Coatings voor de rundveehouderij?

Een uitstekende keuze, waarmee u de infectiedruk effectief kunt verlagen.

Coatings voor de rundveehouderij

Benieuwd naar onze coatings voor de rundveehouderij? Een uitstekende keuze, waarmee u de infectiedruk effectief kunt verlagen. Geschikt voor de voergang of de voergoot, zodat u voorkomt dat nadelige eigenschappen van de huidige vloer invloed krijgen op uw dieren.

Gespecialiseerd in coatingvloeren

We zijn gespecialiseerd in coatingvloeren en in coatings voor de wanden. Zowel bij nieuwbouw als tijdens een renovatie, altijd op basis van de hoogst mogelijke kwaliteit. We werken aan oplossingen voor jongvee stallen, melkstallen en ligboxenstallen. We brengen de huidige situatie in kaart en voorkomen de problemen die er kunnen ontstaan. Kies voor een voergoot, melkput of robotruimte met onze coating. Met of zonder anti-slip, zodat u daar veilig gebruik van wilt maken.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

 • Hidden

Mechanisch en chemisch belastbaar

Onze coatings voor de rundveehouderij bieden diverse belangrijke voordelen. U kunt bijvoorbeeld meteen rekenen op een hoge mechanische en chemische belastbaarheid, zoals dat met een standaardvloer niet lukt. Bij intensief gebruik treedt er gemakkelijk slijtage op, waar u met onze coatings geen last van heeft.

De kunststof vloeren voor in de rundveehouderij zijn bijvoorbeeld goed geschikt voor in de melkstal, de technische ruimte of de machinekamer. En wilt u de voergoot of de voergang daarvan voorzien? Ook op die plekken kunt u er uitstekend mee uit de voeten, om er op verschillende locaties gebruik van te kunnen maken.

Wilt u meer informatie of een prijsopgaaf ontvangen? Neem dan snel contact met ons op.

Wilt u ook een hygiënische vloer voor uw rundveehouderij?

Coatingvloer afgestemd op uw bedrijfsvoering

U heeft de keuze uit verschillende soorten vloercoatings voor de rundveehouderij. U kunt gebruik maken van een gietvloer of een epoxyvloer. En het beste van alles? Die kunnen we gewoon tussen het melken door aanbrengen. Dat betekent dat u de vloer daarna meteen weer kunt gebruiken. 100% zuurbestendig en slijtvast, zodat u er meteen op vooruit gaat ten opzichte van de huidige vloer die u heeft liggen.

Bovendien kunnen we de coatings voor de rundveehouderij voorzien van een antislip-afwerking. Op die manier verbetert u de vloer met onze belangrijke voordelige eigenschappen, terwijl u tegelijkertijd werkt aan de veiligheid daarvan. U zorgt voor meer voeropname en een hogere melkgift, in een veilige omgeving waar de runderen bijdragen aan betere bedrijfsresultaten. En wilt u liever gebruik maken van een epoxy wandcoating? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Zuurbestendig voor de voergang of voergoot

De coating voor rundveehouderij is beschikbaar voor de voergang en de voergoot, waardoor u daar op meerdere manieren gebruik van kunt maken. We adviseren u graag over de mogelijkheden en kunnen u natuurlijk meer vertellen over de concrete voordelen voor uw bedrijf. Ten opzichte van de huidige vloer of wanneer u denkt aan nieuwbouw. We zijn u dan graag van dienst met een coatingvloer, uiteraard op basis van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Meer weten over de mogelijkheden van onze coatings voor de rundveehouderij? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Enkele voordelen

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën

Interessieren sich für ein Beschichtungsböden?

Wünschen Sie weitere Informationen oder eine persönliche Beratung für Ihren neuen Unternehmensboden? Dann kontaktieren Sie uns noch heute.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Neugierig auf die Möglichkeiten für Ihr Unternehmen? Nach Ausfüllen des unverbindlichen Angebotes melde ich mich bei Ihnen.

 • Vollkommen unverbindlich
  Erhalten Sie eine gezielte Preisangabe
 • Fachmännische Beratung
  Besuch vor Ort vom echten Handwerker
 • Jahrelange Erfahrung
  Experte in jeder Branche
 • Lieferung in BeNeLux und Deutschland
  Vertreter in jeder Region
 • Marktführer auf dem Gebiet der Beschichtungssysteme
  Mit unserem Fokus auf Unternehmen