Horecavloer

Hygiënisch, slijtvast, en vloeistofdichte horecavloer

Een duurzame horecavloer

Bent u op zoek naar een professionele horecavloer, restaurantvloer, keukenvloer of HACCP-vloer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vloeren zijn geschikt voor verschillende ruimtes in de horeca en voldoen tevens aan de veiligheids- en HACCP-normen. Een horecavloer van Mesa Coatings is een universeel toepasbare vloer die kan worden gebruikt voor uiteenlopende toepassingen in de horeca. Hierbij kunt u denken aan restaurants, hotels en cafés, maar ook aan professionele keukens in uw horecazaak.

Onderhoudsvriendelijke horecavloer

In de horeca is hygiëne zeer belangrijk. Bij het kiezen van de juiste horecavloer zijn er een aantal aspecten waar rekening mee gehouden moet worden. Zo moet een horecavloer makkelijk te onderhouden zijn, voldoen aan de HACCP-normen en moet deze uiterst hygiënisch zijn. De horecavloer van Mesa Coatings voldoet volledig aan de veiligheidsnormen van HACCP en is door zijn specifieke eigenschappen zeer geschikt voor verschillende ruimtes in de horeca.

Waarom kiezen voor een hygiënische horecavloer?

Een hygiënische horecavloer heeft vele voordelen voor verschillende horecagelegenheden. De horecavloer van Mesa Coatings is niet alleen uiterst hygiënische maar ook erg onderhoudsvriendelijk, makkelijk schoon te maken en volledig vloeistofdicht. Een vloeistofdichte vloer is zeer belangrijk voor horecagelegenheden waar veel met water wordt gewerkt. Doordat de vloer slijtvast is, is er veel minder sprake van slijtage, wat onze horecavloer een uiterst duurzame keuze maakt.

Tevens kunt u ervoor kiezen om een antisliplaag aan te brengen, zonder dat het stijlvolle karakter van de vloer ten onder gaat. De antisliplaag zal zorgen voor extra grip en veiligheid van uw klanten en uw personeel. Zo heeft u altijd een hoogwaardige, veilige en duurzame vloer op uw zaak. Onze horecavloer voldoet uiteraard ook aan de voedingsnormen van HACCP.

De kosten van een horecavloer

De prijs van een horecavloer is afhankelijk van een aantal factoren zoals het soort vloer dat u kiest, hoeveel lagen er aangebracht dienen te worden, het aantal vierkante meters, een extra antisliplaag en eventueel het nodige voorwerk zoals het egaliseren van de ondergrond of het afwerken van plinten. De prijs van een horecavloer is daarom nooit vast. Bent u benieuwd naar de kosten van een horecavloer? Dan kunt u contact met ons opnemen en wij brengen u graag een scherpe en geheel vrijblijvende offerte uit.

Enkele voordelen

Heavy duty Horecavloer

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig Horecavloer

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht Horecavloer

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch Horecavloer

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën

Hoe brengen wij de vloer aan?

Wij brengen de horecavloer op professionele wijze aan en werken laag voor laag. Bij het aanbrengen van de horecavloer is de ondergrond een belangrijke basis. Vanuit de ondergrond werken wij aan de opbouw van een hoogwaardige horecavloer, met de juiste coating voor de horeca. Uiteraard luisteren we te allen tijde goed naar uw wensen, zodat de vloer de eigenschappen krijgt waar u behoefte aan heeft en zodat de vloer voldoet aan de nodige eisen in de horecasector. De vloer is binnen 24 uur volledig gereed voor gebruik, waardoor uw bedrijfsvoering zo kort mogelijk onderbroken hoeft te worden.

Waar plaatsen wij horecavloeren?

Bij Mesa Coatings werken wij voor uiteenlopende bedrijven, die gebruik maken van onze horecavloeren. Denk bijvoorbeeld aan restaurants, cafés, hotels, maar ook zwembaden. We plaatsen de vloeren in sanitaire ruimtes, in de hotelkeukens, rondom zwembaden en natuurlijk het restaurant.

Horecavloer voor restaurants

Restaurant

Coatingvloer voor het restaurant
Horecavloer voor de foodsector

Professionele keuken

Coatingvloer voor de professionele keuken

Request a quote

Mesa-Coatings B.V. is the expert in the field of coating floors and walls. Thanks to years of experience, we can offer you the right coating solution. These solutions vary from a complete coating floor in a warehouse or industrial hall to a feed trough coating in the agricultural sector. Leave your details and wishes and we will send you a suitable offer as soon as possible.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Curious about the possibilities for your company? I will contact you after completing the non-binding offer.

 • Without charge
  Receive a targeted price indication
 • Expert advice
  Visit on location by the real craftsman
 • Years of experience
  Expert in every industry
 • Delivery in the BeNeLux and Germany
  Representatives in each region.
 • Market leader in coating systems
  With our focus on companies.

Deze bedrijven hebben al een geschikte horecavloer


Logo van Mossel
Logo subaru
Logo dobber outdoor
logo cibo vloeren
logo la provencale
logo bakkerij verbeek
logo carpigiani
Carpigiani-logo