Bedrijfsvloer voor uw bedrijf nodig?

Nieuwbouw of renovatie voor elk bedrijf hebben wij een geschikte oplossing

Bedrijfsvloer voor elk type bedrijf

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw bedrijf? Mesa Coatings levert duurzame bedrijfsvloeren voor elke branche. De vloersystemen van Mesa Coatings worden al jaren toegepast in de bedrijvensector. Mede hierdoor is Mesa Coatings expert op het gebied van bedrijfsvloeren- en wanden. Mesa Coatings levert bedrijfsvloeren voor vrijwel elke type bedrijf.

Een bedrijfsvloer moet voldoen aan verschillende specifieke eisen. Hiermee is het een heel ander soort vloer dan bijvoorbeeld een vloer in een woning. Een bedrijfsvloer moet stevig zijn en bestand zijn tegen het gewicht van zware bedrijfsvoertuigen. Dit geldt niet alleen voor de vloer zelf, maar ook voor de coating die op de vloer is aangebracht.

Duurzame bedrijfsvloeren

Een belangrijk element bij het selecteren van een nieuwe bedrijfsvloer is de duurzaamheid. Kunststofvloeren van Mesa Coatings zijn slijtvast, chemische bestendig en kunnen zeer zwaar belast worden. Onze vloersystemen zijn zeer duurzaam. Het is mogelijk om de vloeren te plaatsen op bijna alle ondergronden zoals tegelwerk, beton, hout etc. Kortom een duurzame en veelzijdige oplossing voor uw bedrijfsvloer.

Specifieke voor uw branche

Een goede, stevige bedrijfsvloer kan daarom ook het beste voorzien worden van een professionele vloercoating. Een duurzaam coatingsysteem dat specifiek is gemaakt voor de branche waarin u actief bent. Voor de automotive sector – waarbij onder meer stoffen als olie vrij kunnen komen – gelden namelijk hele andere eisen dan voor de agrarische sector.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

garagevloer
magazijnvloer
horecavloer

Aanbrengen van uw nieuwe vloer

Het plaatsen van een coatingvloer is een ingewikkeld proces. Het is aan te raden dit over te laten aan professionals. Mesa Coatings kan u ondersteunen in het traject van advies tot oplevering. Er zijn verschillende vloersystemen mogelijk. Om te bepalen welk vloersysteem het beste bij uw bedrijf past worden alle wensen en eisen voor de bedrijfsvloer samen met u doorgenomen. Door jarenlange ervaring weten wij het juiste advies te geven voor uw nieuwe bedrijfsvloer of renovatie van uw huidige vloer.

Duurzame bedrijfsvloeren

Een belangrijk element bij het selecteren van een nieuwe bedrijfsvloer is de duurzaamheid. Kunststofvloeren van Mesa Coatings zijn slijtvast, chemische bestendig en kunnen zeer zwaar belast worden. Onze vloersystemen zijn zeer duurzaam. Het is mogelijk om de vloeren te plaatsen op bijna alle ondergronden zoals tegelwerk, beton, hout etc. Kortom een duurzame en veelzijdige oplossing voor uw bedrijfsvloer.

Binnen 1 dag klaar

Heeft u momenteel een bedrijfsruimte die dagelijks in gebruik is? Dan wilt u voorkomen dat deze onnodig buiten gebruik is. Wij appliceren uw coatingvloer– of wand meestal binnen één dag. Laat ons weten wat uw wensen zijn en ontvang advies op maat.

Wat kost een bedrijfsvloer per m2?

De beste manier om te ontdekken wat een kunststof bedrijfsvloer per m2 kost is door gewoon een offerte aan te vragen bij Mesa Coatings. Dat kan eenvoudig via de website.

Liever direct contact?

Heeft u nog andere vragen, bijvoorbeeld met betrekking tot wat het beste bij uw bedrijf zou passen? Ook daar helpen we u natuurlijk graag mee verder. Wilt u liever direct spreken met één van onze experts? Dan kunt u ook altijd telefonisch of per email contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op voor vragen of deskundig advies

De medewerkers van Mesa Coatings zijn experts op het gebied van coatingsystemen, wilt u advies over het installeren van een coatingvloer voor uw bedrijf? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Contactgegevens

Social media

"Mesa Coatings, Omdat kwaliteit een naam heeft!"

Vloeren voor ieder bedrijf

De Mesa Coatings vloersystemen worden vaak toegepast bij onderstaande typen bedrijven. Uiteraard zijn er nog veel meer toepassingen waarvoor onze coatings worden gebruikt. Hierbij te denken aan coating voor een voedingsgoot, zwembadcoating, coatings voor dierentuinen of een coating in een container. Heeft u een specifieke wens qua coating nodig? Of wilt u vrijblijvend advies van een coatingexpert? Neem dan even contact op met ons.

Deze bedrijven hebben al een geschikte coatingvloer


verbeek-veenman
subaru
van mossel groep
van dijk groep