuring door UV straling
Antislip Betoncoating

Antislip

Antislip toplaag is mogelijk
Chemisch bestendig Betoncoating

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Hitte bestendig Betoncoating

Hitte bestendig

Bestand tegen b.v. hete vloeistoffen
Snel gelegd

Snel gelegd

Binnen enkele uren belastbaar

Heeft u betonvloer coating voor uw bedrijf nodig?

Wilt u een coating op uw betonvloer leggen? Dan bent u bij Mesa Coatings aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in coatingvloeren voor bedrijven en hebben jarenlange ervaring en expertise in het leggen van hoogwaardige vloeren. Wij zijn actief in heel Nederland en België, maar ook in Duitsland, Luxemburg en Frankrijk. Van kleine tot grote oppervlakken, nieuwbouw- of renovatieprojecten, niets is ons te gek. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte bij ons op en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Neem contact met ons op voor vragen of deskundig advies

De medewerkers van Mesa Coatings zijn experts op het gebied van coatingsystemen, wilt u advies over het installeren van een coatingvloer voor uw bedrijf? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Contactgegevens

Social media

Recente betoncoating projecten

Benieuwd naar de projecten waar we een betoncoating hebben aangebracht? Dat doen we regelmatig en in diverse branches. Op een manier om trots op te zien, iets dat we u graag laten zien en waar we natuurlijk meer over kunnen vertellen.

Gietvloer Makro Amsterdam

Makro – Amsterdam

Gietvloer Tesla Duiven Betoncoating

Tesla – Duiven

Gietvloer PontMeyer Tilburg Betoncoating

PontMeyer

Bakkerij verbeek gietvloer Betoncoating

Bakkerij Verbeek – Brummen

BWM Zwolle gietvloer Betoncoating

BMW – Zwolle

Laatste nieuws over betoncoating

Bedrijfshal renoveren

Bedrijfshal renoveren

Bedrijfshal renoveren Een bedrijfshal geeft een professionele uitstralingEen bedrijfshal is in...

Betonreparatie

Betonreparatie

Betonreparatie Bij een beschadigde betonvloer wordt betonreparatie aangeradenVele bedrijven...

Vacature accountmanager Agro

Vacature accountmanager AgroWist je dat coating naast bescherming van de beton ook bijdraagt aan een hogere hygiëne in de agrarische bedrijfsvoering? En dat Mesa Coatings hier één van de grotere spelers in is? Nee? Geen probleem, veel bedrijven ook niet! En daar...

Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst Agro

Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst AgroWij van Mesa Coatings leveren duurzame coatingsystemen als vloercoating, wandcoating en kunststofplinten in de Benelux en Duitsland. Dat doen we in verschillende sectoren. Zo coaten we bij de professionele veehouder,...

Vacature Medewerker Customer service

Vacature Medewerker Customer serviceWij van Mesa Coatings leveren duurzame coatingsystemen als vloercoating, wandcoating en kunststofplinten in de Benelux en Duitsland. Dat doen we in verschillende sectoren. Zo coaten we bij de professionele veehouder, maar leveren we...

Vacature werkvoorbereider

Vacature werkvoorbereiderOns team Bij Mesa werken we met een -al zeggen we het zelf kei gezellig team van zo’n 15 medewerkers. Dit kan grofweg worden verdeeld in sales en uitvoering. Bij uitvoering moet je bijvoorbeeld denken aan planning, werkvoorbereiding, magazijn...

Betoncoating: veelgestelde vragen