Kunststof vloer

Een duurzaam en onderhoudsvriendelijke oplossing

Kunststof vloeren voor bedrijven in elke sector

Veel bedrijven hechten waarde aan een goede, professionele en sterke vloer, voor de uitstraling van het bedrijf maar ook voor de veiligheid van werknemers en klanten. Een kunststofvloer voldoet aan al deze wensen en nog veel meer. Kunststofvloeren zijn en enorm populair onder bedrijven in alle sectoren, en wij begrijpen wel waarom.

Door de veelzijdigheid kan de vloer in vrijwel elke branche worden gelegd voor de meest uiteenlopende bedrijven. Een kunststof vloer is namelijk een uiterst duurzame en slimme investering voor vele jaren. Bovendien zijn kunststof vloeren uiterst hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken, dus erg onderhoudsvrij. Daarnaast zijn kunststofvloeren volledig vloeistofdicht, beschikbaar in vele kleuren, mechanisch en chemisch bestendig en voldoen ze aan alle HACCP eisen.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

 • Hidden

Ontdek de verschillende moderne kunststof vloeren

Elke kunststof vloer is anders en bij Mesa Coatings bieden wij drie verschillende types aan: coatingvloeren, gietvloeren en troffelvloeren. Elk type kunststof vloer heeft zijn eigen kenmerken en voor- en nadelen.

kunststof vloer coatingvloer
kunststof vloer gietvloer
kunststof vloer troffelvloer
arrow up

Coatingvloeren

Een coatingvloer is één van de meest voorkomende typen kunststof vloeren. De coatingvloer is een kunststof vloer op basis van het materiaal epoxy. Coating vloeren worden vaak gelegd als toplaag over een bestaande vloer of ondergrond, vaak bestaande uit beton. De coatingvloeren van Mesa Coatings staan bekend om hun hoge kwaliteit, duurzaamheid, vloeistofdichtheid, hygiëne en onderhoudsvriendelijkheid. Bovendien is de coatingvloer ook in verschillende antislip gradaties af te werken voor extra grip en meer veiligheid. De coatingvloer is de meest voordelige optie voor bedrijven. Coatingvloeren zijn beschikbaar in alle mogelijke RAL-kleuren.

Ontdek de verschillende moderne kunststof vloeren

Elke kunststof vloer is anders en bij Mesa Coatings bieden wij drie verschillende types aan: coatingvloeren, gietvloeren en troffelvloeren. Elk type kunststof vloer heeft zijn eigen kenmerken en voor- en nadelen.

Coatingvloer

Een coatingvloer is één van de meest voorkomende kunststof vloeren. De coatingvloer is een kunststof vloer op basis van het materiaal epoxy. Coating vloeren worden vaak gelegd als toplaag over een bestaande vloer of ondergrond, vaak bestaande uit beton. De coatingvloeren van Mesa Coatings staan bekend om hun hoge kwaliteit, duurzaamheid, vloeistofdichtheid hygiëne en veiligheid. Bovendien is de coatingvloer in verschillende antislip gradaties af te werken voor extra grip en meer veiligheid. De coatingvloer is de meest voordelige optie voor bedrijven en zijn beschikbaar in alle mogelijke RAL-kleuren.

Soda Stream

Gietvloeren

Een andere populaire kunststof vloer, is de gietvloer. Dit type vloer bestaat ook uit het materiaal epoxy, is opgebouwd uit 2 lagen en heeft een dikte van circa 2 mm. Het verschil met de coatingvloer is de dikte van de vloer, waardoor alle eigenschappen nog beter tot zijn recht komen. Een gietvloer heeft een duurder kostenplaatje, maar is zeer kwalitatief. Bekijk hier alle verschillen tussen deze twee epoxyvloeren . De gietvloer is zwaar mechanisch belastbaar, chemisch bestendig en vloeistofdicht. Bovendien is de gietvloer onderhoudsvriendelijk, heeft een moderne uitstraling en kan worden gelegd in alle RAL-kleuren.

Auto garage

Troffelvloeren

De derde veelgekozen kunststof vloer, is de troffelvloer. De troffelvloer kent u wellicht ook als mortelvloer of PMMA vloer. Deze vloer heeft een dikte van circa 4-5 mm en bestaat uit maar liefst vier lagen. De troffelvloer is een erg veelzijdige vloer en wordt daarom in vele sectoren en branches toegepast, van de automotive industrie tot aan de horeca. Onze troffelvloer, de Mesa Fast vloer, leggen wij al jaren bij vele bedrijven. De troffelvloer wordt naadloos gelegd en is daarom bestand voor vuil en vloeistoffen. Ook is de vloer slijtvast, veilig, hygiënisch, zeer onderhoudsvriendelijk en heeft het een professioneel uiterlijk.

Troffelvloer voor magazijn

De gietvloer is een razend populaire vloer onder bedrijven en wordt vaak toegepast bij o.a. magazijnen, bedrijfshallen, productieruimtes en showrooms, maar komt in veel meer sectoren uitstekend tot zijn recht.

Voorbehandeling van de ondergrond

In sommige gevallen moet de ondergrond eerst voorbehandeld worden om te zorgen voor optimale hechting van kunststofvloeren. Voor het voorbehandelen van betonvloeren kunnen wij onze partner Straalbedrijf Arts inschakelen. Straalbedrijf Arts is gespecialiseerd in het schuren, stralen en frezen van betonvloeren om deze klaar te maken voor verdere afwerking, zoals het aanbrengen van een coatingvloer.

Toe aan een kunststof vloer van Mesa Coatings?

Toe aan een kunststof vloer voor uw bedrijf? Mesa Coatings helpt u graag met persoonlijk en deskundig advies, ook op locatie. Zo kiezen we de juiste kunststofvloer voor uw bedrijf, afhankelijk van uw wensen en budget. Mesa Coatings is actief in heel Benelux en wij kunnen vaak al binnen 1 dag uw nieuwe vloer leggen. Naast het leggen van kunststof vloeren, kunt u ons ook inschakelen voor de applicatie van kunststof wandsystemen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Enkele voordelen

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën

In welke sectoren en branches leggen wij kunststof vloeren?

De kunststof vloeren die wij bij Mesa Coatings leggen komt u tegen in de meest uiteenlopende sectoren. De branches waar wij voornamelijk onze vloeren leggen, zijn de foodsector, automotive sector, de horeca en bij industriële bedrijven. Hieronder enkele voorbeelden:

kunststof vloer voor industrie

Industrie

kunststof vloer voor de horeca sector

Horeca

kunststof vloer voor de foodsector

Food sector

Gietvloeren voor kantoorruimte

Kantoor

kunststof vloer voor automotive sector

Automotive

Gietvloer voor de overige sector

Overige sectoren

Interessieren sich für ein Beschichtungsböden?

Wünschen Sie weitere Informationen oder eine persönliche Beratung für Ihren neuen Unternehmensboden? Dann kontaktieren Sie uns noch heute.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Neugierig auf die Möglichkeiten für Ihr Unternehmen? Nach Ausfüllen des unverbindlichen Angebotes melde ich mich bei Ihnen.

 • Vollkommen unverbindlich
  Erhalten Sie eine gezielte Preisangabe
 • Fachmännische Beratung
  Besuch vor Ort vom echten Handwerker
 • Jahrelange Erfahrung
  Experte in jeder Branche
 • Lieferung in BeNeLux und Deutschland
  Vertreter in jeder Region
 • Marktführer auf dem Gebiet der Beschichtungssysteme
  Mit unserem Fokus auf Unternehmen