Werkplaatsvloer coating voor autobedrijven

Geen vochtproblemen

Voorkom onveilige situaties

Een duurzame oplossing

Home » Werkplaatsvloer

Werkplaatsvloer van hoge kwaliteit

Het is van belang dat een werkplaatsvloer van hoge kwaliteit is. Een werkplaatsvloer wordt namelijk zeer zwaar belast doordat er voortdurend zware voertuigen overheen rijden. Daarnaast wordt de vloer regelmatig blootgesteld aan verschillende chemicaliën zoals olie en benzine. Wat kan leiden tot onveilige situaties. De werkplaatsvloeren van Mesa Coatings zijn bestand tegen zware belasting en hebben een zeer hoge chemische resistentie. Hiermee worden onveilige situaties voorkomen. Daarnaast kan de werkplaatsvloer naadloos worden aangelegd, dit zorgt ervoor dat de coatingvloer vloeistofdicht is. Dus minder last van vocht problemen en een verbeterende hygiëne.

Antislip en vloeistofdicht

Voor de veiligheid van uw klanten, uzelf en uw personeel is het van belang dat er een goede antislipvloer aanwezig is in de werkplaats. Door het gebruik vloeistoffen en olieen wordt deze namelijk erg glad. Om dit te voorkomen wordt er een vloer met antislip laag aangebracht.

Slijtvast en bestand tegen piekbelasting

Behalve dat dit de veiligheid verbeterd is dit soort vloercoating ook nog eens zeer chemische en mechanisch bestendig. Al die chemische middelen in combinatie, zand, zout en vuiligheid van de voertuigen, hebben een verwoestende werking op een betonvloer. Daarnaast kan het voorkomen dat er een zwaar voorwerp op de vloer valt. Hierdoor komt er piekbelasting vrij wat kan leiden tot scheuren in een reguliere werkplaatsvloer. De MesaCon 6000 heeft een tussenlaag met een speciaal ontwikkelde hars. Deze heeft een rek-tot-breuk percentage tot 250%, waardoor de kans op scheurvorming minimaal is. Uiteindelijk heeft u daardoor langer plezier van uw werkplaatsvloer.

Binnen één dag klaar

Heeft u momenteel een garage of werkplaats die dagelijks in gebruik is? Dan wilt u voorkomen dat deze onnodig buiten gebruik is. Wij appliceren uw coatingvloer- of wand meestal binnen één dag.  Laat ons weten wat uw wensen zijn en ontvang advies op maat.

Werkplaatsvloer
Werkplaatsvloer vakgarage

Wij leveren coatingssystemen voor o.a.:

Werkplaats of garage

Werkplaats of garage

Heeft u een autogarage en bent u op zoek naar een duurzame vloer? Wij leveren kunststof vloeren voor de garagehouder.
Parkeergarage

Parkeergarage

Een nieuwe parkeergarage vloer of een renovatie van uw huidige parkeergarage vloer nodig? Wij doen het allemaal.
Showroom

Showroom

Op zoek naar een luxe showroomvloer? Wij leveren sfeervolle kunststofvloeren voor elke showroom.
Tankstation

Tankstation

Vloeistofdichte vloer voor de benzinepomp nodig? Wij kunnen dit allemaal realiseren.
Autowasstraat

Autowasstraat

Vloeistofdichte antislip vloer voor de auto- en truck  wasstraat nodig? Zowel nieuwbouw als renovatie. Binnen 1 dag geregeld
Truckwash

Truckwash

Vloeistofdichte antislip vloer voor de truck wasstraat nodig? Wij leggen dit binnen 1 dag.

Deze bedrijven hebben al een geschikte werkplaatsvloer


verbeek-veenman
subaru
van mossel groep
van dijk groep