Vloercoating voor de bakkerij

Coatingvloeren van Mesa Coatings zijn zeer onderhoudsvriendelijk

Hygiënische vloer voor de bakkerij

Als bakker weet u als geen ander dat in de voedingsmiddelen branche een hygiënische ruimte van groot belang is. Zeker daar waar het geproduceerd wordt, zoals een bakkerij. Datgene is ook waar u zich mee bezig wilt houden; het bakken van brood, maken van taarten, simpelweg het produceren van kwaliteit voedsel.

Hygiënisch en makkelijk schoon te houden.

Het betekent niet dat u geen tijd in schoonmaken wilt steken, maar u gaat liever effectief te werk. En waarom hier meer tijd aan besteden dan dat nodig is? Vandaar dat een coating in de bakkerij de ideale oplossing biedt. Kunststofvloeren van Mesa Coatings zijn namelijk zeer onderhoudsvriendelijk. Afhankelijk van uw wensen wordt er een toplaag aangebracht die ervoor zorgt dat stof, vuil en vloeistoffen bovenop de vloer blijven liggen. Hier kan het makkelijk worden opgepoetst en heeft het geen kans de bakkerijvloer in te trekken en vlekken te veroorzaken.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

 • Hidden

Vloeistofdicht en naadloos aangebracht

Tevens worden coatingvloeren naadloos door onze specialisten aangebracht. Het voordeel ten opzichte van tegels is dat er dus geen naden zijn en vuil zich hier niet kan gaan nestelen of ophopen. Maar ook dat u vloeiend en zonder strubbelingen met broodkarren of werkbanken en dergelijke door de ruimte kunt rollen, er zijn immers geen naden of drempels meer om tegen vast te lopen.

Natuurlijk vergeten we niet dat de veiligheid van een vloer belangrijk is. Omdat het wel eens glad kan zijn in een bakkerij is het mogelijk om een antislip laag aan te brengen. Nog een voordeel van een coatingvloer is dat ze in talloze kleuren aangebracht kunnen worden. Op deze manier kunnen we de vloer naar uw smaak aanpassen. Een voorbeeld van een geschikte bakkerijvloer is de troffelvloer.

Wand, plint en vloercoating voor de bakkerij

Het belang van kunststof wanden in een bakkerij is vooral dat het makkelijk onderhouden is, dit betekent dat het in een korte tijdsperiode goed en grondig schoon te maken is. Verder hebben wandcoatings dezelfde eigenschappen als vloercoatings. Ze worden namelijk naadloos aangebracht, zijn onderhoudsvriendelijk, stofvrij, waterdicht, krasbestendig, slijtvast en in talloze kleuren leverbaar.

Tot slot is er nog de mogelijkheid tot het aanbrengen van een aansluitende plintcoating. Deze wordt in een hoek van 45 graden gelegd zodat ook hier geen vuil of stof zich kan nestelen en de coatingvloer naadloos overloopt in de muurcoating. Uiteindelijk zorgt de combinatie kunststofvloer en wanden met plintcoating voor een geheel onderhoudsvriendelijke, duurzame en hygiënische bakkerij, waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Heeft u nog vragen of benieuwd naar de mogelijkheden in uw bakkerij? Neem dan direct contact met ons op.

Enkele voordelen

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën

Vraag direct een offerte aan

Indufast is de expert op het gebied van coatingvloeren en wanden. Door jarenlange ervaring kunnen wij u de juiste coatingsoplossing aanbieden. Deze oplossingen variëren van een complete coatingvloer in een magazijn of bedrijfshal tot een voergoot coating in de agrarische sector. Laat uw gegevens en wensen achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk een passende aanbieding toesturen.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Ik zal u contacteren na het invullen van de vrijblijvende offerte.

 • Geheel vrijblijvend
  Ontvang een prijsindicatie
 • Vakkundig advies
  Bezoek op locatie door een vertegenwoordiger
 • Jarenlange ervaring
  Professionele applicateurs
 • Levering in de BeNeLux, Duitsland en Spanje
  Vertegenwoordigers in elke regio
 • Uitgebreid assortiment
  Coatings voor iedere branche