Vloer- en wandcoatings
voor de food sector

Zeer hygiënische oplossingen

Coatingsystemen voor de voedingsmiddelen industrie

Schone vloeren zijn van essentieel belang voor de voedingsmiddelen industrie. Daar waar eten verwerkt of geproduceerd wordt moet het namelijk hygiënisch zijn en als er al iets valt, dan landt dat vaak op de vloer. Vloeren zijn daarom dan ook de moeilijkste plekken binnen een bedrijf om schoon te houden. Omdat er strenge eisen zijn voor de voedsel sector omtrent properheid is het van belang dat deze makkelijk te onderhouden is. Uiteindelijk leidt een makkelijk schoon te maken vloer immers tot minder arbeidsuren en verbeterde hygiëne. Wilt u meer informatie over coatingvloeren en wanden in de voedingsmiddelen industrie neem dan contact met ons op.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

 • Hidden

Vloeren in de food sector zijn onderhevig aan strenge eisen als het aankomt op hygiëne, daarom zijn coatingvloeren ideaal onder deze omstandigheden

Speciale coatings voor de bakkerij

Als bakker weet u als geen ander dat in de voedingsmiddelen branche een hygiënische ruimte van groot belang is. Zeker daar waar het geproduceerd wordt, zoals een bakkerij. Datgene is ook waar u zich mee bezig wilt houden; het bakken van brood, maken van taarten, simpelweg het produceren van kwaliteit voedsel. Het betekent niet dat u geen tijd in schoonmaken wilt steken, maar u gaat liever effectief te werk. En waarom hier meer tijd aan besteden dan dat nodig is?

voedingsmiddelen coatingvloer
coatings voor de slagerij

Vloer- en wandcoatings voor de slagerij

Hygiëne is van essentieel belang in een slagerij. De slager werkt namelijk met rauw vlees, bloed, botten en organen. Al het voedsel dat verwerkt wordt is vatbaar voor bacteriën en als bacteriën de kans krijgen zich ergens in te nestelen zullen ze dat zeker niet nalaten. Vandaar dat er strenge eisen zijn verbonden aan het runnen van een slagerij. Zo moet de slager rekening houden met regelgeving van de Voedsel en Waren Autoriteit als ook voldoen aan de HACCP.

Vloer- en wandcoatings voor de professionele keuken

De vloer van een bedrijfskeuken moet net als een slagerij en bakkerij voldoen aan bepaalde hygiënische voorschriften. Hiervoor is het makkelijk reinigen van de grootkeuken vloer van groot belang. Tevens kan de vloer in een horecaonderneming erg glad worden, vooral daar waar afgewassen wordt, wat weer leidt tot onveilige situaties.

coatings voor de geitenhouderij
coatings voor de koel- en vriescel

Coatings voor de vries- en koelcelvloer

Ook de koel- en vriescel van verschillende ondernemingen hebben een goede vloer nodig. Of het nu gaat om de koelcel van een restaurant, slagerij, cateraar, vishandel, melkproducent en ga zo maar door. Stuk voor stuk zijn er enkele standaard eisen maar ook specifieke wensen. Zo moet de vloer in een koel- of vriescel antislip zijn om de veiligheid te waarborgen, maar ook vaak vloeistofdicht en makkelijk schoon te maken.

Vraag direct een offerte aan

Indufast is de expert op het gebied van coatingvloeren en wanden. Door jarenlange ervaring kunnen wij u de juiste coatingsoplossing aanbieden. Deze oplossingen variëren van een complete coatingvloer in een magazijn of bedrijfshal tot een voergoot coating in de agrarische sector. Laat uw gegevens en wensen achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk een passende aanbieding toesturen.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Ik zal u contacteren na het invullen van de vrijblijvende offerte.

 • Geheel vrijblijvend
  Ontvang een prijsindicatie
 • Vakkundig advies
  Bezoek op locatie door een vertegenwoordiger
 • Jarenlange ervaring
  Professionele applicateurs
 • Levering in de BeNeLux, Duitsland en Spanje
  Vertegenwoordigers in elke regio
 • Uitgebreid assortiment
  Coatings voor iedere branche