Coatingvloer voor elk bedrijfskantine

Sfeervol, onderhoudsvriendelijk en hygiënisch

Coatings voor de kantineruimte

In de kantine van een bedrijf is het belangrijk om een mooie en hygiënische vloer te hebben. Zo kan uw personeel in een schone omgeving pauze houden. Een professionele uitstraling en een makkelijk te onderhouden vloer die tevens duurzaam is van kwaliteit. Door ons grote assortiment aan vloer- en wandsystemen kunnen wij altijd aan uw wensen voldoen. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over Coatings voor de kantineruimte neem dan contact met ons op.

Tevens worden coating vloeren naadloos door onze specialisten aangebracht. Het voordeel ten opzichte van tegels is dus dat er geen naden zijn en het vuil zich hier niet kan gaan nestelen of ophopen. Een ander voordeel van dit duurzaam systeem is dat er geen gebruik gemaakt wordt van drempels of ophogingen. Hierdoor is uw kantine makkelijk in te richten en is het eenvoudig werkbaar. De naadloze toplaag creëert een strakke aanblik waardoor uw kantine een professionele uitstraling krijgt. Eigenschappen van de vloeren zijn onderhoudsvriendelijk, stofvrij, waterdicht, krasbestendig en slijtvast.

Voordelen van onze Kantinevloer

Onze coating vloeren worden naadloos door onze specialisten aangebracht. Het voordeel ten opzichte van tegels is dus dat er geen naden zijn en het vuil zich hier niet kan gaan nestelen of ophopen. Een ander voordeel van dit duurzaam systeem is dat er geen gebruik gemaakt wordt van drempels of ophogingen. Hierdoor is uw kantine makkelijk in te richten en is het eenvoudig werkbaar. De naadloze toplaag creëert een strakke aanblik waardoor uw kantine een professionele uitstraling krijgt. Eigenschappen van de vloeren zijn onderhoudsvriendelijk, stofvrij, waterdicht, krasbestendig en slijtvast.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

 • Hidden

Onderhoudsvriendelijke en naadloze kantinevloer

Mesa Coatings biedt veel mogelijkheden in kunststofvloeren. Afhankelijk van uw wensen wordt er een toplaag aangebracht die ervoor zorgt dat stof, vuil en vloeistoffen bovenop de vloer blijven liggen. Hier kan het makkelijk opgepoetst worden en heeft het geen kans in de vloer te trekken en vlekken te veroorzaken. Door deze onderhoudsvriendelijke manier van werken wordt de tijd van schoonmaken verminderd en blijft uw kantine hygiënisch en verzorgt.

De kwaliteitsvloeren van Mesa Coating voorkomen beschadigingen waardoor elke vloer jaren lang mee kan. De vloeren zijn in verschillende kleuren leverbaar en zijn direct na plaatsing gereed voor gebruik. Een renovatie neemt hierdoor weinig tijd in beslag, waardoor uw werk niet stil hoeft te liggen.

Tot slot is er nog de mogelijkheid tot het aanbrengen van een aansluitende plintcoating. Deze wordt in een hoek van 45 graden gelegd zodat ook hier geen vuil of stof zich kan nestelen en de vloer naadloos overloopt in de muur.

Heeft u nog vragen of benieuwd naar de mogelijkheden in uw kantine? Neem dan direct contact met ons op.

De Mesa Fast gietvloer heeft niet slechts een toplaag van hars, maar bestaat uit verschillende epoxy lagen.

Vraag direct een offerte aan

Indufast is de expert op het gebied van coatingvloeren en wanden. Door jarenlange ervaring kunnen wij u de juiste coatingsoplossing aanbieden. Deze oplossingen variëren van een complete coatingvloer in een magazijn of bedrijfshal tot een voergoot coating in de agrarische sector. Laat uw gegevens en wensen achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk een passende aanbieding toesturen.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Ik zal u contacteren na het invullen van de vrijblijvende offerte.

 • Geheel vrijblijvend
  Ontvang een prijsindicatie
 • Vakkundig advies
  Bezoek op locatie door een vertegenwoordiger
 • Jarenlange ervaring
  Professionele applicateurs
 • Levering in de BeNeLux, Duitsland en Spanje
  Vertegenwoordigers in elke regio
 • Uitgebreid assortiment
  Coatings voor iedere branche