Epoxyvloer voor bedrijven

Binnen 2-3 dagen gerealiseerd

Specialist in professionele applicatie van epoxyvloeren

Steeds meer bedrijven in Nederland kiezen voor een epoxyvloer. Dat is geen verrassing, aangezien epoxyvloeren er modern uitzien, zeer sterk zijn en makkelijk te reinigen. Wanneer u een epoxyvloer wilt, heeft u bij Mesa Coatings de keuze uit een gietvloer of een coatingvloer. We hebben al meer dan 1500 bedrijven blij mogen maken met onze vloersystemen, waarvan ongeveer 500 epoxyvloeren.

Qua uiterlijk lijken de gietvloer en coating veel op elkaar, maar toch zijn er verschillen op het gebied van voordelen, systeem opbouw en prijs. Onze Mesa Epox Basic Gietvloer is een geheel nieuwe en strakke vloer, terwijl onze Mesa Epox Floorcoat 2-Laags dient als een beschermende laag voor bestaande vloeren. Zo is een epoxyvloer op basis van coating prijstechnisch interessanter, waardoor deze vaak wordt gekozen in ruimtes met een groot oppervlak, zoals magazijnen. Daarentegen wordt de gietvloer veel gelegd in werkplaatsen en showrooms, voor een prachtige uitstraling en mechanische belastbaarheid.

Toepasbaar in verschillende branches

Bij Mesa Coatings zijn we trots op ons uitgebreide portfolio en onze jarenlange ervaring met epoxyvloeren. Of u nu een magazijn bouwt of juist een werkplaats, showroom of bedrijfshal wilt renoveren, we helpen u graag verder met deskundig advies in élke branche.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

 • Hidden

Voordelen epoxyvloer

Het thermohardende materiaal voor een epoxyvloer is een extreem sterke kunststof dat bekend staat om haar professionele en mooie uiterlijk, waardoor het een ideale oplossing is voor industriële vloeren. De epoxy gietvloer en de epoxy coatingvloer zijn beiden tot op zekere hoogte chemisch bestendig (m.u.v. zuren), volledig vloeistofdicht, middel tot zwaar belastbaar en worden geheel naadloos gelegd. Het is niet mogelijk de Mesa Epox Basic Gietvloer antislip af te werken, maar het is wel mogelijk Mesa Epox Floorcoat 2-Laags antislip af te werken. Onze epoxyvloeren verhogen de hygiëne, zijn stofvrij en zeer onderhoudsvriendelijk. Daarnaast is de vloer veilig voor uw klanten en werknemers.

Kosten epoxyvloer

Een vloercoating van epoxy is een beschermende afwerking van een bestaande vloer. De laag epoxyhars die hiervoor gebruikt wordt is aanzienlijk minder dik dan die van de epoxy gietvloer. Hierdoor zijn niet alleen de kosten per m² lager, maar is het materiaal ook flexibeler en sneller uitgehard. Kies dus voor een epoxycoating als u het uiterlijk van uw huidige vloer wilt behouden of een beperkt budget heeft. Daarnaast wordt de prijs van een vloer ook beïnvloed door de ondergrond, de afwerking en de locatie van het project. Benieuwd naar de kosten van een epoxyvloer voor uw bedrijf? Vraag dan hier een vrijblijvende prijsindicatie aan en dan komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Enkele voordelen

Heavy duty Horecavloer

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting

Chemisch bestendig Horecavloer

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies

Vloeistofdicht Horecavloer

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen

Hygiënisch Horecavloer

Hygiënisch

Voldoen aan HACCP normen

Snel gelegd

Snel gelegd

Binnen enkele uren belastbaar

Mesa Epox Coating
magazijn epoxyvloer

Diverse kleuren beschikbaar

Bij Mesa Coatings hebben we een ruim aanbod aan kleuren beschikbaar voor de epoxyvloeren. Onze epoxyvloeren worden standaard gelegd in de kleur RAL 7001, maar alle RAL-kleuren zijn mogelijk op aanvraag. Neem gerust contact op om de kleuren mogelijkheden te bespreken.

