Vloer- en wandcoatings
voor de koel- en vriescel

Onze coatings voldoen aan alle HACCP eisen.

Coatings voor de vries- en koelcel

Onze coatings voor de vries- en koelcel zijn uitermate praktisch, netjesvloeistofdicht en bovendien de ideale basis om hygiënisch te werken. Goed geschikt voor in een restaurant en een slagerij, net als bij een cateraar, vishandel en melkproducent, etcetera.

Is het voor u belangrijk dat de vloer- en wandcoatings voor in de koel- en vriescel aan specifieke vereisten voldoen? Wij zijn u daar graag mee van dienst. Om de veiligheid te waarborgen, netjes aan de normen te voldoen en bovendien uitermate hygiënisch te kunnen werken.

Antislip, vloeistofdicht en hygiënisch

We voeren de coatings voor de vries- en koelcel standaard uit met antislip. Dat geldt uiteraard voor de coating op de vloer, zodat u daar veilig gebruik van kunt maken. Vooral een natte of vochtige vloer kan anders gemakkelijk glad worden, waardoor er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan.

Dat is echter niet alles, wij zorgen er tevens voor dat u de koel- of vriescel kunt voorzien van een vloeistofdichte vloer. Net als coatings voor de wand en de vloer waarmee u uitermate hygiënisch kunt werken. Om netjes aan de normen te voldoen en de hoogst mogelijke kwaliteit van de producten te kunnen garanderen.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

 • Hidden

Onderhoudsvriendelijke vloercoating

Tegelijkertijd zorgen we er met de coatings voor de vries- en koelcel voor dat u daar qua onderhoud zo min mogelijk omkijken naar heeft. We brengen de vloer- en wandcoatings op een hoogwaardige manier aan. Met belangrijke eigenschappen zoals anti-slip en volledig naadloos, om het geheel vloeistofdicht aan te kunnen brengen. Het zijn hygiënische coatings, zonder dat u veel omkijken heeft naar het onderhoud. Vuil en vloeistoffen krijgen geen kans om erin door te dringen of zich te hechten, waardoor het schoonmaken eenvoudig en soepel verloopt.

Onze coatings voor de wand- en vloer zijn daarmee uitermate geschikt voor de vries- en koelcel, net als in een professionele keuken. U voldoet netjes aan de strenge normen om hygiënisch te kunnen werken. Met een toepassing waar u nauwelijks omkijken naar heeft. U hoeft de vloer en de wand slechts schoon te houden, waarbij de prettige eigenschappen van het materiaal de rest voor u doen.

Uitermate stevige vloercoating

Voor optimale stevigheid zijn onze coatings voor de wanden en vloeren in de vries- en koelcel gebaseerd op een epoxyvloer, gietvloer of troffelvloer. Een prettig idee dat de coating hoge chemische en mechanische bestendigheid heeft. Met een ijzersterke kunststofvloer investeert u in duurzaamheid, veiligheid en een lange levensduur.

Meer weten over een vloer- en wandcoating voor de vries- en koelcel? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Enkele voordelen

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën

Vraag direct een offerte aan

Mesa-Coatings B.V. is de expert op het gebied van coatingvloeren en wanden. Door jarenlange ervaring kunnen wij u de juiste coatingsoplossing aanbieden. Deze oplossingen variëren van een complete coatingvloer in een magazijn of bedrijfshal tot een voergoot coating in de agrarische sector. Laat uw gegevens en wensen achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk een passende aanbieding toesturen.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Ik zal u contacteren na het invullen van de vrijblijvende offerte.

 • Geheel vrijblijvend
  Ontvang een prijsindicatie
 • Vakkundig advies
  Bezoek op locatie door een vertegenwoordiger
 • Jarenlange ervaring
  Professionele applicateurs
 • Levering in de BeNeLux, Duitsland en Spanje
  Vertegenwoordigers in elke regio
 • Uitgebreid assortiment
  Coatings voor iedere branche