Over Mesa Coatings

Specialist in kunststof vloer- en wandsystemen voor bedrijven

Mesa Coatings is een internationaal opererend bedrijf gelegen in Bladel. Mesa Coatings is dé specialist in kunststof vloer- en wandsystemen voor de B2B markt. Mede dankzij onze specialisten en jarenlange ervaring kunnen wij hoogstaande coatingsystemen leveren. Mesa Coatings is in staat om bedrijfsvloeren tot wel 2000 m² in 1 dag te voorzien van een hoogwaardig mesa vloer- of wand systeem.

Actief in meerdere landen

Mesa Coatings is op dit moment actief in verschillende landen zoals: Nederland, Duitsland, België en Luxemburg maar wij hebben ook projecten afgerond in Amerika, Frankrijk, Ierland, Denemarken, Zwitserland en Engeland. De komende jaren gaan wij ons richten op verdere internationalisering van Mesa Coatings door middel van o.a eigen vestigingen in Europa.

NL-BE-DU-LU

Uw bedrijfsvloer renoveren met professionele coating?

Vul uw gegevens in en ontvang een offerte op maat!

Hoogwaardige vloersystemen voor elke branche

Wij leveren duurzame vloer- en wand systemen voor elke branche. Onze coatings zijn specifiek voor uw bedrijfsvloer en geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Voor elke branche hebben wij een geschikte oplossing. Zo hebben wij voor de automotive sector specifieke oplossingen die dankzij de vloeistofdichtheid en de mechanische bestendigheid zeer goed presteren in deze branche. Daarnaast hebben wij ook voor de industrie, (non) food, recreatie & Horeca en agrarische sector zeer specifieke oplossingen. Wij helpen u de keuze te maken voor de vloer- of wand coating waar u jaren mee vooruit kunt.

Aantoonbaar de beste oplossingen

Onze coatingsystemen zijn speciaal ontworpen om de vraag van allerlei branches te bedienen, vandaar dat onze oplossingen zo breed toepasbaar zijn. Wij leveren c.a 1000 coatingsystemen per jaar voor uiteenlopende branches, van wasstraten tot bedrijfshallen. Onze producten worden uitgebreid getests door ons eigen R&D team. Zij zijn constant bezig met het perfectioneren van onze Mesa systemen, dit is een continu proces. Hierdoor zijn wij constant up-to-date van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen onze branche. Onze coatingsystemen worden dan ook door collega’s met wisselend succes geïmiteerd. Wij beschouwen dit als een compliment!

Hoogwaardige vloersystemen

Al jaren dé specialist in vloer- en wandcoatings voor bedrijven

Met vele jaren ervaring en meer dan 5000 succesvolle projecten achter onze naam kunnen wij wel zeggen dat wij specialisten zijn op het gebied van vloer- en wandcoatings. Onze klanten geven ons niet voor niks een 8,5 en hier zijn wij trots op!

Mesa HyCo

Mesa HyCo is een onderdeel van Mesa Coatings maar dan volledig gericht op de agrarische sector. Wij hebben een selectie van hoogwaardige coatingsystemen geselecteerd die speciaal voor de professionele veehouderij zijn ontwikkeld. Het is voor bedrijven in de agrarische sector namelijk zeer belangrijk dat het risico op uitbraken van infecties en ziekten worden geminimaliseerd. Onze vloer- en wandcoatings dragen hier zeker aan bij. Onze vloer- en wandsystemen zorgen voor een vermindering van de bacteriële druk, reductie van de kiemdruk en onze coatings zijn chemisch bestendig.

Mesa Toppers

Ons team bestaat uit 13 vaste medewerkers en meer dan 45 aannemers. Stuk voor stuk zorgen zij ervoor dat wij de beste vloer- en wandcoatings kunnen realiseren.Onze werknemers beschikken over de juiste kennis en de drive die er nodig is om de beste vloer- en wandcoatings aan te bieden.

Mesa Coatings staat voor:

Innovatie: Onze coatings worden continu geperfectioneerd door ons R&D team.
Duurzaam: Wij streven naar duurzame klantrelaties en coatings.
Hygiëne: Wij helpen bij het verbeteren van uw bedrijfshygiëne.