Vloeistofdichte vloeren

Binnen 1 dag gelegd en goedgekeurd door inspectie

Volledig vloeistofdichte vloeren

De 100% vloeistofdichte vloeren van Mesa Coatings zorgen ervoor dat uw bodem volledig beschermt is tegen alle vloeistoffen. Zo is de vloer bestand voor chemicaliën en oliën, maar uiteraard ook voor water en alcohol. De vloeistofdichtheid van de vloer zorgt er namelijk voor dat alle soorten vloeistoffen niet in de vloer kunnen trekken. Hierdoor ontstaan er geen vieze plekken en kan het water niet ophopen. Dit is mogelijk doordat de vloeren geheel naadloos worden aangebracht inclusief op maat gemaakte plinten van hetzelfde vloersysteem. Onze vloeren zijn uiterst geschikt voor elke branche en perfect voor wasplaatsen, tankstations, carwash, garages, showroom, horeca voedingsmiddelen industrie en veel meer!

Toepasbaar in elke branche

In sommige situaties is een vloeistofdichte vloer verplicht, zoals bij tankstations en wasplaatsen. Een vloer is pas vloeistofdicht als deze is gelegd onder certificaat of wanneer de inspectie is geweest en deze heeft goedgekeurd, zoals beschreven staat op de website van Kenniscentrum Infomil. Mesa Coatings kan eventueel een vloeistofdichtheid keuring regelen indien de klant dit wenst.

Onze vloeren zijn ontworpen geheel volgens alle normen en eisen en zijn daarom toepasbaar in alle situaties waar vloeistofdichte vloeren verplicht zijn. In andere branches waar het niet verplicht is, kan een vloeistofdichte vloer wel wenselijk zijn. Doordat onze vloeren ook chemisch en mechanisch belastbaar zijn, zijn de vloeren uitstekend toepasbaar voor werkplaatsen, professionele keukens, garages , restaurants en wasstraten.

Voordelen vloeistofdichte vloer

Naast de vloeistofdichtheid van onze vloeren, zijn er nog vele andere voordelen te benoemen die we zeker niet mogen vergeten. Zo kunnen we onze vloeren in verschillende antislip gradaties afwerken en is het ook mogelijk om belijningen aan te brengen, voor bijvoorbeeld parkeergarages. Verder leggen wij veel van onze vloersystemen in 1 dag en zijn deze binnen een paar uur al beloopbaar. Daar komt bij dat de vloeren chemisch bestendig zijn en mechanisch belastbaar, waardoor de vloeren geschikt zijn voor vele toepassingen. Tevens zijn ze zeer hygiënisch en beschikbaar in verschillende kleuren.

Naast al deze praktische voordelen, zien de vloeren er zeer modern uit en geven ze een frisse uitstraling aan uw bedrijf.

De kosten van een vloeistofdichte vloer

De prijzen van onze vloeistofdichte vloeren zijn verschillend en worden beïnvloed door een aantal factoren. Zo is de prijs afhankelijk van het type vloersysteem, het aantal m2, de ondergrond, de afwerking en de locatie van het project. Hoe groter uw project, hoe voordeliger de prijs per m2. Bent u benieuwd naar de kosten van een vloeistofdichte vloer voor uw bedrijf? Dan kunt u hier een vrijblijvende prijsindicatie aanvragen en komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Enkele voordelen

Heavy duty Horecavloer

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting

Chemisch bestendig Horecavloer

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies

Vloeistofdicht Horecavloer

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen

Hygiënisch Horecavloer

Hygiënisch

Voldoen aan HACCP normen

Snel gelegd

Snel gelegd

Binnen enkele uren belastbaar

Horecavloer voor restaurants

Automotive

Vloeistofdichte vloer voor de automotive sector
Horecavloer voor de foodsector

Voedingsmiddelen

Vloeistofdichte vloer voor de voedingsmiddelen industrie
Horecavloer voor bakkerij

Industrie

Vloeistofdichte vloer voor de industrie

Vloersystemen

Binnen Mesa Coatings hebben we een ruim assortiment aan vloersystemen die vloeistofdicht zijn. Zo bespreken we graag uw wensen, zodat we een goed advies kunnen geven of een gietvloer, troffelvloer of epoxyvloer de juiste keuze is. Onze specialisten vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kunnen we u voorbeelden laten zien van andere vloeren die we realiseerden of uitleggen over onze certificering. Wilt u liever nu al onze projecten bekijken? Klik dan hier

Aanbrengen van de vloeistofdichte vloer

We kunnen de vloeistofdichte vloeren aanbrengen op een aantal verschillende manieren. We stemmen dit af op de toepassing die u zoekt en het resultaat dat u daarmee wilt bereiken. We werken bijvoorbeeld laag voor laag om de vloer volledig vloeistofdicht te maken, waarbij we zorgen voor de afwerking die u wenst.

Gietvloer automotive

Request a quote

Mesa-Coatings B.V. is the expert in the field of coating floors and walls. Thanks to years of experience, we can offer you the right coating solution. These solutions vary from a complete coating floor in a warehouse or industrial hall to a feed trough coating in the agricultural sector. Leave your details and wishes and we will send you a suitable offer as soon as possible.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Curious about the possibilities for your company? I will contact you after completing the non-binding offer.

 • Without charge
  Receive a targeted price indication
 • Expert advice
  Visit on location by the real craftsman
 • Years of experience
  Expert in every industry
 • Delivery in the BeNeLux and Germany
  Representatives in each region.
 • Market leader in coating systems
  With our focus on companies.

Deze bedrijven hebben al een geschikte vloeistofdichte vloer


Logo van Mossel
Logo subaru
Logo dobber outdoor
logo cibo vloeren
logo la provencale
logo bakkerij verbeek
logo carpigiani
Carpigiani-logo