Gietvloer foodsector en
voedselverwerking

Hygiënische gietvloer voor de foodsector

Home » Gietvloer foodsector en voedselverwerking

Gietvloer voor de foodsector of voedselverwerking gezocht? Ons functionele en naadloze mortelvloersysteem is uitstekend geschikt. Sterker dan een reguliere cementvloer, met een aantal aanvullende voordelen.

Mesa Coatings is uw marktleider in de Benelux. We werken voor veel tevreden klanten in de foodsector en op het gebied van voedselverwerking. Bijvoorbeeld met onze gietvloeren, die we natuurlijk vlot en vakkundig voor u aanbrengen. Binnen 24 tot 36 uur is de vloer weer te gebruiken en al na 48 uur is die 100% chemisch resistent.

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer voor de foodsector: wat is dat? Het is een naadloos mortelvloersysteem, speciaal ontwikkeld om zware belasting aan te kunnen. Door intensief gebruik, zware machines en materialen of verschillende chemische substanties.

Onze vloeren zijn gemaakt van een sterk polyurethaan-mengsel (PU), dat een aantal belangrijke voordelen te bieden heeft. Sterker dan een reguliere cementvloer, die bij intensief gebruik snel kan slijten of zelfs breekt. De gietvloer is ondertussen bestand tegen blootstelling aan allerlei vloeistoffen, zowel heet als koud. Bovendien is de vloer zeer slijtvast en daarmee duurzaam, waardoor u naar het onderhoud door de jaren heen geen omkijken heeft.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

Gietvloer voor de foodsector

Onze gietvloer is bijzonder goed geschikt voor de foodsector en bedrijven binnen de voedselverwerking. Met de mogelijkheid om netjes te voldoen aan de strenge HACCP-normen, om op een uitermate hygiënische manier te werken.

De vloer is makkelijk schoon te maken en voorkomt dat vuil zich kan ophopen in eventuele naden en kieren. Die zijn niet aanwezig, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Schoonmaken is bovendien eenvoudig, met een stofwisser en een stofzuiger of een vlakmop met water en een zeepvrij reinigingsmiddel.

Gietvloer voor industrie

Koel en vriescel

Gietvloeren voor een koel -/viescel
Gietvloer voor de foodsector

Professionele keuken

Gietvloeren voor de professionele keuken
Gietvloeren voor automotive sector

Slagerij

Gietvloeren voor de slagerij
Gietvloeren voor automotive sector

Bakkerij

Gietvloeren voor de bakkerij

Geschikt voor mijn bedrijf?

Benieuwd of de gietvloer geschikt is voor uw bedrijf? We werken voor slachterijen, voedselverwerkers, bakkerijen, slagerijen en bijvoorbeeld vis- en vleesverwerkers. Zij maken daarmee gebruik van een zowel vloeistofdichte als naadloze vloer. Uitermate hygiënisch en tegelijkertijd goed geschikt voor intensief gebruik en zware belasting.

Tip: veilig werken in uw bedrijf? Binnen de foodsector wordt er vaak hard gelopen en vinden er veel dagelijkse bewegingen plaats. Met een antislip-afwerking is onze gietvloer voor de foodsector een uitermate veilige keuze.

Voordelen van een gietvloer

Benieuwd naar de belangrijke voordelen van een gietvloer voor de voedselverwerking? U kunt rekenen op een vloer die zowel chemisch als mechanisch bestand is tegen intensieve en zware belasting. Bovendien is de vloer heel makkelijk schoon en hygiënisch te houden, ook binnen de strenge normen die er gelden in de sector. We kunnen de vloer voorzien van antislip-maatregelen en zorgen er met onze deskundige plaatsing voor dat u daar weer vlot gebruik van kunt maken. Afgestemd op de uitdagingen van uw bedrijf in de foodsector, voor een vloer die daar geweldig op aansluit.

Enkele voordelen

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën

Mesa Coatings: snel en deskundig

Benieuwd naar onze ervaring als Mesa Coatings? We zijn de marktleider in de Benelux. Dat betekent dat we werken voor veel andere bedrijven in de foodsector. We kennen hun uitdagingen en weten welke oplossingen het best aansluiten bij uw wensen. Bovendien werken we vlot en vakkundig, om het werk zo kort mogelijk te onderbreken. Al binnen 24 tot 36 uur is de vloer weer te gebruiken. En na 48 uur is de vloer volledig chemisch bestand. U kunt daar snel gebruik van maken, zodat u vanaf dat moment profiteert van de belangrijke voordelen van een gietvloer voor de foodsector.

Neem contact met ons op voor vragen of deskundig advies

De medewerkers van Mesa Coatings zijn experts op het gebied van coatingsystemen, wilt u advies over het installeren van een coatingvloer voor uw bedrijf? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Laatste nieuws over gietvloeren

De werkplaatsvloer renoveren

De werkplaatsvloer renoveren Hoe pakt u dit het beste aan? Een goede werkplaatsvloer voldoet aan verschillende eisen, zodat u er jaren plezier van heeft. U wilt onderhoud kunnen uitvoeren, zonder erbij na te denken of het de vloer beschadigd. Een goede werkplaatsvloer...

Hoe maakt het gebruik van een PMMA-vloer het verschil voor uw bedrijf?

De beste oplossing als het gaat om hygiëne in een bakkerij Hygiëne, het eerste aandachtspuntPMMA-vloeren zijn populaire vloeren voor bedrijven. Dit type vloersysteem wordt ook wel troffelvloer, acrylaatvloer of mortelvloer genoemd en zoals het bij Mesa Coatings...

Epoxy Gietvloer: Een goede keuze voor uw bedrijfsvloer?

Epoxy Gietvloer Een goede keuze voor uw bedrijfsvloer?Er zijn verschillende soorten coatingvloeren die geschikt zijn als bedrijfsvloer. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een troffelvloer/ acrylaatvloer, een epoxy rolcoating in een gladde of antislip afwerking of een...

Waarom is Mesa Coatings de juiste partij?

Waarom is Mesa Coatings de juiste partij? Wij helpen u graag beslissenWanneer u de beslissing heeft genomen om een nieuwe vloer te laten leggen of om de oude vloer te renoveren, komen er een aantal vragen op u af. Welk type vloer past het beste bij mijn bedrijf en bij...