Restaurantvloer

Duurzaam, vloeistofdicht en hygiënisch

Betere uitstraling voor uw restaurant

Ieder restaurant heeft een eigen uitstraling en persoonlijkheid. De vloer draagt daar voor een groot deel aan bij. Met de vloer kunt u de juiste sfeer in uw restaurant creëren. Bovendien is een restaurantvloer ook nog eens functioneel en draagt deze bij aan de veiligheid en hygiëne.

Een hygiënische en veilige restaurantvloer

Een restaurantvloer dient aan verschillende eisen te voldoen. Het belangrijkste voor een restaurantvloer is het feit dat deze hygiënisch en veilig moet zijn. Een goede hygiëne is namelijk cruciaal, aangezien hier veel met etenswaren wordt gewerkt. De veiligheid van de restaurantvloer is een andere belangrijke eis. Als restauranteigenaar wilt u er natuurlijk voor zorgen dat uw personeel te allen tijde een veilige werkomgeving heeft en dat uw personeel en uw klanten zich niet kunnen bezeren door een onveilige vloer. Onze restaurant vloeren kunnen in verschillende antislip gradaties worden afgewerkt, waardoor u de veiligheid en grip van uw personeel en uw klanten kunt garanderen.

Coatingvloer als restaurantvloer?

Naadloos, poriëndicht en uitermate hygiënisch: zomaar 3 voordelen van uw restaurant vloer. Een professionele coating die zorgt voor een HACCP-gecertificeerde vloer, waardoor u daar in uw restaurant gebruik van kunt maken. Dankzij het ontbreken van naden kunt u alles gemakkelijk bij elkaar vegen en opruimen.

We brengen graag een antislip-coating op de vloer voor u aan, zodat u bovendien geen last heeft van gladde delen als er een keer wat op de grond valt. Voldoende grip voor het personeel, op een duurzame en slijtvaste vloer. Uitermate hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden, zodat die uitstekend geschikt is voor uw restaurant of een andere horeca-gelegenheid.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

 • Hidden

Voordelen van onze coatingvloeren?

Met onze restaurant vloeren kiest u voor een vloeistofdichte coating, waardoor u netjes voldoet aan de strenge eisen die hieraan worden gesteld. Tegelijkertijd kunnen we de coating vlot voor u aanbrengen, op praktisch iedere ondervloer. Daarna kunt u de vloer alweer binnen 24 uur gebruiken. Dat betekent dat u meteen weer verder kunt met uw restaurant, zodat u zo min mogelijk gasten teleur hoeft te stellen.

Met de voordelen van onze restaurant vloeren kiest u voor een HACCP-certificering en maximale hygiëne. Gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, terwijl u er samen met uw medewerkers op een veilige manier gebruik van kunt maken.

Enkele voordelen

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën

Coatingvloer aanbrengen in uw restaurant?

We brengen de restaurant vloer aan door middel van een professionele coating op de ondervloer. Dat kunnen we doen op bijna ieder type, waardoor we ook uw restaurant kunnen voorzien van een HACCP-certificering voor de vloer. Dat betekent dat u netjes voldoet aan de belangrijke eisen voor de horeca. Met een duurzame en slijtvaste vloer, waar u na 24 uur alweer volop gebruik van kunt maken.

Waar plaatsen wij restaurant vloeren?

We werken voor hotels, restaurants en cafés. We richten ons met de restaurant vloer op het sanitair, op de keuken en bijvoorbeeld op de bar vloer. Op die manier zorgen we er in de belangrijke delen van uw restaurant voor dat de vloer voldoet aan alle wensen en eisen, net als aan de belangrijke regelgeving op dit gebied.

Wat kost een restaurant vloer per m2?

Benieuwd naar de kosten van een restaurant vloer? We brengen u graag een vrijblijvende offerte uit, zodat u daar meteen van op de hoogte bent. Hierin houden we natuurlijk rekening met het totale oppervlakte en bijvoorbeeld met het gekozen materiaal. We kunnen u daar goed over adviseren, aan de hand van specifieke wensen en eisen.

Vraag direct een offerte aan

Indufast is de expert op het gebied van coatingvloeren en wanden. Door jarenlange ervaring kunnen wij u de juiste coatingsoplossing aanbieden. Deze oplossingen variëren van een complete coatingvloer in een magazijn of bedrijfshal tot een voergoot coating in de agrarische sector. Laat uw gegevens en wensen achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk een passende aanbieding toesturen.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Ik zal u contacteren na het invullen van de vrijblijvende offerte.

 • Geheel vrijblijvend
  Ontvang een prijsindicatie
 • Vakkundig advies
  Bezoek op locatie door een vertegenwoordiger
 • Jarenlange ervaring
  Professionele applicateurs
 • Levering in de BeNeLux, Duitsland en Spanje
  Vertegenwoordigers in elke regio
 • Uitgebreid assortiment
  Coatings voor iedere branche

Deze bedrijven hebben al een geschikte restaurant vloer


van osch snacks restaurant
van rijsingen groep
Harries Carrot Concepts
carpigiani restaurant
group of butchers
la provencale
Harries Carrot Concepts restaurant
bakkerij verbeek