Betonvloer coating

Een betonvloer coating is een duurzame oplossing

Wat is betonvloer coating?

Een coating is een benaming voor een kwalitatief hoogwaardige vloeroplossing. Het is als het ware een toplaag die over een bestaande vloer wordt aangebracht, vaak voor extra bescherming of om de vloer te verduurzamen. Een coating wordt veelal toegepast in garages, magazijnen, bedrijfshallen, werkplaatsen, industriële ruimtes en opslaghallen. Indien er al een bestaande kunststofvloer aanwezig is, kan een coating hier overheen worden aangebracht om de huidige vloer een nieuw leven in te blazen, te vernieuwen en weer functioneel te maken door optimale bescherming te bieden.

Bij Mesa Coatings hebben wij verschillende type coatings. Afhankelijk van uw situatie en uw wensen zullen wij beslissen welke coating het meest geschikt is voor uw situatie.

Betonvloer afwerken met coating

Vele bedrijven hebben een betonvloer. Een betonvloer wordt vaak afgewerkt met verschillende toplagen. Een van deze toplagen waarmee een betonvloer kan worden afgewerkt is een coating. Een betonvloer coaten is in de meeste gevallen aan te raden. Betonverf biedt namelijk geen bescherming tegen vocht en vuil, maar een coating wel. Daarnaast is een coating erg gemakkelijk in onderhoud en verduurzaamt het de vloer. Tevens kan het coaten van uw betonvloer ook simpelweg voor decoratieve doeleinden worden toegepast. Een coating geeft uw vloer namelijk een professioneel en een modern uiterlijk.

Waarom kiezen voor betonvloer coating?

Door een betonvloer coating ontstaat er een praktische, functionele vloer met een mooie, professionele uitstraling. Coating op de betonvloer zorgt voor een harde toplaag, waardoor de vloer geschikt wordt voor intensief gebruik. Dit is vooral van toepassing in ruimtes met veel verkeer, zoals bijvoorbeeld magazijnen en opslaghallen. Dankzij de coating wordt uw betonvloer slijtvast en gaat deze jarenlang mee.

Tevens wordt betonvloer coating naadloos gelegd, waardoor deze volledig vloeistofdicht is en er geen water of stof onder de coating kan komen. Een van de belangrijkste redenen om hiervoor te kiezen is daarom ook om deze te beschermen tegen vocht en vuil. Een coating maakt uw betonvloer ook sterk en mechanisch belastbaar. Bovendien, heeft u met een betonvloer coating een onderhoudsvriendelijke vloer die u gemakkelijk schoon kunt maken en die weinig onderhoud nodig heeft.

Ontdek in welke branches de betonvloer coating van toepassing is.

Gietvloer voor industrie Betoncoating

Industrie

De betoncoating is dankzij de hoge mechanische én chemische belastbaarheid uitstekend geschikt voor toepassingen in de industrie.
Gietvloer voor de horeca sector

Horeca

Goed geschikt in sectoren waarin hard gewerkt wordt. We kunnen de betoncoating voorzien van een veilige antislip-toplaag.
Gietvloer voor de foodsector

Food sector

Ideaal om hygiënisch te werken in de food-sector. Met onze betoncoating is zelfs werken volgens de HACCP-normen geen probleem.
Gietvloeren voor kantoorruimte

Kantoor

Werken op een duurzame vloer die kras- en slijtvast is en blijft? Dan is de betoncoating in een kantooromgeving een goede keuze.
Gietvloeren voor automotive sector Betoncoating

Automotive

Presenteer auto’s op een mooie strakke vloer en gebruik de vloeistofdichte betoncoating bijvoorbeeld tegen vloeistoffen in de carwash.
Gietvloer voor de overige sector

Overige sectoren

Benieuwd hoe de betoncoating ook in andere sectoren een goede keuze is? Vraag het ons, dan vertellen we u er graag meer over.

Prijs van betonvloer coating

De prijs van betonvloer coating is afhankelijk van meerdere factoren, om die reden is er niet een vaste prijs. Het totale oppervlak waarop de coating aangebracht dient te worden is een belangrijke factor bij het bepalen van de prijs. De prijs is ook afhankelijk van het type coating dat u kiest. Ook kan de huidige staat van uw betonvloer invloed hebben op de prijs. Indien deze beschadigd is of te glad is, zal deze eerst moeten worden behandeld en ruw worden gemaakt, voor optimale hechting van de coating.

Waarom kiezen voor een coating van Mesa Coatings?

Er zijn vele bedrijven die coatings op betonvloeren aanleggen. Waarom dan juist kiezen voor Mesa Coatings? Het antwoord is simpel. Wij bieden kwaliteit. Onze coatings zijn van de allerhoogste kwaliteit, zijn duurzaam en gaan jarenlang mee. Bovendien zijn onze coatings zeer onderhoudsvriendelijk, slijtvast en beschikbaar in meerdere kleuren. We hebben jarenlange ervaring mogen opbouwen binnen elke sector.

Heavy duty Betoncoating

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Vloeistofdicht Betoncoating

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch Betoncoating

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën
UV Bestendig Betoncoating

UV bestendig

Geen verkleuring door UV straling
Antislip Betoncoating

Antislip

Antislip toplaag is mogelijk
Chemisch bestendig Betoncoating

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Hitte bestendig Betoncoating

Hitte bestendig

Bestand tegen b.v. hete vloeistoffen
Snel gelegd

Snel gelegd

Binnen enkele uren belastbaar

Request a quote

Mesa-Coatings B.V. is the expert in the field of coating floors and walls. Thanks to years of experience, we can offer you the right coating solution. These solutions vary from a complete coating floor in a warehouse or industrial hall to a feed trough coating in the agricultural sector. Leave your details and wishes and we will send you a suitable offer as soon as possible.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Curious about the possibilities for your company? I will contact you after completing the non-binding offer.

 • Without charge
  Receive a targeted price indication
 • Expert advice
  Visit on location by the real craftsman
 • Years of experience
  Expert in every industry
 • Delivery in the BeNeLux and Germany
  Representatives in each region.
 • Market leader in coating systems
  With our focus on companies.

Laatste nieuws over betoncoating

Vacature Accountmanager

Vacature accountmanagerWist je dat coating van stalvloeren diergezondheid bevordert en daarmee antibioticagebruik vermindert? Nee? Geen probleem, heel veel veehouders zelf ook niet! En daar liggen onze kansen… Als marktleider binnen de agrarische sector verduurzamen...

Mesa Egalisatie Primer en CM

Nieuw product: Mesa Egalisatie Primer en CMMesa Egalisatie Primer Dit is een 1-componenten watergedragen acrylaat primer, die gekenmerkt wordt door een zeer goede hechting. Zeer geschikt voor zuigende ondergronden zoals zandcement dekvloeren of niet monolithisch...

Samenvatting 2021 Mesa Coatings

Overzicht 2021: Het jaar van Mesa CoatingsOok aan het jaar 2021 komt een einde en we willen je graag een kleine greep geven uit het jaar van Mesa Coatings. En op welke manier kunnen we dit het beste doen? Met een aantal projecten om een kort, maar krachtig overzicht...

Je bedrijf gesloten met kerst? Tips om de kerstsluiting optimaal te benutten

Je bedrijf gesloten met kerst? Tips om de kerstsluiting optimaal te benuttenVeel bedrijven zijn dicht of slechts beperkt open tussen kerst en nieuwjaarsdag. Klanten zijn niet of slecht bereikbaar en personeel wil graag vakantie vieren met familie. Het bedrijf een...