Coatings voor de geitenhouderij

Wij hebben specifieke oplossingen die bijdragen
aan de duurzaamheid van uw bedrijf

Coatings voor de geitenhouderij

Op zoek naar coatings voor de geitenhouderij, bijvoorbeeld om daar in de voergang of de melkput gebruik van te maken? We hebben veel ervaring met het boerenbedrijf en de agrarische sector in het algemeen. Daardoor weten we goed wat er nodig is in uw geitenhouderij. Wij zorgen ervoor dat u de bedrijfsruimte duurzaam kunt gebruiken en dat u die bovendien sneller en gemakkelijker kunt onderhouden. Dat komt de kwaliteit van uw productie ten goede en verlaagt te werkdruk. We garanderen een hoge mechanische en chemische belastbaarheid, zodat u daar binnen uw bedrijf op een uitstekende manier gebruik van kunt maken.

jarenlange ervaring

We hebben jarenlange ervaring met coatingvloeren voor geitenboeren door heel Europa. Dat betekent dat we u goed van dienst kunnen zijn op uw geitenhouderij, met onze producten die daar speciaal voor geschikt zijn. We kennen de eisen die er worden gesteld in de agrarische sector, waardoor we daarover goed met u kunnen meedenken.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

 • Hidden

Voor de voergang en de melkput

Gaat het binnen uw boerenbedrijf om de voergang of de melkput die u wilt voorzien van een coating? We kunnen daarnaast zorgen voor een antislipvloer, om veilig te kunnen werken. Een prettige bijkomstigheid, terwijl we er tegelijkertijd voor zorgen dat u netjes voldoet aan de strikte richtlijnen. Met een vloeistofdichte vloer, die u bovendien uitstekend schoon kunt houden. Maximale hygiëne, terwijl u daar zo min mogelijk tijd in hoeft te steken. We maken gebruik van kunststof coatingsystemen en adviseren u daarnaast graag over bijvoorbeeld kunststof plinten (mesa-coatings.eu/kunststof- plinten/). Op die manier laten we u graag zien wat we voor andere geitenhouderijen en boerenbedrijven betekenen. Zij profiteren van
de hoogst mogelijke kwaliteit en kunnen sinds de ingreep rekenen op een beter bedrijfsresultaat. Pak bijvoorbeeld de voergang aan, zodat de voeropname verbetert en de melkgift toeneemt.

Voergoot renovatie

Het coaten van uw voergang zal bijdrage aan een hoger bedrijfsresultaat, meer voeropname betekend immers een hogere melkgift. Voor de professionele geitenhouderij kan Mesa Coatings een unieke voergoot renovatie uitvoeren. Deze renovatie is vaak al binnen 1 dag gereed. Een bijkomend voordeel is dat we niet hoeven te reinigen met water waardoor de dieren in de stal kunnen blijven. Wilt u meer informatie over onze visie en oplossingen m.b.t. Bewust voeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Voordelen van onze coatings voor het boerenbedrijf

We schetsen u graag de voordelen van coatings voor de geitenhouderij. Net als voor andere bedrijven, vanuit onze brede ervaring bij agrarische bedrijven. We kennen de strikte richtlijnen waar u mee te maken heeft en weten waarmee u in de dagelijkse praktijk worstelt. Onze oplossingen helpen u efficiënter te werken en de hygiëne op een uitstekende manier te bewaken. Twee belangrijke voordelen, waarmee u in minder tijd meer gedaan kunt krijgen. Op basis van duurzame producten met een lange levensduur, zodat u daar vervolgens zo min mogelijk omkijken naar heeft.

Voergoot renovatie: neem contact op

Klaar voor een voergoot renovatie of interesse in coatings voor uw geitenhouderij? We zijn in de meeste gevallen al in één dag klaar. Bovendien zorgen we ervoor dat de dieren bij voorkeur gewoon in de stal kunnen blijven, zodat u daar zo min mogelijk hinder van zal ondervinden. Meer weten over de mogelijkheden of van onze ervaringen bij andere boerenbedrijven? Neem contact op, we horen graag van u.

Vraag direct een offerte aan

Indufast is de expert op het gebied van coatingvloeren en wanden. Door jarenlange ervaring kunnen wij u de juiste coatingsoplossing aanbieden. Deze oplossingen variëren van een complete coatingvloer in een magazijn of bedrijfshal tot een voergoot coating in de agrarische sector. Laat uw gegevens en wensen achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk een passende aanbieding toesturen.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Ik zal u contacteren na het invullen van de vrijblijvende offerte.

 • Geheel vrijblijvend
  Ontvang een prijsindicatie
 • Vakkundig advies
  Bezoek op locatie door een vertegenwoordiger
 • Jarenlange ervaring
  Professionele applicateurs
 • Levering in de BeNeLux, Duitsland en Spanje
  Vertegenwoordigers in elke regio
 • Uitgebreid assortiment
  Coatings voor iedere branche