Mesa Fast

Hoogwaardige troffelvloer voor bedrijven

Mesa Fast vloercoating

De Mesa Fast is een kunstharsgebonden vloersysteem op basis van PMMA harsen, dat staat voor polymethylmethacrylaat. Het systeem is binnen iedere sector toepasbaar, ca. 4 – 5 mm dik en bestaat uit uit vier lagen; een primecoat-trans, een flexibele tussenlaag, granulaat en een seallaag. Allereerst wordt de huidige ondergrond (bestaande uit een betonvloer, cementgebonden vloer, tegelvloer, houtenvloer of asfaltvloer) opgeruwd door middel van schuren of stralen. Vervolgens wordt de primecoat-trans aangebracht, deze zorgt ervoor dat de coating zal hechten aan de huidige ondergrond. Daarna plaatsen we de tussenlaag, deze laag zorgt voor het opvangen van spanningen en is hierdoor mechanisch belastbaar. Het granulaat vangt bovenwaartse kracht op, creëert een structuur in het oppervlak en krassen worden op deze manier minder zichtbaar.

Mesa Fast vloercoating toplaag

De toplaag is UV-bestendig en dekt de vloer af in de gewenste afwerking, van glad tot antislip. De chemische bestendigheid en UV wering zorgen ervoor dat er geen vlekken en kleurvervaging zullen ontstaan. Een team van experts binnen Mesa Coatings draagt zorg voor het het plaatsen van de vloer in één dag. Na twee uur uitharding is het oppervlak klaar voor gebruik. Het Mesa Fast systeem is beschikbaar in verschillende zand kleuren, passend bij uw bedrijfsvoering.

Het Mesa Fast systeem is niet alleen geschikt voor op de vloer, maar brengen wij ook op wanden aan als een gladde Mesa Fast wandcoating.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

 • Hidden

Enkele van onze vele leverbare kleuren

RAL 5005
RAL 9016
RAL 9006
RAL 1013
RAL 9007
RAL 5015
RAL 9010
RAL 3020

Toepassingen Mesa Fast vloercoating

Gietvloer voor industrie

Retail en kantoor

Onderhoudsvriendelijke, kras- en slijtvaste en naadloze vloercoating, uitermate geschikt voor winkelcentra, kantoor ruimten en showrooms.
Gietvloer voor de foodsector

Food sector

Hygiënische en onderhoudsvriendelijke vloercoatings voor de foodsector. Toepasbaar bij lage temperaturen van -20 °C en kouder.
Gietvloeren voor automotive sector

Automotive

100% vloeistofdichte en slijtvaste vloercoating, uitermate geschikt voor werkplaatsen, garages en showrooms. Tevens bestand tegen vele zuren en alkaliën.
Gietvloeren voor kantoorruimte

Horeca en recreatie

Veilige en hygiënische vloercoatings, zowel binnen als buiten toepasbaar. Ideaal voor sanitaire ruimtes zoals zwembaden, restaurants en kleedkamers.

Voordelen van de Mesa Fast vloercoating

Het Mesa Fast systeem heeft vele voordelen. Het systeem is zwaar mechanisch belastbaar, naadloos gelegd, chemisch bestendig en 100% vloeistofdicht. Deze 4 aspecten zijn erg belangrijk in de carwash, horeca en foodsector. Het vloersysteem is chemisch bestendig tegen zuren als alkaliën, logen, oliën en organische substanties. Dit zorgt ervoor dat er geen vlek- of reukvorming ontstaat wanneer chemicaliën op de vloer terecht komen, dit is erg belangrijk in sanitaire ruimtes, autowerkplaatsen en productieruimtes.

Kras en slijtvast

Het Mesa Fast vloercoating systeem heeft uitstekende kras- en slijtvaste eigenschappen en is het systeem UV-bestendig, dat zeer geschikt is in winkelruimtes, kantoren, restaurants en showrooms. Ook is het Mesa Fast vloersysteem gemakkelijk te reinigen. Het systeem kan in verschillende antislip waardes worden afgewerkt, van glad tot erg antislip. Hierdoor is de vloer altijd veilig voor personeel en voor bezoekers. Het systeem is aan te brengen in verschillende omstandigheden; Bijvoorbeeld bij erg lage temperaturen van -20°C in koel- en vriescellen en op verschillende soorten ondergronden binnen en buiten.

Binnen 1 dag aangebracht

De vloer wordt binnen 1 dag aangebracht en na 2 uur uitharding kan de vloer weer volledig gebruikt worden, hierdoor wordt omzetderving tot een minimum beperkt. Op het betreffende systeem is een AgBB verklaring van toepassing waarbij de vloer volledig emissievrij is. Kwaliteit van de hars is geborgd door een Kiwa certificaat. Ook voldoet het systeem aan de voedingsnormen van HACCP, hierdoor is het systeem erg goed toepasbaar in de horeca en voedingsmiddelenindustrie. Het Mesa Fast systeem is een vloersysteem wat jarenlang meegaat bij elke toepassing.

Enkele voordelen

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substanties

Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën

Download onze Mesa Fast Brochure en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Vraag direct een offerte aan

Mesa-Coatings B.V. is de expert op het gebied van coatingvloeren en wanden. Door jarenlange ervaring kunnen wij u de juiste coatingsoplossing aanbieden. Deze oplossingen variëren van een complete coatingvloer in een magazijn of bedrijfshal tot een voergoot coating in de agrarische sector. Laat uw gegevens en wensen achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk een passende aanbieding toesturen.

Offerte aanvragen

Dominique Laureijs

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Ik zal u contacteren na het invullen van de vrijblijvende offerte.

 • Geheel vrijblijvend
  Ontvang een gerichte prijsindicatie
 • Vakkundig advies
  Bezoek op locatie door de echte vakman
 • Jarenlange ervaring
  Expert in iedere branche
 • Levering in de BeNeLux en Duitsland
  Vertegenwoordigers in elke regio.
 • Marktleider in coatingsystemen
  Met onze focus op bedrijven.