Epoxy wandcoating

Maak uw bedrijfsruimte slijtvast en duurzaam

Home » Epoxy wandcoating

Epoxy wandcoating een duurzame oplossing

De bedrijfsruimte slijtvaster en duurzamer maken? Dan is een epoxy wandcoating een uitstekend idee. Voorkom dat de huidige vloer en wanden van nadelige invloed zijn op de bedrijfsprocessen of dat die na verloop van tijd slijtage zullen vertonen.

Epoxy wandcoating sterker dan beton

Wij brengen een epoxy wandcoating of muur coating voor u aan. Volledig slijtvast, want het materiaal is twee keer zo sterk als beton en bovendien waterdicht (100% vloeistofdicht). Dat betekent dat u daar in allerlei situaties gebruik van kunt maken, bijvoorbeeld als er een hoge mechanische of chemische bestendigheid gevraagd wordt. En zoekt u naar een muur of wand die u gemakkelijker schoon kunt maken dan nu het geval is? Voorkom dat vuil zich ophoopt, door gebruik te maken van een onderhoudsvriendelijke muur die zich gemakkelijk laat reinigen. Het toont aan dat de epoxy wandcoating in meerdere situaties een uitstekende keuze is. We denken daarover graag met u mee, om aan te geven wat er mogelijk is en op welke belangrijke voordelen u kunt rekenen.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

  • Hidden

heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting

heavy duty

Antislip

Antislip toplaag is mogelijk

heavy duty

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen

heavy duty

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies

heavy duty

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën

heavy duty

Hitte bestendig

Bestand tegen b.v. hete vloeistoffen

heavy duty

UV bestendig

Geen verkleuring door UV straling

heavy duty

Snel gelegd

Binnen enkele uren belastbaar

Coatingvloer afgestemd op uw bedrijfsvoering

U heeft de keuze uit verschillende soorten vloercoatings voor de rundveehouderij. U kunt gebruik maken van een gietvloer of een epoxyvloer. En het beste van alles? Die kunnen we gewoon tussen het melken door aanbrengen. Dat betekent dat u de vloer daarna meteen weer kunt gebruiken. 100% zuurbestendig en slijtvast, zodat u er meteen op vooruit gaat ten opzichte van de huidige vloer die u heeft liggen.

Bovendien kunnen we de coatings voor de rundveehouderij voorzien van een antislip-afwerking. Op die manier verbetert u de vloer met onze belangrijke voordelige eigenschappen, terwijl u tegelijkertijd werkt aan de veiligheid daarvan. U zorgt voor meer voeropname en een hogere melkgift, in een veilige omgeving waar de runderen bijdragen aan betere bedrijfsresultaten. En wilt u liever gebruik maken van een epoxy wandcoating? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Zuurbestendig voor de voergang of voergoot

De coating voor rundveehouderij is beschikbaar voor de voergang en de voergoot, waardoor u daar op meerdere manieren gebruik van kunt maken. We adviseren u graag over de mogelijkheden en kunnen u natuurlijk meer vertellen over de concrete voordelen voor uw bedrijf. Ten opzichte van de huidige vloer of wanneer u denkt aan nieuwbouw. We zijn u dan graag van dienst met een coatingvloer, uiteraard op basis van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Meer weten over de mogelijkheden van onze coatings voor de rundveehouderij? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Epoxy wandcoatings overal toepasbaar

Geschikt voor iedere ondergrond

We kunnen de epoxy wandcoating aanbrengen op iedere ondergrond, waardoor we de muur coating ook bij u kunnen toepassen. Om toekomstige problemen met de huidige wand(afwerking) te voorkomen, dankzij de gunstige eigenschappen van onze coating. Een slijtvaste oplossing, zodat u die gemakkelijk kunt reinigen en u daar geen omkijken meer naar heeft.

Let op: in sommige gevallen zullen we de muur eerst moeten schuren. Op die manier maken we die geschikt om onze hoogwaardige epoxy wandcoating aan te brengen. Onze specialisten beoordelen de huidige wand(en) en kunnen u op basis daarvan aangeven of dit nodig is.

Vervolgens gaat we ermee aan de slag en werken we net als bij epoxyvloeren 100% naadloos. Dat betekent een prachtig resultaat op basis van 2-componenten coating. Daarmee zullen we de poriën in de muur afsluiten, zodat stof en vuil geen kans meer krijgen om zich daar te nestelen. En kiest u ook voor een vloercoating, bijvoorbeeld in de metaalindustrie? Dan kunt u rekenen op een slijtvaste en een duurzame bedrijfsruimte, waar u jaren optimaal gebruik van kunt maken.

Neem contact met ons op voor vragen of deskundig advies

De medewerkers van Mesa Coatings zijn experts op het gebied van coatingsystemen, wilt u advies over het installeren van een coatingvloer voor uw bedrijf? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Contactinformatie

Social media