Vloercoating voor de garage of werkplaats

Onze vloeren zijn chemisch bestendig en kunnen zwaar belast worden.

Coatings voor de werkplaats garage

Het is voor elk bedrijf actief in de automotive industrie belangrijk om een goede werkplaatsvloer te hebben. Dit is niet alleen tijd en daarmee kosten besparend, maar het draagt ook bij de aan de veiligheid van uw personeel en uitstraling van het gehele bedrijf.

Werkplaatsvloer; slijtvast, naadloos & antislip

Een vloercoating over uw bestaande ondergrond zorgt ervoor dat de mechanische en chemische bestendigheid van uw werkplaatsvloer direct omhooggaat. Een epoxy gietvloer is namelijk twee keer sterker dan beton. Dit heeft als grote voordeel dat de vloer bestand is tegen zware voertuigen die optrekken en afremmen, maar ook zout, zand olie en andere vloeistoffen hebben een minimale uitwerking op deze krasbestendige en slijtvaste vloeren van Mesa Coatings.

Bestand tegen chemische vloeistoffen

De afdichtende toplaag zorgt ervoordat reinigingsmiddelen en oliën niet in de vloer trekken, maar erbovenop blijven liggen. Waardoor er geen vlekvorming in uw werkplaatsvloer ontstaat. Tegelijkertijd kan er een antislip laag worden aangebracht, zodat werknemer en materiaal continu grip behoudt tijdens de werkzaamheden. Behalve het voorkomen van vlekvorming, heeft de poriën afdichtende eigenschap ook nog als voordeel dat het veel tijd bespaart in het schoonmaken van de vloer. Het is namelijk niet meer nodig om teveel tijd te besteden aan het schrobben van de werkplaatsvloer, wat ook tot minder water verspilling leidt.

Wilt u graag meer informatie over coatings voor de werkplaats garage? Neem dan snel contact met ons op.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

 • Hidden

Onderhoudsvriendelijke werkplaatsvloer

Tot slot dragen kunststof vloeren bij aan de uitstraling van uw bedrijf. Klanten vinden het, bewust of onbewust, van belang dat een werkplaats er verzorgd uitziet. Een slecht onderhouden werkplaats wordt vaak geassocieerd met slecht onderhoud aan eigen materieel. Immers, als de eigen omgeving al niet goed onderhouden is, waarom zouden ze dat dan wel met mijn voertuigen doen? Doordat een coating of gietvloer van Mesa Coatings naadloos gelegd kan worden, worden oneffenheden voorkomen en ziet deze er strak uit. Bijkomend voordeel is dat er geen “obstakels” zijn die het effectief reinigen verhinderen en bijdragen aan het makkelijk onderhoud van de vloer. Wat weer resulteert in een frisse, opgeruimde en professioneel ogende werkplaats.

Binnen één dag klaar

Heeft u werkplaatsvloer die dagelijks in gebruik is? Dan wilt u uiteraard dat uw werkplaats voor korte tijd gesloten is. Daarom brengen wij werkplaatsvloer coating meestal binnen één dag aan. Om sluiting te voorkomen, is het ook mogelijk dit ’s nachts of in het weekend uit te voeren. Bij Mesa Coatings werken onze vloerenleggers 24/7. Benieuwd naar de kosten? Vraag gerust een vrijblijvende prijsindicatie aan.

Enkele voordelen

Heavy duty Coatings voor de werkplaats garage

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig Coatings voor de werkplaats garage

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch Coatings voor de werkplaats garage

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën
Werkplaats garage brochure

Download onze automotive brochure

Vraag direct een offerte aan

Indufast is de expert op het gebied van coatingvloeren en wanden. Door jarenlange ervaring kunnen wij u de juiste coatingsoplossing aanbieden. Deze oplossingen variëren van een complete coatingvloer in een magazijn of bedrijfshal tot een voergoot coating in de agrarische sector. Laat uw gegevens en wensen achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk een passende aanbieding toesturen.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Ik zal u contacteren na het invullen van de vrijblijvende offerte.

 • Geheel vrijblijvend
  Ontvang een prijsindicatie
 • Vakkundig advies
  Bezoek op locatie door een vertegenwoordiger
 • Jarenlange ervaring
  Professionele applicateurs
 • Levering in de BeNeLux, Duitsland en Spanje
  Vertegenwoordigers in elke regio
 • Uitgebreid assortiment
  Coatings voor iedere branche