Mesa Fast

Hoogwaardige troffelvloer voor bedrijven

Mesa Fast Heavy Duty opbouw

Het Mesa Fast Heavy Duty systeem is een kunstharsgebonden coating op basis van PMMA harsen, dat staat voor polymethylmethacrylaat. Het systeem is binnen diverse sectoren toepasbaar, is ca. 4 – 5 mm dik en bestaat uit vier lagen. Allereerst wordt de huidige ondergrond opgeruwd door middel van schuren of stralen. Verschillende ondergronden zijn mogelijk voor deze coating. Vervolgens wordt de primer aangebracht, deze laag zorgt voor een goede hechting tussen de coating en ondergrond.

Daarna plaatsen we de tussenlaag, dit is de membraanlaag welke ervoor zorgt dat de vloer spanningen op kan vangen. Dit maakt de coating uiterst sterk en mechanisch zwaar belastbaar. Hierdoor is het geschikt voor intensieve belasting en gebruik. Daarna wordt de tussenlaag ingestrooid met granulaat. Dit granulaat bepaalt de kleur van de vloer, creëert een structuur in de vloer waardoor krasjes minder zichtbaar zijn en zorgt voor een veilige antislip afwerking. Het granulaat wordt vervolgens ingeseald met de sealer. Deze toplaag dekt de vloer af in de gewenste antislipwaarde, van heel licht antislip tot wat grover antislip. Ook heeft de sealer een hoge chemische resistentie en is deze UV-bestendig waardoor vlekken niet achterblijven en er geen kleurvervaging ontstaat.

Afhankelijk van de oppervlakte en nodige voorbereiding kunnen wij dit systeem op 1 dag aanbrengen en is het na enkele uren weer beloopbaar en belastbaar.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

 • Hidden

Onze beschikbare kleuren

Het Mesa Fast Heavy Duty systeem is beschikbaar in verschillende zand kleuren, passend bij uw bedrijfsvoering. Hieronder kunt u onze standaard kleuren vinden, met een link naar de overige niet-standaard kleuren. In overleg zijn andere RAL kleuren ook mogelijk.

Klik hier voor de DECO Broadcast kleuren

Toepassingen Mesa Fast vloercoating

Gietvloer voor industrie

Industrie

Zwaar mechanisch belastbare, kras- en slijtvaste, onderhoudsvriendelijke vloercoating geschikt voor werkplaatsen, magazijnen, kantoren, showrooms en winkels.

Gietvloeren voor kantoorruimte

Recreatie

Veilige en hygiënische vloercoatings, zowel binnen als buiten toepasbaar. Ideaal voor sanitaire ruimtes, kleedkamers en zwembaden.

Gietvloer voor de foodsector

Horeca & Food

Hygiënische, naadloze en onderhoudsvriendelijke vloercoating voor de horeca en foodsector. Gelegd op 1 dag en ook toepasbaar bij lage temperaturen.

Gietvloer voor industrie

Agrarisch

Hygiënische en makkelijk te onderhouden vloercoating voor de rundveehouderij, pluimveehouderij, varkenshouderij en geitenhouderij.

Gietvloeren voor automotive sector

Automotive & Carwash

100% vloeistofdichte en slijtvaste vloercoating, uitermate geschikt voor werkplaatsen, garages, showrooms, wasstraten en tankstations. Tevens bestand tegen verschillende chemische substanties.  

Voordelen Mesa Fast Heavy Duty

Het Mesa Fast Heavy Duty vloersysteem heeft vele voordelen. Zo is het systeem zwaar mechanisch belastbaar, slijt- en krasvast. Daarnaast is het vloersysteem 100% vloeistofdicht en bestand tegen chemische vloeistoffen als zuren, alkaliën, logen, oliën en andere organisch substanties. Hierdoor kan er geen vlek- of geurvorming ontstaan. Dit is een erg groot voordeel in de industriële, automotive en carwash sector. Verder wordt het vloersysteem naadloos gelegd en is het erg makkelijk schoon te maken en te onderhouden. Dit zorgt ervoor dat dit vloersysteem uiterst geschikt is in de horeca, foodsector en recreatiesector. Ook kan het vloersysteem in verschillende buitentoepassingen aangebracht worden, het is namelijk bestand tegen verschillende weersomstandigheden en temperaturen onder 0°C tot +30C°. Daarnaast is het vloersysteem UV-bestendig, waardoor de vloer niet verkleurt bij veel lichtinval.Het vloersysteem kan in verschillende antislip waardes worden afgewerkt van licht antislip tot grof antislip.

Binnen 1 dag aangebracht

De vloer wordt doorgaans binnen 1 dag aangebracht (afhankelijk van de oppervlakte en de complexiteit) en na 2 uur uitharding kan de vloer weer belast worden, hierdoor wordt omzetderving tot een minimum beperkt. Op het betreffende vloersysteem is een AgBB certificaat van toepassing waarbij de vloer volledig emissievrij is. Kwaliteit van de hars is geborgd door een Kiwa certificaat. Ook voldoet het systeem aan de voedingsnormen van HACCP. Het Mesa Fast systeem is een duurzaam vloersysteem wat jarenlang meegaat bij elke toepassing.

Enkele voordelen

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substanties

Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

100% vloeistofdicht

Hygiënisch

Hygiënisch

Naadloos en makkelijk te reinigen

UV Bestendig

UV bestendig

Geen verkleuring door UV straling

waarschuwing

Antislip

Veilige werkomgeving

Snel gelegd

Snelle applicatie

Binnen 1 dag aangebracht

Download onze Mesa Fast Brochure

Interessieren sich für ein Beschichtungsböden?

Wünschen Sie weitere Informationen oder eine persönliche Beratung für Ihren neuen Unternehmensboden? Dann kontaktieren Sie uns noch heute.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Neugierig auf die Möglichkeiten für Ihr Unternehmen? Nach Ausfüllen des unverbindlichen Angebotes melde ich mich bei Ihnen.

 • Vollkommen unverbindlich
  Erhalten Sie eine gezielte Preisangabe
 • Fachmännische Beratung
  Besuch vor Ort vom echten Handwerker
 • Jahrelange Erfahrung
  Experte in jeder Branche
 • Lieferung in BeNeLux und Deutschland
  Vertreter in jeder Region
 • Marktführer auf dem Gebiet der Beschichtungssysteme
  Mit unserem Fokus auf Unternehmen