Coatings voor de showroom

Een uitstekende keuze, slijtvast en de juiste uitstraling voor uw bedrijf

Showroom met coating

Voor de juiste uitstraling van uw showroom, heeft u de juiste showroomvloer nodig. Een vloer is namelijk erg bepalend voor de sfeer van uw bedrijfsruimte en het zorgt ervoor dat uw producten het beste tot hun recht komen. Bovendien heeft iedereen weer specifieke wensen en eisen, of het nu gaat om motoren, brommobielen, personenauto’s of bestelwagens.

Troffelvloer of gietvloer?

Niet alleen de siergrindvloer is een geschikte showroomvloer. Zo heeft u ook de keuze voor een troffelvloer of gietvloer. Beide vloeren hebben een hoge chemische en mechanische belastbaarheid, kunnen naadloos gelegd worden en zijn onderhoudsvriendelijk. Tevens zijn ze in vele RAL kleuren te leveren en kunnen zowel in glans als mat worden afgewerkt. Een PU gietvloer is een comfortabele, naadloze vloer en door zijn taai-elastische eigenschap scheur overbruggend. Omdat PU minder sterk is dan Epoxy is deze minder geschikt voor extreem zware belasting zoals in magazijnen, anderzijds betekent minder sterk ook zachter waardoor hij geschikt is voor winkelvloeren, kantoorvloeren en natuurlijk als showroomvloer.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

 • Hidden

Showroom siergrind coating

Onder andere siergrind laat zich uitstekend lenen als coating voor de showroomvloer. Een showroom heeft namelijk vaak grote raampartijen en door de hoge UV-bestendigheid kan een siergrindvloer daar gelegd wordt waar veel zonlicht binnenkomt zonder dat de vloer verkleurt. Verder kan siergrind op bijna elke ondergrond worden aangebracht, is het naadloos, in talloze RAL kleuren te leveren en heeft het een warme uitstraling.

De bestendigheid van een siergrindvloer is te vergelijken met dat van een tegel en slijtage of krassen zijn dan ook niet snel zichtbaar. Dit draagt bij aan de duurzaamheid van uw showroomvloer en zorgt dat deze lang in een uitstekende staat blijft. Indien u kiest voor een siergrindvloer heeft u de keuze tussen een open en gesloten structuur.

Bij de gesloten structuur wordt de toplaag afgeseald waardoor vloeistoffen en vuil bovenop de vloer blijven liggen waar het makkelijk is schoon te maken. Een open structuur heeft geen laag sealer, dit zorgt ervoor dat de poriën van de siergrindvloer open blijven. Ook draagt het bij aan de geluiddempende werking en zorgt ervoor dat stof tussen de poriën gaat zitten waar het makkelijk kan worden opgezogen en niet opwaait wanneer men eroverheen loopt.

Enkele voordelen

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën
Werkplaats garage brochure

Download onze automotive brochure

Vraag direct een offerte aan

Indufast is de expert op het gebied van coatingvloeren en wanden. Door jarenlange ervaring kunnen wij u de juiste coatingsoplossing aanbieden. Deze oplossingen variëren van een complete coatingvloer in een magazijn of bedrijfshal tot een voergoot coating in de agrarische sector. Laat uw gegevens en wensen achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk een passende aanbieding toesturen.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Ik zal u contacteren na het invullen van de vrijblijvende offerte.

 • Geheel vrijblijvend
  Ontvang een prijsindicatie
 • Vakkundig advies
  Bezoek op locatie door een vertegenwoordiger
 • Jarenlange ervaring
  Professionele applicateurs
 • Levering in de BeNeLux, Duitsland en Spanje
  Vertegenwoordigers in elke regio
 • Uitgebreid assortiment
  Coatings voor iedere branche