Maak gebruik van onze coatings voor de computerruimte

De ideale keuze voor een professionele, beschermende en stofvrije vloer.

Coatings voor de computerruimte

Gebruik maken van onze coatings voor de computerruimte? De ideale keuze voor een professionele, beschermende en stofvrije vloer. Geen last meer van stof in de elektronica en apparatuur, op een beschermende vloer die u gemakkelijk schoon kunt (laten) houden.

De coatingvloer voor de computerruimte werkt op die manier kostenbesparend en draagt tegelijkertijd bij aan de professionele uitstraling. Twee belangrijke eigenschappen, waarmee u voorkomt dat er na verloop van tijd problemen ontstaan door het huidige type vloer.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een gietvloer of een troffelvloer in de computerruimte? Neem contact met ons op. We vertellen u als marktleider in vloercoatings voor computerruimten graag meer over de specifieke mogelijkheden.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

 • Hidden

Professioneel, beschermend en stofvrij

De coating voor in de computerruimte biedt een aantal belangrijke voordelen. We zetten er 3 voor u op een rij:

   • Professioneel
    De coatingvloer voor de computerruimte zorgt voor een professionele afwerking daarvan. Een vloer die bijdraagt aan de uitstraling van de ruimte en die netjes voldoet aan de belangrijke kwaliteitseisen waar u mee te maken heeft.
   • Beschermend
    Tegelijkertijd kiest u met de coating voor een belangrijke beschermende laag. Beschermend voor de onderliggende vloer, waarin u waarschijnlijk veel bekabeling heeft liggen. Die krijgt niet te maken met aantasting, dankzij de uitstekende bescherming.
   • Stofvrij
    Tenslotte is de coatingvloer 100% stofvrij. In tegenstelling tot bij beton of een andere open structuur (cementdekvloer) is er geen sprake van een open structuur, waardoor u geen last meer zal hebben van stof in de elektronica en apparatuur.

Uiteraard kunnen we u op een paar verschillende manieren van dienst zijn met onze coatings voor in de computerruimte. We maken gebruik van gietvloeren en troffelvloeren. Beiden in zeer hoge kwaliteit en afgestemd op het gebruik in een computerruimte.

We zorgen tevens voor een antistatische vloercoating, die ook wel bekend staat als een ESD-vloer. Dit voorkomt dat statische ontlading via de mens op machines wordt overgedragen, zodat u daar geen last van heeft. We passen deze vloeren tevens toe in machinefabrieken in metaal, bij productiefaciliteiten, in de farmaceutische industrie en in operatiezalen in ziekenhuizen. We stemmen de coating netjes af op de manier waarop u die gebruikt, net als met de coatings voor rundveehouderijen.

Heavy duty Coatings voor de computerruimte

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën
UV Bestendig Coatings voor de computerruimte

UV bestendig

Geen verkleuring door UV straling
Antislip

Antislip

Antislip toplaag is mogelijk
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Hitte bestendig Coatings voor de computerruimte

Hitte bestendig

Bestand tegen b.v. hete vloeistoffen
Snel gelegd

Snel gelegd

Binnen enkele uren belastbaar

Vraag direct een offerte aan

Mesa-Coatings B.V. is de expert op het gebied van coatingvloeren en wanden. Door jarenlange ervaring kunnen wij u de juiste coatingsoplossing aanbieden. Deze oplossingen variëren van een complete coatingvloer in een magazijn of bedrijfshal tot een voergoot coating in de agrarische sector. Laat uw gegevens en wensen achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk een passende aanbieding toesturen.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Ik zal u contacteren na het invullen van de vrijblijvende offerte.

 • Geheel vrijblijvend
  Ontvang een prijsindicatie
 • Vakkundig advies
  Bezoek op locatie door een vertegenwoordiger
 • Jarenlange ervaring
  Professionele applicateurs
 • Levering in de BeNeLux, Duitsland en Spanje
  Vertegenwoordigers in elke regio
 • Uitgebreid assortiment
  Coatings voor iedere branche