Wasstraat coatings

Kwalitatief, vloeistofdicht en snel gelegd. Een goede keuze voor elke wasstraat

Home » Coatings voor de wasstraat

Coatings voor de wasstraat

Heeft u een wasplaats bij uw garage waar u uw voertuigen zelf wast, een carwash bij uw tankstation waar klanten zelf doorheen kunnen rijden of wellicht een ‘doe het zelf’ wasbox? Dan weet u wel dat het belangrijk is om hier wandcoating en een veilige antislip vloer te hebben. Ook als het gaat om een bijvoorbeeld een wasstraat voor de vrachtwagens van uw transportbedrijf oftewel een truckwash.

Waarom uw wasstraat coaten?

Vloer en wandcoatings van Mesa Coatings zijn naadloos, chemische bestendig, antislip, waterdicht, slijt- en krasbestendig, kunnen in vele RAL kleuren worden geleverd en hebben een hoge mechanische belastbaarheid.

Meer informatie nodig?

Wilt u meer informatie of een persoonlijk advies over coatings voor uw wasstraat? Neem dan direct contact op met ons of laat uw gegevens achter.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

  • Hidden

Antislip en waterdicht

Voor de veiligheid van uw klanten, uzelf en uw personeel is het van belang dat er een goede antislipvloer aanwezig is in de wasstraat. Door het vele gebruik van water en zeep wordt deze namelijk glad. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen wordt er een troffelvloer met antislip laag aangebracht.

Slijtvast en bestand tegen chemicaliën

Behalve dat dit de veiligheid verbeterd is dit soort vloercoating ook nog eens zeer chemische en mechanisch bestendig. Al die chemische middelen in combinatie met grote hoeveelheden water, zand, zout en vuiligheid van de voertuigen, hebben een verwoestende werking op een betonvloer. Echter, de troffelvloer van Mesa Coatings heeft een extra laag gel waardoor water en vuiligheid bovenop de vloer blijft liggen en makkelijk weggespoeld kan worden. Zo heeft het dus geen kans in de poriën te trekken en de vloer te vernielen. Uiteindelijk heeft u daardoor langer plezier van uw wasstraat vloer.

Binnen 1 dag klaar

Heeft u momenteel een wasstraat die dagelijks in gebruik is? Dan wilt u voorkomen dat de wasstraat onnodig buiten gebruik is. Wij appliceren uw coatingvloer- of wand meestal binnen één dag.

Enkele voordelen

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën
Werkplaats garage brochure

Download onze automotive brochure en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Neem contact met ons op voor vragen of deskundig advies

De medewerkers van Mesa Coatings zijn experts op het gebied van coatingsystemen, wilt u advies over het installeren van een coatingvloer voor uw bedrijf? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Contactinformatie

Social media

Deze wasstraten hebben al een geschikte coatingvloer


Kwikstraat carwash xxxl
Carwash Eerbeek
Carwash blijdorp
Berkman