fbpx

Hygiënische en stijlvolle café vloeren

Uiterst duurzaam, slijtvast en onderhoudsvriendelijk

Home » Café vloer

Unieke en eigentijdse café vloer

De vloer van uw café dient vaak aan bepaalde eisen te voldoen. De uitstraling van de vloer mag uiteraard ook niet vergeten worden. Maakt u zich geen zorgen, wij hebben aan alles gedacht. Bij ons heeft u een unieke, eigentijdse café vloer die ook nog eens duurzaam en onderhoudsvriendelijk is. Zo weet u zeker dat u een vloer heeft waar u jarenlang profijt van zult hebben.

Een veilige en hygiënische café vloer

De kras- en slijtvaste eigenschappen van onze café vloeren plus de verschillende antislip gradaties waarin de vloeren afgewerkt kunnen worden, maken de vloer een uiterst veilige en slimme keuze voor cafés. De vloeren kunnen in verschillende antislip gradaties worden afgewerkt, van glad tot volledig antislip. Hiermee garandeert u veiligheid voor uw personeel, uw klanten en natuurlijk uzelf. Tevens zijn onze café vloeren uiterst hygiënisch doordat deze 100% vloeistofdicht zijn en gemakkelijk schoon te maken zijn.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

Voordelen van café vloeren

De café vloeren van Mesa Coatings brengen vele voordelen met zich mee. Een van de belangrijkste voordelen zijn de vloeistofdichte eigenschappen van de vloer. Onze café vloeren zijn namelijk volledig vloeistofdicht. Tevens worden deze vloeren naadloos gelegd, waardoor er geen water of vuil onder de vloer kan komen. Onze café vloeren zijn daarnaast ook mechanisch belastbaar en chemisch bestendig. Ideaal voor cafés, omdat er met verschillende soorten dranken wordt gewerkt. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken als er bier of wijn op de vloer wordt gemorst. Het onderhoudsgemak is een ander groot voordeel van onze café vloeren. De vloeren zijn namelijk erg onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken, met bijvoorbeeld een (natte) doek, bezem of een stofzuiger.

Café vloer aanbrengen in uw café

De café vloer brengen wij door middel van een professionele coating op de ondervloer aan. De ondervloer bestaat in de meeste gevallen uit een betonvloer, maar kan ook van ander materiaal zijn. Wij brengen onze coatings op bijna alle ondervloeren aan. Onze café vloer wordt binnen 1 dag aangebracht en is al na 2 uur uitharding weer volledig te gebruiken. Zo hoeft het werk nooit lang stil te staan en wordt omzetderving tot een minimum beperkt.

Enkele voordelen

Heavy duty café vloeren

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig café vloeren

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht café vloeren

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch café vloeren

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën

Wat kost een café vloer?

Benieuwd naar de kosten van een café vloer? De kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de totale oppervlakte in m2, de ondervloer en de staat ervan, het type vloer, de afwerking van de toplaag, de antislip gradatie et cetera. Heeft u interesse in onze café vloeren? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons op. Aan de hand van uw eisen en wensen, zorgen wij voor een gratis offerte op maat.

Café vloer voor uw bedrijf nodig?

Heeft u een café vloer nodig voor uw bedrijf? Zoek niet verder, want wij hebben de vloer die u zoekt. Onze café vloeren brengen vele voordelen met zich mee, waaronder de hygiënische eigenschappen, de onderhoudsvriendelijkheid en de duurzaamheid van de vloeren. Twijfel daarom niet langer en schakel Mesa Coatings in voor het plaatsen van uw café vloer. Heeft u vragen of behoefte aan deskundig advies. Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op voor vragen of deskundig advies

De medewerkers van Mesa Coatings zijn experts op het gebied van coatingsystemen, wilt u advies over het installeren van een coatingvloer voor uw bedrijf? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Contactinformatie

Social media