Epoxy vloercoating

Epoxy vloercoating is twee keer zo sterk als beton

Epoxy vloercoating voor duurzame bedrijfsvloeren

Misschien heeft u wel eens gehoord van: epoxycoating. Epoxycoating is een coating van een soort hars, die ervoor zorgt dat de laag onder de coating goed beschermd blijft. Omdat epoxycoating zo verschrikkelijk stevig is, wordt het heel vaak gebruikt als coating over vloeren. Mesa Coatings is dé specialist in duurzame coatings voor bedrijfsvloeren. Epoxyvloeren behoren tot de meest gebruikte soortindustrievloeren. Dat is ook niet vreemd, want epoxyvloeren zijn maar liefst twee keer zo sterk als betonnen vloeren. Daarnaast zijn ze vloeistofdicht en perfect geschikt voor ruimtes waarin bijvoorbeeld een hoge chemische en mechanische bestendigheid van belang is. En de epoxyvloer is nog makkelijk te reinigen ook!

Een epoxy vloercoating voor uw bedrijf?

Gebruik ons contactformulier! Heeft u nog vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd even met onze specialisten bellen. Wij zijn bereikbaar via 085 401 8271. Stuurt u liever een mailtje? Dat kan via sales@mesa-coatings.eu. Wij werken in diverse Europese landen, waaronder Nederland, België, Luxemburg en Duitsland, maar werken ook regelmatig buiten deze landsgrenzen. Vraag ons gerust om meer informatie.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

 • Hidden

Transparante epoxy vloercoating

Ook als het gaat om het uiterlijk, heeft epoxycoating belangrijke voordelen. Een ervan is dat epoxy coating transparant beschikbaar is. Hierdoor kan het eenvoudig worden aangebracht over verschillende materialen, die hierdoor duurzamer worden maar niet inleveren op uitstraling. Wist u bijvoorbeeld dat onze epoxy coating transparant ook op hout wordt aangebracht? Daarnaast kan het verwerkt worden in een epoxy gietvloer, siergrindvloer of troffelvloer. In principe is er voor elk bedrijf zo een mooie oplossing, ongeacht de specifieke eisen met betrekking tot bijvoorbeeld hygiëne of duurzaamheid. En in alle gevallen kan Mesa Coatings zorgen voor een vakkundige en volledig strakke aanleg.

Hoe brengen we epoxy vloercoating aan

Epoxy coating aanbrengen lijkt op het eerste gezicht heel eenvoudig, maar vraagt wel om een bepaalde mate van deskundigheid. Zo moeten verschillende componenten op de juiste manier met elkaar gemengd worden voor optimaal resultaat. Gebeurt dat niet, dan bestaat de kans dat de vloer niet goed hecht en er gaten in ontstaan. Dat betekent vaak extra werk en extra kosten.Een epoxycoating is over het algemeen ook vrij dun. Daarom moet de ondergrond vooraf goed behandeld zijn. Deze moet voldoende hechting bieden én alle oneffenheden moeten verwijderd zijn. Wilt u juist een ruwe vloer? Dan dient u te letten op de juiste mate van ruwheid. Die is straks na het aanbrengen van de epoxycoating namelijk ook nog zichtbaar en dat oogt erg mooi!

Epoxy vloercoating voor buiten

Tot slot is epoxycoating ook buiten heel erg geschikt. De verschillende soorten epoxycoating van Mesa Coatings beschikken over een uv-stabilisator, die ervoor zorgt dat een eventuele kleur mooi behouden blijft, ook bij buitengebruik. Daarnaast geldt ook buiten dat de epoxylaag zorgt voor waterdichtheid.

Enkele voordelen

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën
industrieel epoxycoating Epoxy vloercoating

Industriële bak epoxycoating

epoxycoating autogarage Epoxy vloercoating

Epoxycoating Garage

Epoxycoating

Epoxycoating Rijksmuseum

Vraag direct een offerte aan

Indufast is de expert op het gebied van coatingvloeren en wanden. Door jarenlange ervaring kunnen wij u de juiste coatingsoplossing aanbieden. Deze oplossingen variëren van een complete coatingvloer in een magazijn of bedrijfshal tot een voergoot coating in de agrarische sector. Laat uw gegevens en wensen achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk een passende aanbieding toesturen.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Ik zal u contacteren na het invullen van de vrijblijvende offerte.

 • Geheel vrijblijvend
  Ontvang een prijsindicatie
 • Vakkundig advies
  Bezoek op locatie door een vertegenwoordiger
 • Jarenlange ervaring
  Professionele applicateurs
 • Levering in de BeNeLux, Duitsland en Spanje
  Vertegenwoordigers in elke regio
 • Uitgebreid assortiment
  Coatings voor iedere branche

Recente epoxyvloeren projecten

Benieuwd naar recente projecten waar we onze epoxyvloeren hebben aangebracht? We laten u graag zien waar we trots op zijn. En wilt u meer weten over specifieke toepassingen of de mogelijkheden bij uw bedrijf? Neem contact op, dan vertellen we u natuurlijk meer.

Gietvloer Makro Amsterdam Epoxycoating

Van Mossel Mercedez Benz Rotterdam

Gietvloer Tesla Duiven Epoxycoating

Bocar NV

Epoxyvloer PontMeyer Tilburg

DHL Global Forwarding

Bakkerij verbeek Epoxycoating

La Pradera Den Hoorn

BWM Zwolle epoxyvloer

Crooked Spider Brewery

Deze bedrijven hebben al een geschikte epoxy vloercoating


Logo van Mossel epoxycoating
Logo subaru Epoxy vloercoating
Logo dobber outdoor epoxycoating
logo cibo vloeren
logo la provencale
logo bakkerij verbeek Epoxy vloercoating
logo carpigiani Epoxy vloercoating
logo neptunus Epoxy vloercoating