Kunststof vloer- en wandsystemen
voor sanitaire ruimtes

Een uitstekende keuze, zeer hygiënisch en onderhoudsvriendelijk

Coatings voor sanitaire ruimtes

Coatings voor in de sanitaire ruimte laten aanbrengen? Daar kunnen we u uitstekend mee van dienst zijn. Gemakkelijk schoon te houden en onderhoudsvriendelijk. Hygiënisch, zonder dat u er veel omkijken naar heeft. Een fijne combinatie van eigenschappen van een vloercoating.

Bovendien kunnen we de coating voor de sanitaire ruimte uitvoeren met antislip, zodat u daar bovendien op een heel veilige manier gebruik van kunt maken. Geschikt tijdens renovatie en bij nieuwbouw, zodat we u daar in verschillende situaties goed mee van dienst kunnen zijn.

We maken bijvoorbeeld gebruik van een epoxyvloer in de sanitaire ruimte of brengen een troffelvloer aan. We adviseren u daar graag over, uiteraard aan de hand van uw specifieke wensen of de eisen die er gelden.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

 • Hidden

Duurzaam en naadloos: hoge kwaliteit

We hebben veel ervaring met het coaten van bedrijfsvloeren. Daarbij hebben we veel aandacht voor de duurzaamheid van de vloercoating. We zorgen er zowel in de sanitaire ruimte als elders voor dat de vloer een hoge mechanische en chemische belastbaarheid heeft. Dat komt de levensduur sterk ten goede, zodat u daar zonder omkijken naar het onderhoud lang gebruik van kunt maken.

De naadloze vloercoating is goed van kwaliteit en kunnen we desgewenst uitbreiden met antislip. Op die manier kunt u er veilig gebruik van maken, ook als de vloer nat of vochtig is. We zorgen voor een antislipvloer, zonder dat u dat er aan de buitenkant aan af kunt zien. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid, terwijl u ondertussen geniet van de andere belangrijke voordelen van een vloercoating voor de sanitaire ruimte.

Vloercoatings en kunststofwanden in de sanitaire ruimte

Wij zorgen er met de vloercoating voor de sanitaire ruimte voor dat u daar na een renovatie of vanuit nieuwbouw zo lang mogelijk gebruik van kunt maken. Een duurzame keuze met een lange levensduur, als ultieme doel van een kunststofvloer. We hebben veel ervaringen met sanitaire ruimtes en weten daardoor wat er komt kijken bij de juiste aanpak.

We gaan uit van uw specifieke wensen en kunnen u daar vanuit onze ervaring de mogelijkheden bij schetsen. Op die manier ontstaat er snel een goed beeld van de ideale coating voor de sanitaire ruimte. Bijvoorbeeld in combinatie met kunststof plinten, zodat u een stap verder kunt gaan dan alleen een vloeistofdichte vloer die we voorzien van antislip. Maximale hygiëne, omdat vocht en vuil zich ook niet kunnen ophopen in de randen van de vloer.

Enkele voordelen

Heavy duty Coatings voor sanitaire ruimtes

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht Coatings voor sanitaire ruimtes

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch Coatings voor sanitaire ruimtes

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën

Vraag direct een offerte aan

Mesa-Coatings B.V. is de expert op het gebied van coatingvloeren en wanden. Door jarenlange ervaring kunnen wij u de juiste coatingsoplossing aanbieden. Deze oplossingen variëren van een complete coatingvloer in een magazijn of bedrijfshal tot een voergoot coating in de agrarische sector. Laat uw gegevens en wensen achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk een passende aanbieding toesturen.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Ik zal u contacteren na het invullen van de vrijblijvende offerte.

 • Geheel vrijblijvend
  Ontvang een prijsindicatie
 • Vakkundig advies
  Bezoek op locatie door een vertegenwoordiger
 • Jarenlange ervaring
  Professionele applicateurs
 • Levering in de BeNeLux, Duitsland en Spanje
  Vertegenwoordigers in elke regio
 • Uitgebreid assortiment
  Coatings voor iedere branche