Kunststofvloer

Een duurzaam en onderhoudsvriendelijke oplossing

Home » Kunststofvloer

Kunststofvloer nodig?

Een goede, stevige en duurzame vloer die lang mee gaat? Dan bent u bij Mesa Coatings aan het juiste adres. Wij kunnen u namelijk voorzien van een prachtige, vakkundig aangelegde kunststofvloer. Een kunststofvloer heeft veel voordelen. Zo is een kunststofvloer erg stevig, is deze in één stuk aan te leggen en is hij – mits juist aangelegd – erg duurzaam en vloeistofdicht. Omdat er niet zoiets is als één soort kunststofvloer, bieden wij een kunststofvloer voor iedereen. Wij beschikken over een breed assortiment met producten en coatings, waarmee we de mooiste soorten gietvloeren kunnen maken. Dankzij de afwerking met epoxy of polyurethaan krijgt u vervolgens een mooie, stevige vloer, die perfect past in uw bedrijf. Inclusief kunststof plinten!

Kunststofvloer voor bedrijven

We zien nu vooral nog veel kunststofvloeren bij bedrijven. Dat komt omdat bedrijven vaak veel strengere eisen stellen aan de kwaliteit van vloeren. Neem bijvoorbeeld de automotive branche; als er een nieuwe kunststofvloer in een garage of werkplaats moet komen, moet deze bestand zijn tegen het gewicht van de vele voertuigen die het moet dragen. En hygiëne speelt ook een rol.

Zo bestaat de kans dat er brandstof of olie uit een auto lekt. Het is belangrijk dat dergelijke stoffen niet terechtkomen in het milieu. De vloer moet deze dus tegenhouden. Een goede kunststofvloer is vloeistofdicht en kan gemakkelijk schoongemaakt worden. Ook dit is een belangrijke reden dat de kunststofvloer van Mesa Coatings bij bedrijven erg populair is.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

  • Hidden

kunststof magazijnvloer

kunststofvloer magazijn

Kunststofvloer wordt aangebracht

Kunststofvloer aanbrengen

Zwembadvloer coating

Kunststof zwembadvloer

Kunststof gietvloer

De kunststof gietvloer is echter wel in opkomst als het gaat om particuliere toepassingen. Dit heeft een aantal redenen. Allereerst is een kunststof gietvloer een relatief voordelige oplossing, die ook nog eens goed te combineren is met vloerverwarming. Ook heeft het een mooie, enigszins rustieke uitstraling en combineert een kunststofvloer mooi met een trendy inrichting.

Daarnaast is een kunststof gietvloer heel erg stevig en daarmee ideaal voor een gezinswoning. Vloeren in dergelijke woningen krijgen vaak heel wat te verduren. Als u niet wilt dat uw vloer er in korte tijd volledig afgeleefd uitziet, dan is een kunststof gietvloer zeker een goede oplossing. Een kunststofvloer kan bovendien in één stuk over een hele verdieping gelegd worden.

Gietvloer voor industrie

Industrie

Gietvloer voor de horeca sector

Horeca

Gietvloer voor de foodsector

Food sector

Gietvloeren voor kantoorruimte

Kantoor

Gietvloeren voor automotive sector

Automotive

Gietvloer voor de overige sector

Overige sectoren

Kunststof vloeren leggen

Kunststof vloeren leggen is een vak apart. Het lijkt heel gemakkelijk, maar is zelfs voor de meest ervaren klusser nog een uitdaging. Het is namelijk heel belangrijk dat de ondervloer goed voorbehandeld wordt. Deze moet schoon en stofvrij zijn, zodat de kunststufvloer goed kan hechten. Daarnaast moet hij ook helemaal strak zijn, omdat dit anders later zichtbaar is.

Als de ondergrond van een kunststofvloer niet helemaal strak is, dan kunnen later oneffenheden zichtbaar zijn. Ook bestaat de kans dat deze wat schuin afloopt. Daar merkt u in het dagelijks gebruik misschien niet heel veel van, maar het is natuurlijk niet de bedoeling. Laat daarom het liefst kunststof vloeren leggen door een expert als Mesa Coatings. Dan zit u zeker goed!

Kunststofvloeren prijzen

Voor de kosten hoeft u het niet te laten; kunststofvloeren prijzen zijn sowieso erg aantrekkelijk in vergelijking met bijvoorbeeld een houten vloer, die ook door een specialist gelegd moet worden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Mesa Coatings biedt of een offerte aanvragen? Gebruik ons contactformulier! Geef aan wat u precies zoekt en wij helpen u verder.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd even met onze specialisten bellen. Wij zijn bereikbaar via 085 401 8271. Even e-mailen kan natuurlijk ook via sales@mesa-coatings.eu. Wij werken in een aantal Europese landen, waaronder Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Eventueel verzorgen we ook projecten in andere landen. Neem hiervoor contact met ons op.

Enkele voordelen

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën

Neem contact met ons op voor vragen of deskundig advies

De medewerkers van Mesa Coatings zijn experts op het gebied van coatingsystemen, wilt u advies over het installeren van een coatingvloer voor uw bedrijf? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Contactinformatie

Social media