Coatings voor de professionele keuken

Onderhoudsarme en hygiënische

Coatings voor de professionele keuken

Hoogwaardige coatings voor de professionele keuken. Volledig naadloos en met antislip, zodat u 100% hygiënisch kunt werken. Geschikt voor in de slagerij en de bakkerij, waar u aan strenge normen en voorschriften dient te voldoen.

Wij zorgen er met de coatings voor de professionele keuken voor dat u de vloer eenvoudig en vakkundig kunt reinigen. Om daar hygiënisch gebruik van te maken. Terwijl de antislip eigenschappen voorkomen dat het glad wordt. Voorkom het risico op uitglijden, om veilig te kunnen werken in een omgeving die netjes aan de voorschriften voldoet.

Naadloos en met antislip

Onze coatings voor keukenvloeren zijn geschikt voor uiteenlopende bedrijven. Waar u werkt met verse producten of andere materialen, waarbij goede hygiëne van essentieel belang is. Wij zorgen ervoor dat we een vloercoating aanbrengen, op basis van kunststofvloeren. Volledig naadloos en poriëndicht, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. En benieuwd naar de voordelen daarvan? Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat u de vloer gemakkelijk kunt (laten) reinigen en dat vlekvorming geen kans krijgt.

De vloer is volledig naadloos, waardoor vuil en vloeistoffen zich gemakkelijk laten opvegen. Valt er een keer een bord of een bak met voedingsmiddelen? Geen probleem, de scherven en resten blijven niet liggen, omdat er geen sprake is van naden. Het draagt bij aan de uitstekende hygiëne, waarmee u netjes aan de normen voldoet.
Bovendien brengen we een anti-slip laag aan. Voor een coating in de professionele keuken, die netjes bijdraagt aan de veiligheid op de werkvloer. Wij helpen u te voorkomen dat er iemand uit kan glijden, om daar veilig te kunnen werken. Meer weten over onze vloercoatings voor de professionele keuken?

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

 • Hidden

Chemisch bestendige vloercoating

In de professionele keuken zoekt u naar een vloercoating met anti-slip en die we volledig naadloos kunnen aanbrengen. Maar, dat is nog niet alles. We zorgen er met de samenstelling van de coatings tevens voor dat u kunt rekenen op een hoge chemische bestendigheid. Daardoor krijgen vetten, reinigingsmiddelen, water, etensresten en andere soorten vloeistoffen en chemicaliën geen kans om door te dringen. Ze kunnen de vloer niet aantasten en de coating niet beïnvloeden. Dankzij de hoge chemische bestendigheid kunt u daar op een duurzame manier gebruik van maken. Langdurig, zonder dat u zelf veel omkijken heeft naar het onderhoud.

Uiteraard kunnen we de vloercoating voor in de professionele keuken aanbrengen in allerlei verschillende kleuren. Bijvoorbeeld om aan te sluiten bij uw smaak of een specifieke huisstijl, afhankelijk van waar uw voorkeur naar uitgaat. We zorgen er daarmee voor dat u de professionele keuken 100% hygiënisch en met anti-slip kunt uitvoeren. Om netjes te voldoen aan de normen en de voorschriften, met een vloer waar iedereen dankzij de coating veilig gebruik van kan maken.

Enkele voordelen

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën

Vraag direct een offerte aan

Indufast is de expert op het gebied van coatingvloeren en wanden. Door jarenlange ervaring kunnen wij u de juiste coatingsoplossing aanbieden. Deze oplossingen variëren van een complete coatingvloer in een magazijn of bedrijfshal tot een voergoot coating in de agrarische sector. Laat uw gegevens en wensen achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk een passende aanbieding toesturen.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Ik zal u contacteren na het invullen van de vrijblijvende offerte.

 • Geheel vrijblijvend
  Ontvang een prijsindicatie
 • Vakkundig advies
  Bezoek op locatie door een vertegenwoordiger
 • Jarenlange ervaring
  Professionele applicateurs
 • Levering in de BeNeLux, Duitsland en Spanje
  Vertegenwoordigers in elke regio
 • Uitgebreid assortiment
  Coatings voor iedere branche