Coatings voor de automotive sector

Nieuwe vloer of vloer renovatie? Krijg deskundig advies

Home » Automotive

Kunststofvloeren voor de Automotive sector

Het gebruik van kunststof vloeren – en dan vooral een coatingvloer, is steeds vaker terug te zien in de automotive industrie. Het zijn namelijk vloeren die goed bestand zijn tegen de zware mechanische belasting van voertuigen, maar ook de vele soorten vloeistoffen goed kunnen weerstaan en uiteindelijk makkelijk schoon te maken zijn.

Werkplaats of garage

Heeft u een autogarage en bent u op zoek naar een duurzame vloer? Wij leveren kunststof vloeren voor de garagehouder.

Showroom

Op zoek naar een luxe showroomvloer? Wij leveren sfeervolle kunststofvloeren voor elke showroom.

Parkeergarage

Een nieuwe parkeergarage vloer of een renovatie van uw huidige parkeergarage vloer nodig? Wij doen het allemaal.

Autowasstraat

Vloeistofdichte antislip vloer voor de auto- en truck  wasstraat nodig? Zowel nieuwbouw als renovatie. Binnen 1 dag geregeld

Tankstation

Wilt u een vloeistofdichte vloer voor de benzinepomp nodig? Wij kunnen dit allemaal realiseren.

Truckwash

Heeft u een vloeistofdichte antislip vloer voor de truck wasstraat nodig? Wij leggen dit binnen 1 dag.

Werkplaats garage brochure

Download onze automotive brochure en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Coatings voor de werkplaats/garage

Het is voor elk bedrijf actief in de automotive industrie belangrijk om een goede werkplaatsvloer te hebben. Dit is niet alleen tijd en daarmee kosten besparend, maar het draagt ook bij de aan de veiligheid van uw personeel en uitstraling van het gehele bedrijf. Mesa Coatings heeft specifieke troffelvloeren voor de werkplaats. Deze vloersystemen voldoen aan alle wetten en eisen die aan de ondergrond worden gesteld.

Gietvloer voor industrie

Autogarage

Coatingvloer voor de autogarage

Stijlvolle coatingvloeren voor de (Auto)Showroom

Voor de juiste uitstraling van uw showroom, heeft u de juist showroomvloer nodig. Een vloer is namelijk erg bepalend voor de sfeer van uw bedrijfsruimte en het zorgt ervoor dat uw producten het beste tot hun recht komen. Bovendien heeft iedereen weer specifieke wensen en eisen, of het nu gaat om motoren, brommobielen, personenauto’s of bestelwagens.

Gietvloeren voor automotive sector

Showroom

Coatingvloer voor showrooms

Coatingsystemen voor de parkeergarage

Vloeren van garages en parkeergarages hebben een zware taak. Iedere dag rijden er vele zware voertuigen overheen die zand, vuil, uitlaatgassen, olie, water, in de wintermaanden zout en vele andere soorten vuil en vocht meebrengen. De combinatie gewicht, rollend materiaal, vuil en vocht is funest voor een onbewerkte vloer. Dus het is maar goed dat de vloeren van Mesa Coatings een hoge chemische en mechanische bestendigheid hebben. Door het aanbrengen van een kunststof vloer creëert u namelijk een zeer sterke en naadloze beschermlaag.

Gietvloer voor de foodsector

Parkeergarage

Coatingvloer voor de parkeergarage

Vloer- en wandcoatings voor de Wasstraat

Heeft u een wasplaats bij uw garage waar u uw voertuigen zelf wast, een carwash bij uw tankstation waar klanten zelf doorheen kunnen rijden of wellicht een ‘doe het zelf’ wasbox? Dan weet u wel dat het belangrijk is om hier wandcoating en een veilige antislip troffelvloer te hebben. Ook als het gaat om een truckwash / wasstraat voor de vrachtwagens van uw transportbedrijf. Vloer en wandcoatings van Mesa Coatings zijn naadloos, chemische bestendig, antislip, waterdicht, slijt- en krasbestendig, kunnen in vele RAL kleuren worden geleverd en hebben een hoge mechanische belastbaarheid.

Gietvloeren voor automotive sector

Autowasstraat

Coatingvloer voor autowasstraten

"Mesa Coatings, Omdat kwaliteit een naam heeft!"

Neem contact met ons op voor vragen of deskundig advies

De medewerkers van Mesa Coatings zijn experts op het gebied van coatingsystemen, wilt u advies over het installeren van een coatingvloer voor uw bedrijf? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Contactgegevens

Social media