ral7001-grijzekleur-coating
ral5015-blauwekleur-coating
ral3015-rozekleur-coating

Aanbrengen van de epoxyvloer

Epoxyvloeren zijn op vele ondergronden aan te brengen, zoals beton, cementdek, siergrind en een bestaande coating. Een epoxyvloer kan op verschillende manieren worden opgebouwd en is afhankelijk van welk systeem u kiest: de epoxy gietvloer of epoxy coating. De eerste laag van beide epoxyvloeren is een primerlaag, onze Mesa Epox Primer. Daarna wordt óf de gietvloer aangebracht óf de Mesa Epox Floorcoat.

Beide epoxyvloeren worden naadloos aangebracht met op maat gemaakte plinten van epoxy mortel. Dit is niet exact hetzelfde materiaal als de gietvloer of coating omdat een plint niet gegoten kan worden, maar qua uiterlijk ziet het er wel hetzelfde uit.

Applicatie tijd epoxyvloer

Binnen Mesa Coatings hebben we een team van specialisten met jarenlange ervaring in het leggen van epoxyvloeren. Daarom is het mogelijk de applicatietijd van onze vloeren binnen 3 dagen te houden. De Mesa Epox Basic Gietvloer wordt in 2 of 3 dagen gelegd, dit is afhankelijk van het aantal lagen. De Mesa Epox Floorcoat 2-Laags wordt in 2 dagen gelegd. Voor beide epoxyvloeren is dit exclusief de mogelijke voorbehandeling van de vloer die onze partner Arts Straalbedrijf uitvoert, zoals schuren of stralen.

Voorbereiding ondergrond en product specificaties

Voordat de werkzaamheden kunnen starten dient de vloer droog, schoon, stof- en vetvrij opgeleverd te worden. Allereerst wordt de huidige ondergrond opgeruwd door middel van schuren of stralen. Hierna is de vloer geschikt voor de eerste laag. Bent u benieuwd naar alle productspecificaties, verwerkingscondities, branches en certificaten? Download dan onze epoxyvloer brochure hieronder.

Werkplaats garage brochure

Download onze epoxyvloer brochure

Onderhoud van uw epoxyvloer

Wilt u de vloer schoonmaken? Dat kan met een stofwisser, een zachte bezem of gewoon met de stofzuiger. Verwijder op die manier dagelijks het los liggende vuil, om de vloer netjes te houden. Bovendien kunt u een vlakmop gebruiken, samen met een zeepvrij-reinigingsmiddel voor epoxyvloeren.

Epoxyvloeren van Mesa Coatings

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een epoxyvloer binnen uw bedrijf of heeft u behoefte aan deskundig advies? Dan kunt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen en dan komt een van onze Mesa Experts zo snel mogelijk bij u terug. Mesa Coatings is marktleider in de Benelux, wat betekent dat we onze epoxyvloeren leveren in Nederland, België en Luxemburg. Bovendien werken we regelmatig voor klanten in Duitsland

Vraag direct een offerte aan

Indufast is de expert op het gebied van coatingvloeren en wanden. Door jarenlange ervaring kunnen wij u de juiste coatingsoplossing aanbieden. Deze oplossingen variëren van een complete coatingvloer in een magazijn of bedrijfshal tot een voergoot coating in de agrarische sector. Laat uw gegevens en wensen achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk een passende aanbieding toesturen.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Ik zal u contacteren na het invullen van de vrijblijvende offerte.

 • Geheel vrijblijvend
  Ontvang een prijsindicatie
 • Vakkundig advies
  Bezoek op locatie door een vertegenwoordiger
 • Jarenlange ervaring
  Professionele applicateurs
 • Levering in de BeNeLux, Duitsland en Spanje
  Vertegenwoordigers in elke regio
 • Uitgebreid assortiment
  Coatings voor iedere branche