Gietvloer foodsector en
voedselverwerking

Hygiënische gietvloer voor de foodsector

Gietvloer voor de foodsector of voedselverwerking gezocht? Ons functionele en naadloze mortelvloersysteem is uitstekend geschikt. Sterker dan een reguliere cementvloer, met een aantal aanvullende voordelen.

Mesa Coatings is uw marktleider in de Benelux. We werken voor veel tevreden klanten in de foodsector en op het gebied van voedselverwerking. Bijvoorbeeld met onze gietvloeren, die we natuurlijk vlot en vakkundig voor u aanbrengen. Binnen 24 tot 36 uur is de vloer weer te gebruiken en al na 48 uur is die 100% chemisch resistent.

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer voor de foodsector: wat is dat? Het is een naadloos mortelvloersysteem, speciaal ontwikkeld om zware belasting aan te kunnen. Door intensief gebruik, zware machines en materialen of verschillende chemische substanties.

Onze vloeren zijn gemaakt van een sterk polyurethaan-mengsel (PU), dat een aantal belangrijke voordelen te bieden heeft. Sterker dan een reguliere cementvloer, die bij intensief gebruik snel kan slijten of zelfs breekt. De gietvloer is ondertussen bestand tegen blootstelling aan allerlei vloeistoffen, zowel heet als koud. Bovendien is de vloer zeer slijtvast en daarmee duurzaam, waardoor u naar het onderhoud door de jaren heen geen omkijken heeft.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

 • Hidden

Gietvloer voor de foodsector

Onze gietvloer is bijzonder goed geschikt voor de foodsector en bedrijven binnen de voedselverwerking. Met de mogelijkheid om netjes te voldoen aan de strenge HACCP-normen, om op een uitermate hygiënische manier te werken.

De vloer is makkelijk schoon te maken en voorkomt dat vuil zich kan ophopen in eventuele naden en kieren. Die zijn niet aanwezig, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Schoonmaken is bovendien eenvoudig, met een stofwisser en een stofzuiger of een vlakmop met water en een zeepvrij reinigingsmiddel.

Gietvloer voor industrie

Koel en vriescel

Gietvloeren voor een koel -/viescel
Gietvloer voor de foodsector

Professionele keuken

Gietvloeren voor de professionele keuken
Gietvloeren voor automotive sector

Slagerij

Gietvloeren voor de slagerij
Gietvloeren voor automotive sector

Bakkerij

Gietvloeren voor de bakkerij

Geschikt voor mijn bedrijf?

Benieuwd of de gietvloer geschikt is voor uw bedrijf? We werken voor slachterijen, voedselverwerkers, bakkerijen, slagerijen en bijvoorbeeld vis- en vleesverwerkers. Zij maken daarmee gebruik van een zowel vloeistofdichte als naadloze vloer. Uitermate hygiënisch en tegelijkertijd goed geschikt voor intensief gebruik en zware belasting.

Tip: veilig werken in uw bedrijf? Binnen de foodsector wordt er vaak hard gelopen en vinden er veel dagelijkse bewegingen plaats. Met een antislip-afwerking is onze gietvloer voor de foodsector een uitermate veilige keuze.

Voordelen van een gietvloer

Benieuwd naar de belangrijke voordelen van een gietvloer voor de voedselverwerking? U kunt rekenen op een vloer die zowel chemisch als mechanisch bestand is tegen intensieve en zware belasting. Bovendien is de vloer heel makkelijk schoon en hygiënisch te houden, ook binnen de strenge normen die er gelden in de sector. We kunnen de vloer voorzien van antislip-maatregelen en zorgen er met onze deskundige plaatsing voor dat u daar weer vlot gebruik van kunt maken. Afgestemd op de uitdagingen van uw bedrijf in de foodsector, voor een vloer die daar geweldig op aansluit.

Enkele voordelen

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën

Vraag direct een offerte aan

Indufast is de expert op het gebied van coatingvloeren en wanden. Door jarenlange ervaring kunnen wij u de juiste coatingsoplossing aanbieden. Deze oplossingen variëren van een complete coatingvloer in een magazijn of bedrijfshal tot een voergoot coating in de agrarische sector. Laat uw gegevens en wensen achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk een passende aanbieding toesturen.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Ik zal u contacteren na het invullen van de vrijblijvende offerte.

 • Geheel vrijblijvend
  Ontvang een prijsindicatie
 • Vakkundig advies
  Bezoek op locatie door een vertegenwoordiger
 • Jarenlange ervaring
  Professionele applicateurs
 • Levering in de BeNeLux, Duitsland en Spanje
  Vertegenwoordigers in elke regio
 • Uitgebreid assortiment
  Coatings voor iedere branche

Laatste nieuws over gietvloeren

Vacature Accountmanager

Vacature accountmanagerWist je dat coating van stalvloeren diergezondheid bevordert en daarmee antibioticagebruik vermindert? Nee? Geen probleem, heel veel veehouders zelf ook niet! En daar liggen onze kansen… Als marktleider binnen de agrarische sector verduurzamen...

Mesa Egalisatie Primer en CM

Nieuw product: Mesa Egalisatie Primer en CMMesa Egalisatie Primer Dit is een 1-componenten watergedragen acrylaat primer, die gekenmerkt wordt door een zeer goede hechting. Zeer geschikt voor zuigende ondergronden zoals zandcement dekvloeren of niet monolithisch...

Samenvatting 2021 Mesa Coatings

Overzicht 2021: Het jaar van Mesa CoatingsOok aan het jaar 2021 komt een einde en we willen je graag een kleine greep geven uit het jaar van Mesa Coatings. En op welke manier kunnen we dit het beste doen? Met een aantal projecten om een kort, maar krachtig overzicht...

Je bedrijf gesloten met kerst? Tips om de kerstsluiting optimaal te benutten

Je bedrijf gesloten met kerst? Tips om de kerstsluiting optimaal te benuttenVeel bedrijven zijn dicht of slechts beperkt open tussen kerst en nieuwjaarsdag. Klanten zijn niet of slecht bereikbaar en personeel wil graag vakantie vieren met familie. Het bedrijf een...