Industrievloer

Coatingsystemen geschikt voor industrieel gebruik

Kunststof industrievloer

In de industrie is een schone werkvloer van belang. Niet alleen om voor jezelf gemakkelijk te kunnen werken, zorgt de juiste vloer voor een kostenbesparing in het werkproces. Kwaliteitsvloeren voorkomen beschadigingen in de vloer waardoor renovatie wordt uitgesteld. Daarnaast is een strakke vloer beter zuiver te houden wat leidt tot minder arbeidsuren en een hoger werkplezier.

Meer weten over een industrievloer?

De juiste keuze van kunststofvloeren geeft je bedrijf een beter aanzien. Wilt u meer informatie over onze kunststof Industrievloeren neem snel dan contact met ons op.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

 • Hidden

Industrievloer voor het Magazijn

Kwaliteitsvloeren zijn van essentieel belang in een magazijn. Mesa Coatings levert deze naar elke wens van de klant. Zware machines en dagelijks gebruik eisen een duurzame en kwalitatief hoogwaardige kunststof vloer. Hierdoor wordt slijtage voorkomen en wordt betonreparatie uitgesteld. Door de grote keuze aan vloersystemen kan elke wens van de klanten bereikt worden.

Gietvloer voor industrie

Magazijn

Coatingvloer voor de magazijn

Coatings voor de computerruimte

Mesa Coatings biedt veel mogelijkheden in kunststof vloeren. Afhankelijk van uw wensen wordt er een toplaag aangebracht die ervoor zorgt dat stof, vuil en vloeistoffen bovenop de vloer blijven liggen. Hier kan het makkelijk opgepoetst worden en heeft het geen kans in de vloer te trekken en vlekken te veroorzaken. Door deze onderhoudsvriendelijke manier van werken wordt de tijd van schoonmaken verminderd en is er meer tijd over voor de dagelijkse taken.

Gietvloeren voor automotive sector

Computerruimtes

Coatingvloer voor de computerruimte

Industrievloer voor de petrochemische

In de petrochemische industrie zijn kwaliteitsvloeren en wanden van groot belang. In deze sector worden vloeren en wanden bloot gesteld aan mechanische en chemische invloeden. Hierdoor heeft uw vloer flink te lijden. Een beschadigde vloer zorgt voor een onhygiënische en onveilige werkplaats.

Industrievloer

Petrochemie

Coatingvloer voor de petrochemie

Coatings voor de Metaalbewerkingsindustrie

Bij metaalbewerking of zware industrie zijn kwaliteitsvloeren zeer belangrijk. Ze worden zwaar belast met grote machines en dagelijks gebruik. Hierdoor kunnen er scheuren of andere beschadigingen oplopen in de vloer. Dit kan leiden tot ophoud van werkzaamheden of levert het soms gevaarlijke situaties op voor uw personeel of producten. De afwerking van uw betonvloer is daarom een belangrijk onderdeel van uw nieuwbouw of renovatie.

Industrievloer

Metaalbewerking

Coatingvloer voor de metaalindustrie

Vraag direct een offerte aan

Indufast is de expert op het gebied van coatingvloeren en wanden. Door jarenlange ervaring kunnen wij u de juiste coatingsoplossing aanbieden. Deze oplossingen variëren van een complete coatingvloer in een magazijn of bedrijfshal tot een voergoot coating in de agrarische sector. Laat uw gegevens en wensen achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk een passende aanbieding toesturen.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Ik zal u contacteren na het invullen van de vrijblijvende offerte.

 • Geheel vrijblijvend
  Ontvang een prijsindicatie
 • Vakkundig advies
  Bezoek op locatie door een vertegenwoordiger
 • Jarenlange ervaring
  Professionele applicateurs
 • Levering in de BeNeLux, Duitsland en Spanje
  Vertegenwoordigers in elke regio
 • Uitgebreid assortiment
  Coatings voor iedere branche