Vloeistofdichte vloer

Mesa Coatings is uw specialist in vloeistofdichte vloeren

Home » Vloeistofdichte vloer

Vloeistofdichte vloer vaak een vereiste

De vloeistofdichte vloer: een belangrijke vereiste en verplichting binnen uw branche of een functionele keuze om aantasting van de bodem te voorkomen. Mesa Coatings is uw specialist in vloeistofdichte vloeren, die bovendien geen kans biedt aan vuil of viezigheid om door te dringen. Dat betekent dat u de bodem kunt beschermen met onze vloeistofdichte vloeren, binnen een breed aantal verschillende toepassingen.

De vloer met een vloeistofdichte afwerking is geschikt voor een groot aantal verschillende toepassingen, dankzij de diverse voordelen daarvan. Benieuwd naar de kosten? Die hangen sterk af van het oppervlakte en het materiaal dat we gebruiken. We brengen u graag een vrijblijvende offerte uit voor de vloeistofdichte vloer, zodat u goed weet waar u aan toe bent.

Wanneer wordt een vloeistofdichte vloer toegepast?

De HACCP vloeren van Mesa Coatings zijn geschikt voor alle bedrijven die actief zijn in de voedingsmiddelenindustrie. Hierbij te denken aan bedrijfskeukens, restaurants (Horeca), bakkerijen, slagerijen, productiehallen, vleesverwerkingsbedrijven, groente en fruit verwerkingsbedrijven, voedsel im- en export bedrijven. Kortom alle bedrijven die zich bezighouden met het bereiden, verwerken, verpakken of distributie van voedsel. Daarnaast voldoen wij aan Europese richtlijnen voor de voedingsmiddelenindustrie (93/43/EG) en zijn wij vloeistofdicht PBV en HACCP gekeurd volgens Cur 43 normen. Heeft u een bedrijf in de voedingssector en wilt u graag vrijblijvend advies over uw nieuwe bedrijfsvloer? Neem dan contact met ons op.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

  • Hidden

Toepassingen van de vloeistofdichte vloer

We hebben ervaring met vloeistofdichte vloeren in de verschillende branches, voor uiteenlopende toepassingen. We stemmen het type vloer en het materiaal af op de specifieke wensen binnen uw organisatie. Of op de specifieke vereisten vanuit wet- en regelgeving. Op die manier zorgen we voor een functionele vloer waar u optimaal gebruik van kunt maken.

Gietvloer voor industrie

Industrie

Vloeistofdichte vloer laten plaatsen in een magazijn met zware voertuigen of andere industriële omgeving? Goed geschikt, dankzij de hoge mechanische belastbaarheid.
Vloeistofdichte vloer voor de horeca sector

Horeca

Werk hygiënisch, hoogwaardig en volkomen veilig, bijvoorbeeld dankzij de antislip-afwerking. Speciaal voor omgevingen waarin hard gewerkt wordt en veel beweging plaatsvindt
Vloeistofdichte vloer voor de foodsector

Food sector

Voldoen aan de strenge HACCP-eisen met een vloer die u makkelijk kunt reinigen? 100% hygiënisch en met beperkte dagelijkse inzet makkelijk schoon te houden.
Gietvloeren voor kantoorruimte

Kantoor

De makkelijk te reinigen en duurzame keuze voor kantoren en vergelijkbare omgevingen. Verkleurt niet, dankzij de hoge UV-bestandigheid van de vloeistofdichte vloer.
Vloeistofdichte vloer voor automotive sector

Automotive

Volledig vloeistofdicht, als ideale keuze in de werkplaats of de carwash. Vloeistofdichte vloeren speciale voor de automotive-branche, volgens alle belangrijke richtlijnen die er gelden.
Gietvloer voor de overige sector

Overige sectoren

Te gebruiken in allerlei andere sectoren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, dan vertellen onze specialisten u er graag meer over.

Voordelen van onze vloeistofdichte vloeren

De vloeistofdichte vloer biedt een aantal belangrijke voordelen. U kunt er bijvoorbeeld binnen de levensmiddelenbranche voor zorgen dat u netjes voldoet aan de strenge richtlijnen die er gelden. Met een dergelijke vloer en onze certificering kunt u er vanuit gaan dat alles in orde is. Zowel tijdens een controle door de officiële instanties als tijdens de dagelijkse praktijk als u er gebruik van maakt.

