Bedrijfsvloer

Nieuwbouw of renovatie voor elk bedrijf hebben wij een geschikte oplossing

Bedrijfsvloer voor elk type bedrijf

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw bedrijf? Mesa Coatings levert duurzame bedrijfsvloeren voor elke branche. De vloersystemen van Mesa Coatings worden al jaren toegepast in de bedrijvensector. Mede hierdoor is Mesa Coatings expert op het gebied van bedrijfsvloeren- en wanden. Mesa Coatings levert bedrijfsvloeren voor vrijwel elke type bedrijf.

Een bedrijfsvloer moet voldoen aan verschillende specifieke eisen. Hiermee is het een heel ander soort vloer dan bijvoorbeeld een vloer in een woning. Een bedrijfsvloer moet stevig zijn en bestand zijn tegen het gewicht van zware bedrijfsvoertuigen. Dit geldt niet alleen voor de vloer zelf, maar ook voor de coating die op de vloer is aangebracht.

Duurzame bedrijfsvloeren

Een belangrijk element bij het selecteren van een nieuwe bedrijfsvloer is de duurzaamheid. Kunststofvloeren van Mesa Coatings zijn slijtvast, chemische bestendig en kunnen zeer zwaar belast worden. Onze vloersystemen zijn zeer duurzaam. Het is mogelijk om de vloeren te plaatsen op bijna alle ondergronden zoals tegelwerk, beton, hout etc. Kortom een duurzame en veelzijdige oplossing voor uw bedrijfsvloer.

Bedrijfsvloer voor uw branche

Een goede, stevige bedrijfsvloer kan daarom ook het beste voorzien worden van een professionele vloercoating. Een duurzaam coatingsysteem dat specifiek is gemaakt voor de branche waarin u actief bent. Voor de automotive sector – waarbij onder meer stoffen als olie vrij kunnen komen – gelden namelijk hele andere eisen dan voor de agrarische sector.

Gietvloer voor industrie bedrijfsvloer

Industrie

Gietvloer laten plaatsen in een magazijn met zware voertuigen of andere industriële omgeving? Goed geschikt, dankzij de hoge mechanische belastbaarheid.
Gietvloer voor de horeca sector

Horeca

Werk hygiënisch, hoogwaardig en volkomen veilig, bijvoorbeeld dankzij de antislip-afwerking. Speciaal voor omgevingen waarin hard gewerkt wordt en veel beweging plaatsvindt
Gietvloer voor de foodsector bedrijfsvloer

Food sector

Voldoen aan de strenge HACCP-eisen met een vloer die u makkelijk kunt reinigen? 100% hygiënisch en met beperkte dagelijkse inzet makkelijk schoon te houden.
Gietvloeren voor kantoorruimte

Kantoor

De makkelijk te reinigen en duurzame keuze voor kantoren en vergelijkbare omgevingen. Verkleurt niet, dankzij de hoge UV-bestandigheid van de epoxy gietvloer.
Gietvloeren voor automotive sector bedrijfsvloer

Automotive

Volledig vloeistofdicht, als ideale keuze in de werkplaats of de carwash. Gietvloeren speciale voor de automotive-branche, volgens alle belangrijke richtlijnen die er gelden.
Gietvloer voor de overige sector bedrijfsvloer

Overige sectoren

Te gebruiken in allerlei andere sectoren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, dan vertellen onze specialisten u er graag meer over.

Binnen 1 dag klaar

Heeft u momenteel een bedrijfsruimte die dagelijks in gebruik is? Dan wilt u voorkomen dat deze onnodig buiten gebruik is. Wij appliceren uw coatingvloer– of wand meestal binnen één dag. Laat ons weten wat uw wensen zijn en ontvang advies op maat.

Wat kost een bedrijfsvloer per m2?

De beste manier om te ontdekken wat een kunststof bedrijfsvloer per m2 kost is door gewoon een offerte aan te vragen bij Mesa Coatings. Liever direct contact? Heeft u nog andere vragen, bijvoorbeeld met betrekking tot wat het beste bij uw bedrijf zou passen? Ook daar helpen we u natuurlijk graag mee verder. Wilt u liever direct spreken met één van onze experts? Dan kunt u ook altijd telefonisch of per email contact met ons opnemen.

Enkele voordelen

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën

Een nieuwe bedrijfsvloer aanbrengen

Het plaatsen van een troffelvloer is een ingewikkeld proces. Het is aan te raden dit over te laten aan professionals. Mesa Coatings kan u ondersteunen in het traject van advies tot oplevering. Er zijn verschillende vloersystemen mogelijk. Om te bepalen welk vloersysteem het beste bij uw bedrijf past worden alle wensen en eisen voor de bedrijfsvloer samen met u doorgenomen. Door jarenlange ervaring weten wij het juiste advies te geven voor uw nieuwe bedrijfsvloer of renovatie van uw huidige vloer.

Duurzame keuze

Een belangrijk element bij het selecteren van een nieuwe bedrijfsvloer is de duurzaamheid. Troffelvloeren van Mesa Coatings zijn slijtvast, chemische bestendig en kunnen zeer zwaar belast worden. Onze vloersystemen zijn zeer duurzaam. Het is mogelijk om de vloeren te plaatsen op bijna alle ondergronden zoals tegelwerk, beton, hout etc. Kortom een duurzame en veelzijdige oplossing voor uw bedrijfsvloer.

Request a quote

Mesa-Coatings B.V. is the expert in the field of coating floors and walls. Thanks to years of experience, we can offer you the right coating solution. These solutions vary from a complete coating floor in a warehouse or industrial hall to a feed trough coating in the agricultural sector. Leave your details and wishes and we will send you a suitable offer as soon as possible.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Curious about the possibilities for your company? I will contact you after completing the non-binding offer.

 • Without charge
  Receive a targeted price indication
 • Expert advice
  Visit on location by the real craftsman
 • Years of experience
  Expert in every industry
 • Delivery in the BeNeLux and Germany
  Representatives in each region.
 • Market leader in coating systems
  With our focus on companies.

Deze bedrijven hebben al een geschikte bedrijfsvloer


verbeek-veenman bedrijfsvloer
subaru bedrijfsvloer
van mossel groep bedrijfsvloer
van dijk groep bedrijfsvloer