Vloer- en wandcoatings
voor de koel- en vriescel

Onze coatings voldoen aan alle HACCP eisen.

Coatings voor de vries- en koelcel

Onze coatings voor de vries- en koelcel zijn uitermate praktisch, netjesvloeistofdicht en bovendien de ideale basis om hygiënisch te werken. Goed geschikt voor in een restaurant en een slagerij, net als bij een cateraar, vishandel en melkproducent, etcetera.

Is het voor u belangrijk dat de vloer- en wandcoatings voor in de koel- en vriescel aan specifieke vereisten voldoen? Wij zijn u daar graag mee van dienst. Om de veiligheid te waarborgen, netjes aan de normen te voldoen en bovendien uitermate hygiënisch te kunnen werken.

Antislip, vloeistofdicht en hygiënisch

We voeren de coatings voor de vries- en koelcel standaard uit met antislip. Dat geldt uiteraard voor de coating op de vloer, zodat u daar veilig gebruik van kunt maken. Vooral een natte of vochtige vloer kan anders gemakkelijk glad worden, waardoor er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan.

Dat is echter niet alles, wij zorgen er tevens voor dat u de koel- of vriescel kunt voorzien van een vloeistofdichte vloer. Net als coatings voor de wand en de vloer waarmee u uitermate hygiënisch kunt werken. Om netjes aan de normen te voldoen en de hoogst mogelijke kwaliteit van de producten te kunnen garanderen.

Onderhoudsvriendelijke vloercoating

Tegelijkertijd zorgen we er met de coatings voor de vries- en koelcel voor dat u daar qua onderhoud zo min mogelijk omkijken naar heeft. We brengen de vloer- en wandcoatings op een hoogwaardige manier aan. Met belangrijke eigenschappen zoals anti-slip en volledig naadloos, om het geheel vloeistofdicht aan te kunnen brengen. Het zijn hygiënische coatings, zonder dat u veel omkijken heeft naar het onderhoud. Vuil en vloeistoffen krijgen geen kans om erin door te dringen of zich te hechten, waardoor het schoonmaken eenvoudig en soepel verloopt.

Onze coatings voor de wand- en vloer zijn daarmee uitermate geschikt voor de vries- en koelcel, net als in een professionele keuken. U voldoet netjes aan de strenge normen om hygiënisch te kunnen werken. Met een toepassing waar u nauwelijks omkijken naar heeft. U hoeft de vloer en de wand slechts schoon te houden, waarbij de prettige eigenschappen van het materiaal de rest voor u doen.

Uitermate stevige vloercoating

Voor optimale stevigheid zijn onze coatings voor de wanden en vloeren in de vries- en koelcel gebaseerd op een epoxyvloer, gietvloer of troffelvloer. Een prettig idee dat de coating hoge chemische en mechanische bestendigheid heeft. Met een ijzersterke kunststofvloer investeert u in duurzaamheid, veiligheid en een lange levensduur.

Meer weten over een vloer- en wandcoating voor de vries- en koelcel? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Enkele voordelen

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën

Request a quote

Mesa-Coatings B.V. is the expert in the field of coating floors and walls. Thanks to years of experience, we can offer you the right coating solution. These solutions vary from a complete coating floor in a warehouse or industrial hall to a feed trough coating in the agricultural sector. Leave your details and wishes and we will send you a suitable offer as soon as possible.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Curious about the possibilities for your company? I will contact you after completing the non-binding offer.

 • Without charge
  Receive a targeted price indication
 • Expert advice
  Visit on location by the real craftsman
 • Years of experience
  Expert in every industry
 • Delivery in the BeNeLux and Germany
  Representatives in each region.
 • Market leader in coating systems
  With our focus on companies.