PMMA vloeren

PMMA vloercoatings zijn vloeistofdicht, chemisch bestendig en mechanisch belastbaar.

PMMA vloer is uiterst duurzaam

Een PMMA vloer is een vloer dat is ingestrooid met fijn zand. Door de hars vormt het zicht tot één geheel. PMMA staat voor PolyMethAcrylaat, dit product wordt gebruikt in diverse producten zoals plexiglas. Een coating vloer met PMMA wordt in verschillende lagen aangebracht, afhankelijk van de ondergrond is de vloerdikte 3 tot 4 mm dik.

Een PMMA vloer is snel uitgehard

Het grootste voordeel van een PMMA vloer is de korte uitharding. Binnen twee uur kan een vloer zijn uitgehard/gedroogd, waarna het weer volledig in gebruik kan worden genomen. De productiestilstand van bijvoorbeeld eens slagerij, drukkerij of melkfabriek wordt hierdoor tot een minimum beperkt. Verder zijn PMMA vloercoatings chemisch bestendige en mechanische sterke vloeren. Eroverheen rijden met zwaar materieel of werken met chemicaliën is dus geen enkel probleem.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

  • Hidden

PMMA vloeren zijn geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie

Doordat de PMMA hars een afdichtende werking heeft is een vloercoating vloeistofdicht. Tevens kan deze worden uitgevoerd met een antislip laag. Veelvuldig gebruik van water of chemische reinigingsmiddelen is dus niet schadelijk voor uw vloer en door het aanbrengen van antislip ook niet gevaarlijk voor uw personeel. Een veilige, duurzame, onderhoudsvriendelijke en snel aan te brengen vloer, ideaal voor de voedingsmiddelenindustrie.

Voorbeelden van vloeren in bedrijfsruimtes waar PMMA coating wordt aangebracht zijn:

PMMA voor industrie

Visverwerking

PMMA coating voor visverwerkingsbedrijven
PMMA voor de foodsector

Professionele keuken

PMMA coating voor de professionele keuken

PMMA voor automotive sector

Slagerij

PMMA coating voor de slagerij

PMMA voor automotive sector

Bakkerij

PMMA coating voor de bakkerij

Neem contact met ons op voor vragen of deskundig advies

De medewerkers van Mesa Coatings zijn experts op het gebied van coatingsystemen, wilt u advies over het installeren van een coatingvloer voor uw bedrijf? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Contactinformatie

Social media