Daarnaast heeft de vloeistofdichte vloer een aantal andere voordelen te bieden. U voorkomt daarmee dat water en andere vloeistoffen in de bodem kunnen lopen. Dit voorkomt vervuiling en maakt het bijvoorbeeld eenvoudiger om de vloer schoon te maken en te houden. Tegelijkertijd heeft u veel minder last van vuil en viezigheid dat op lastige plaatsen gaat zitten. U kunt hygiënisch werken en zorgen voor een schone vloer, zonder dat u daar veel tijd en moeite in hoeft te steken. De investering in een vloer met vloeistofdichte kwaliteit helpt u op termijn daardoor eenvoudig kosten te besparen.

Heavy duty Vloeistofdichte vloer

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Vloeistofdichte vloer

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën
UV Bestendig Vloeistofdichte vloer

UV bestendig

Geen verkleuring door UV straling
Antislip

Antislip

Antislip toplaag is mogelijk
Chemisch bestendig Vloeistofdichte vloer

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Hitte bestendig Vloeistofdichte vloer

Hitte bestendig

Bestand tegen b.v. hete vloeistoffen
Snel gelegd

Snel gelegd

Binnen enkele uren belastbaar

Neem contact met ons op voor vragen of deskundig advies

De medewerkers van Mesa Coatings zijn experts op het gebied van coatingsystemen, wilt u advies over het installeren van een coatingvloer voor uw bedrijf? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Contactinformatie

Social media

Aanbrengen van de vloer

We kunnen de vloeistofdichte vloer aanbrengen op een aantal verschillende manieren. We stemmen dit af op de toepassing die u zoekt en het resultaat dat u daarmee wilt bereiken. We werken bijvoorbeeld laag voor laag om de vloer volledig vloeistofdicht te maken, waarbij we zorgen voor de afwerking die u wenst.

We werken met een aantal verschillende coatingsystemen voor de vloer. Op die manier zorgen we bijvoorbeeld voor een gietvloer, een coatingvloer of troffelvloer. Onze specialisten vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kunnen we u voorbeelden laten zien van andere vloeren die we realiseerden of uitleggen over onze certificering.

Waar plaatsen wij vloeistofdichte vloeren?

We plaatsen de vloeistofdichte vloer binnen tal van branches en bedrijven. Zoekt u bijvoorbeeld naar een HACCP-vloer voor de voedingsmiddelenindustrie of een vloer voor in uw garagebedrijf? We hebben in algemene zin veel ervaring met de automotive sector en vloeren voor in de werkplaats.

Daarnaast werken we regelmatig voor auto en truck wasstraten en passen we de epoxyvloeren toe in verschillende branches. We vertellen u graag meer over de coatingvloer en voordelen daarvan, of stemmen die af op uw specifieke wensen.

vloeistofdichte vloer Vloeistofdichte vloer

Wat kost een vloeistofdichte vloer

De kosten van een vloeistofdichte vloer hangen af van onder andere de oppervlakte en de specifieke wensen hieromtrent. We kunnen bijvoorbeeld zorgen voor een antislip toplaag en een antistatische werking, net als weerstand tegen chemische substanties. We kunnen de vloer hittebestendig uitvoeren en er met onze snelle werkwijze voor zorgen dat u die al binnen 1 dag volledig kunt belasten.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar wat een vloeistofdichte vloer kost? We gaan graag met u in gesprek over de specifieke wensen en eisen, net als wet- en regelgeving waar u aan dient te voldoen. Op basis daarvan kunnen we u adviseren over de juiste vloer voor uw organisatie. Neem contact met ons op, dan brengen we u graag een offerte op maat uit voor uw vloeistofdichte vloer.

Deze bedrijven hebben al een geschikte vloercoating


Logo van Mossel
Logo subaru
Logo dobber outdoor Vloeistofdichte vloer
logo cibo vloeren Vloeistofdichte vloer
logo la provencale Vloeistofdichte vloer
logo bakkerij verbeek Vloeistofdichte vloer
logo carpigiani
logo neptunus