Epoxycoating

Epoxyvloeren zijn maar liefst twee keer zo sterk als betonnen vloeren.

Home » Epoxycoating

Epoxycoating voor duurzame bedrijfsvloeren

Misschien heeft u wel eens gehoord van: epoxycoating. Epoxycoating is een coating van een soort hars, die ervoor zorgt dat de laag onder de coating goed beschermd blijft. Omdat epoxycoating zo verschrikkelijk stevig is, wordt het heel vaak gebruikt als coating over vloeren. Mesa Coatings is dé specialist in duurzame coatings voor bedrijfsvloeren. Epoxyvloeren behoren tot de meest gebruikte soortindustrievloeren. Dat is ook niet vreemd, want epoxyvloeren zijn maar liefst twee keer zo sterk als betonnen vloeren. Daarnaast zijn ze vloeistofdicht en perfect geschikt voor ruimtes waarin bijvoorbeeld een hoge chemische en mechanische bestendigheid van belang is. En de epoxyvloer is nog makkelijk te reinigen ook!

Een epoxycoating voor uw bedrijf?

Gebruik ons contactformulier! Heeft u nog vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd even met onze specialisten bellen. Wij zijn bereikbaar via 085 401 8271. Stuurt u liever een mailtje? Dat kan via sales@mesa-coatings.eu. Wij werken in diverse Europese landen, waaronder Nederland, België, Luxemburg en Duitsland, maar werken ook regelmatig buiten deze landsgrenzen. Vraag ons gerust om meer informatie.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

Epoxycoating transparant

Ook als het gaat om het uiterlijk, heeft epoxycoating belangrijke voordelen. Een ervan is dat epoxy coating transparant beschikbaar is. Hierdoor kan het eenvoudig worden aangebracht over verschillende materialen, die hierdoor duurzamer worden maar niet inleveren op uitstraling. Wist u bijvoorbeeld dat onze epoxy coating transparant ook op hout wordt aangebracht? Daarnaast kan het verwerkt worden in een epoxy gietvloer, siergrindvloer of troffelvloer. In principe is er voor elk bedrijf zo een mooie oplossing, ongeacht de specifieke eisen met betrekking tot bijvoorbeeld hygiëne of duurzaamheid. En in alle gevallen kan Mesa Coatings zorgen voor een vakkundige en volledig strakke aanleg.

Epoxycoating aanbrengen: waar let u op?

Epoxy coating aanbrengen lijkt op het eerste gezicht heel eenvoudig, maar vraagt wel om een bepaalde mate van deskundigheid. Zo moeten verschillende componenten op de juiste manier met elkaar gemengd worden voor optimaal resultaat. Gebeurt dat niet, dan bestaat de kans dat de vloer niet goed hecht en er gaten in ontstaan. Dat betekent vaak extra werk en extra kosten.Een epoxycoating is over het algemeen ook vrij dun. Daarom moet de ondergrond vooraf goed behandeld zijn. Deze moet voldoende hechting bieden én alle oneffenheden moeten verwijderd zijn. Wilt u juist een ruwe vloer? Dan dient u te letten op de juiste mate van ruwheid. Die is straks na het aanbrengen van de epoxycoating namelijk ook nog zichtbaar en dat oogt erg mooi!

Epoxycoating voor buiten

Tot slot is epoxycoating ook buiten heel erg geschikt. De verschillende soorten epoxycoating van Mesa Coatings beschikken over een uv-stabilisator, die ervoor zorgt dat een eventuele kleur mooi behouden blijft, ook bij buitengebruik. Daarnaast geldt ook buiten dat de epoxylaag zorgt voor waterdichtheid.

industrieel epoxycoating

Industriële bak epoxycoating

epoxycoating autogarage

Epoxycoating Garage

Epoxycoating

Epoxycoating Rijksmuseum

Neem contact met ons op voor vragen of deskundig advies

De medewerkers van Mesa Coatings zijn experts op het gebied van coatingsystemen, wilt u advies over het installeren van een coatingvloer voor uw bedrijf? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Contactinformatie

Social media

Deze bedrijven hebben al een geschikte vloercoating


Logo van Mossel
Logo subaru
Logo dobber outdoor
logo cibo vloeren
logo la provencale
logo bakkerij verbeek
logo carpigiani
logo neptunus