Horecavloer voor uw onderneming nodig?

Hygiënisch, Slijtvast, Geschikt voor hotels, restaurants, cafés, etc.

Home » Horecavloer

Horecavloer

Makkelijk te onderhouden, HACCP-gecertificeerd en uitermate hygiënisch: 3 belangrijke voordelen van een horecavloer. We zorgen voor een slijtvaste en duurzame vloer, die we bovendien vloeistofdicht kunnen uitvoeren. Uiteraard kunnen we die snel voor uw aanbrengen. De vloer is binnen 24 uur klaar voor gebruik, waardoor u meteen kunt profiteren van alle voordelen.

Horecavloer voor uiteenlopende toepassingen

We hebben veel ervaring met horecavloeren voor uiteenlopende toepassingen. We werken bijvoorbeeld veel voor hotels, restaurants en cafés. Benieuwd naar de kosten van een horecavloer? We brengen u graag een scherpe offerte uit. Uiteraard afgestemd op het oppervlakte en uw materiaalkeuze, waarover we u uitstekend kunnen adviseren. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Waarom een coating voor uw horecavloer?

Een goede horecavloer bestaat uit hoogwaardig vloermateriaal, in combinatie met een coating. Daarmee zorgen we ervoor dat u de vloer gemakkelijk schoon kunt houden. Bovendien voldoen onze vloeren aan de HACCP-normen, is het uitermate hygiënisch en slijtvast. Een duurzame keuze, omdat er veel minder sprake is van slijtage. U kunt gebruik maken van een vloeistofdichte horecavloer met antislip, zonder dat het stijlvolle karakter daarvan verloren gaat. Op die manier zorgen we voor een hoogwaardige vloer.

Tip: we kunnen de coating voor een horecavloer aanbrengen op vrijwel elke ondervloer. Dit is dus ook uitermate geschikt voor een renovatie.

De vloer is binnen 24 uur gereed voor gebruik. We werken efficiënt en vakkundig, zodat we uw bedrijfsvoering zo kort mogelijk hoeven te onderbreken.

Voordelen van onze vloeren

groen vinkje Gemakkelijk schoonhouden

groen vinkje HACCP-gecertificeerd

groen vinkje 100% hygiënisch

groen vinkje Vloeistofdicht

groen vinkje Slijtvast en duurzaam

Alle voordelen op een rij

heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting

Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen

anti statisch

Antistatisch

Heeft een antistatische werking

antislip

Antislip

Antislip toplaag is mogelijk

chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies

uv bestendig

UV bestendig

Geen verkleuring door UV straling

hitte bestendig

Hitte bestendig

Bestand tegen hoge temperaturen

snel gelegd

Snel gelegd

Binnen 1 dag belastbaar

Horecavloer aanbrengen

We brengen de horecavloer op professionele wijze aan, op basis van onze uitgebreide ervaring. We werken laag voor laag, waarbij we de ondervloer als belangrijke basis nemen. We werken vanuit daar aan een hoogwaardige vloer, met de juiste coating voor de horeca. Uiteraard luisteren we daarbij goed naar uw wensen, zodat de vloer de eigenschappen krijgt waar u behoefte aan heeft. Dankzij onze vlotte werkwijze en nette afwerking kunt u daar vervolgens binnen 24 uur gebruik van kunt maken.

Waar plaatsen wij horecavloeren?

We werken bij Mesa Coatings voor uiteenlopende bedrijven, die gebruik maken van onze horecavloeren. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan hotels. We plaatsen de vloeren in het sanitair, in de hotelkeukens, rondom zwembaden en natuurlijk de restaurantvloer. Bovendien werken we op die manier ook voor de grotere restaurants zelf, waarbij we ons specifiek kunnen richten op het sanitair, de keuken of de totale locatie. Verder zijn we bijvoorbeeld gespecialiseerd in het sanitair, de keuken en de bar vloer van cafés.

keukenvloer

Wat kost een horecavloer per m2

Benieuwd naar de kosten van een horecavloer per m2? De kosten hangen onder andere af van het totale oppervlakte en natuurlijk de materiaalkeuze. Hierover kunnen we u uitstekend adviseren, op basis van de voordelen en eigenschappen die u wenst.

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. We vertellen u graag meer over de prijs van een horecavloer per m2, aan de hand van een vrijblijvende offerte.

horecavloer

Neem contact met ons op voor vragen of deskundig advies

De medewerkers van Mesa Coatings zijn experts op het gebied van coatingsystemen, wilt u advies over het installeren van een coatingvloer voor uw bedrijf? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Deze bedrijven hebben al een geschikte Horecavloer


van osch snacks
van rijsingen groep
Harries Carrot Concepts
carpigiani
group of butchers
la provencale
Harries Carrot Concepts
bakkerij verbeek