Coatings voor de showroom

Een uitstekende keuze, slijtvast en de juiste uitstraling voor uw bedrijf

Showroom met coating

Voor de juiste uitstraling van uw showroom, heeft u de juiste showroomvloer nodig. Een vloer is namelijk erg bepalend voor de sfeer van uw bedrijfsruimte en het zorgt ervoor dat uw producten het beste tot hun recht komen. Bovendien heeft iedereen weer specifieke wensen en eisen, of het nu gaat om motoren, brommobielen, personenauto’s of bestelwagens.

Troffelvloer of gietvloer?

Niet alleen de siergrindvloer is een geschikte showroomvloer. Zo heeft u ook de keuze voor een troffelvloer of gietvloer. Beide vloeren hebben een hoge chemische en mechanische belastbaarheid, kunnen naadloos gelegd worden en zijn onderhoudsvriendelijk. Tevens zijn ze in vele RAL kleuren te leveren en kunnen zowel in glans als mat worden afgewerkt. Een PU gietvloer is een comfortabele, naadloze vloer en door zijn taai-elastische eigenschap scheur overbruggend. Omdat PU minder sterk is dan Epoxy is deze minder geschikt voor extreem zware belasting zoals in magazijnen, anderzijds betekent minder sterk ook zachter waardoor hij geschikt is voor winkelvloeren, kantoorvloeren en natuurlijk als showroomvloer.

Showroom siergrind coating

Onder andere siergrind laat zich uitstekend lenen als coating voor de showroomvloer. Een showroom heeft namelijk vaak grote raampartijen en door de hoge UV-bestendigheid kan een siergrindvloer daar gelegd wordt waar veel zonlicht binnenkomt zonder dat de vloer verkleurt. Verder kan siergrind op bijna elke ondergrond worden aangebracht, is het naadloos, in talloze RAL kleuren te leveren en heeft het een warme uitstraling.

De bestendigheid van een siergrindvloer is te vergelijken met dat van een tegel en slijtage of krassen zijn dan ook niet snel zichtbaar. Dit draagt bij aan de duurzaamheid van uw showroomvloer en zorgt dat deze lang in een uitstekende staat blijft. Indien u kiest voor een siergrindvloer heeft u de keuze tussen een open en gesloten structuur.

Bij de gesloten structuur wordt de toplaag afgeseald waardoor vloeistoffen en vuil bovenop de vloer blijven liggen waar het makkelijk is schoon te maken. Een open structuur heeft geen laag sealer, dit zorgt ervoor dat de poriën van de siergrindvloer open blijven. Ook draagt het bij aan de geluiddempende werking en zorgt ervoor dat stof tussen de poriën gaat zitten waar het makkelijk kan worden opgezogen en niet opwaait wanneer men eroverheen loopt.

Enkele voordelen

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën
Werkplaats garage brochure

Download onze automotive brochure

Request a quote

Mesa-Coatings B.V. is the expert in the field of coating floors and walls. Thanks to years of experience, we can offer you the right coating solution. These solutions vary from a complete coating floor in a warehouse or industrial hall to a feed trough coating in the agricultural sector. Leave your details and wishes and we will send you a suitable offer as soon as possible.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Curious about the possibilities for your company? I will contact you after completing the non-binding offer.

 • Without charge
  Receive a targeted price indication
 • Expert advice
  Visit on location by the real craftsman
 • Years of experience
  Expert in every industry
 • Delivery in the BeNeLux and Germany
  Representatives in each region.
 • Market leader in coating systems
  With our focus on companies.