HACCP vloer

Hygiënische vloer welke voldoen aan al deze eisen

HACCP vloer makkelijk te ontsmetten

In de voedingsmiddelen industrie is een goede hygiëne zeer belangrijk. Een kunststof HACCP vloer draagt bij aan de hygiëne van uw bedrijf. De vloeren van Mesa Coatings worden naadloos gelegd. Hierdoor is de vloer volledig vloeistofdicht en kunnen vuil en bacteriën zich niet in de poriën van de vloer ophopen. Met als resultaat dat de vloer makkelijker schoon te houden en te ontsmetten is.

HACCP vloer op maat nodig?

Mesa Coatings heeft enorm veel ervaring in het plaatsen van duurzame vloer coatings voor bedrijven. Wilt u meer weten over onze HACCP coatings? Neem dan snel contact met ons op. Onze specialisten zullen u voorzien van een passend advies op maat.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

 • Hidden

HACCP Vloer

HACCP vloer is een vereiste in de voedingsindustrie.. HACCP staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points en is een voedselveiligheidssysteem. Elk bedrijf dat werkt met voedingsmiddelen moet voldoen aan de HACCP eisen. Door deze normen te hanteren wordt er voorkomen dat de veiligheid van voedsel in gevaar komt. Mesa coatings levert vloeren en wandsystemen die voldoen aan deze normen.

Waar wordt de HACCP vloer toegepast?

De HACCP vloeren van Mesa Coatings zijn geschikt voor alle bedrijven die actief zijn in de voedingsmiddelenindustrie. Hierbij te denken aan bedrijfskeukens, restaurants (Horeca), bakkerijen, slagerijen, productiehallen, vleesverwerkingsbedrijven, groente en fruit verwerkingsbedrijven, voedsel im- en export bedrijven. Kortom alle bedrijven die zich bezighouden met het bereiden, verwerken, verpakken of distributie van voedsel. Daarnaast voldoen wij aan Europese richtlijnen voor de voedingsmiddelenindustrie (93/43/EG) en zijn wij vloeistofdicht PBV en HACCP gekeurd volgens Cur 43 normen. Heeft u een bedrijf in de voedingssector en wilt u graag vrijblijvend advies over uw nieuwe bedrijfsvloer? Neem dan contact met ons op.

Enkele voordelen

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën

Vraag direct een offerte aan

Indufast is de expert op het gebied van coatingvloeren en wanden. Door jarenlange ervaring kunnen wij u de juiste coatingsoplossing aanbieden. Deze oplossingen variëren van een complete coatingvloer in een magazijn of bedrijfshal tot een voergoot coating in de agrarische sector. Laat uw gegevens en wensen achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk een passende aanbieding toesturen.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Ik zal u contacteren na het invullen van de vrijblijvende offerte.

 • Geheel vrijblijvend
  Ontvang een prijsindicatie
 • Vakkundig advies
  Bezoek op locatie door een vertegenwoordiger
 • Jarenlange ervaring
  Professionele applicateurs
 • Levering in de BeNeLux, Duitsland en Spanje
  Vertegenwoordigers in elke regio
 • Uitgebreid assortiment
  Coatings voor iedere branche

Deze bedrijven hebben al een geschikte HACCP vloer


van osch snacks HACCP
van rijsingen groep HACCP
Harries Carrot Concepts HACCP
carpigiani HACCP
group of butchers HACCP
la provencale HACCP
Harries Carrot Concepts HACCP
bakkerij verbeek