Duurzame coatingvloer nodig?

Een duurzame keuze, slijtvast, naadloos, vloeistofdicht en zeer snel aangebracht

Geschikt voor elk type bedrijf

Af te stemmen op nagenoeg elke specifieke behoefte

Een duurzame keuze

Door o.a. de lange levensduur is dit een rendabele oplossing

Chemisch en mechanisch belastbaar

Coatingvloeren zijn bestand tegen zware belasting en daarnaast chemisch resistent

Zeer snelle aanbrengtijd

Voorkom kostbare productiestops door de snelle en vakkundige installatie van uw vloer

Benieuwd naar ons werk? Bekijk hier enkele recente projecten

Vragen of deskundig advies nodig?

De medewerkers van Mesa Coatings zijn experts op het gebied van coatingsystemen, wilt u advies over het installeren van een coatingvloer voor uw bedrijf? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Coatingvloer voor bedrijven

De juiste vloer uitzoeken voor een bedrijf is nog niet zo gemakkelijk. Bedrijfsvloeren moeten aan specifieke eisen voldoen, bijvoorbeeld als het gaat om hygiëne of waterbestendigheid. Een coatingvloer voldoet aan dergelijke eisen en is daarom een hele goede optie. Bovendien is er niet zoiets als één soort coatingvloer; u hebt altijd de keuze uit verschillende coatingvloeren.

Ook geschikt voor wanden en plinten

Als u op zoek bent naar een goede coatingvloer, dan kan Mesa Coatings u daarbij helpen. Mesa Coatings is gespecialiseerd in het leveren van duurzame coatingsystemen, waaronder vloercoating. Ook voor bijvoorbeeld wandcoating en kunststof plinten bent u bij ons aan het juiste adres.

Coatingvloer voor alle branches

Coatingvloer voor voedingsmiddelen

Voedingsmiddelen

Schone vloeren zijn van essentieel belang voor de voedingsmiddelen industrie. Daar waar eten verwerkt of geproduceerd wordt moet het namelijk hygiënisch.

Coatingvloer voor automotive en industrie

Automotive & industrie

Heeft u een autogarage of een industrieel bedrijf en bent u op zoek naar een duurzame vloer? Wij leveren kunststof vloeren voor de automotive en industrie.

Coatingvloer voor agrarische sector

Agrarisch

We zijn gespecialiseerd in coatings voor de agrarische sector. De coatings worden aangebracht op voergoten, melkputten en stalroosters.

Onderhoudsvriendelijk

Een coatingvloer is zeer eenvoudig in het onderhoud. Doordat een coating een dichte structuur in de top heeft neemt een coatingvloer nagenoeg geen stof en vuil op. Dit resulteert direct in minder arbeid en minder water verbruik.

Sterk en slijtvast

Kunststof vloeren zijn door de unieke samenstelling enorm sterk en ook nog een slijtvast. Hierdoor is de vloer geschikt voor zware belasting en dus ideaal voor industriële bedrijven. Ook is de kunststofvloer mede door de bovenstaande eigenschappen erg duurzaam.

Naadloze aanbrenging

Een kunststof vloer dient naadloos worden aangebracht. Omdat het om de bovenkant van uw vloer gaat, is het belangrijk dat uw vloer helemaal strak, vlak erbij ligt. Ook is het in veel gevallen vereist dat een vloer naadloos is dit draagt namelijk bij aan de hygiëne van het bedrijf.

Bel voor meer informatie

+31 (0) 85-4018271

Of stuur een email

sales@mesa-coatings.eu

Wat klanten van ons vinden

Top bedrijf om zaken mee te doen. Zijn erg flexibel en kunnen snel een vloer leggen. Vloeren zijn super! Mesa Coatings is een top bedrijf om mee te werken!
Stef van der Hoorn

Ook bij ons in februari 2018 heeft Mesa Coatings hun best gedaan. Nog steeds heel tevreden over de vloer! Kan het iedere wasstraat aanraden!
Carwash clean in 60 meters Heerlen

Zeer tevreden over de kwaliteit vloer en service. Mooi resultaat en voldoet aan alle wensen. Zeker aan te raden om uw vloer door Mesa Coating te laten leggen.
Willaerts Group

Deze bedrijven hebben al een geschikte vloercoating