Coatingvloeren voor buitentoepassingen

Aan welke eisen moet het voldoen?

Bij Mesa zijn we van alle markten thuis en verzorgen we niet alleen vloeren binnen, maar óók buiten. Er zijn vele toepassingen waar de buitenvloer aan verschillende eisen moet voldoen en onze experts zijn daar volledig van op de hoogte. Zo adviseren zij u welke coatingvloer het beste bij uw buitentoepassing past en houden we tegelijkertijd rekening met uw persoonlijke wensen en de uitstraling van het bedrijf. De zomer is net begonnen en dankzij het droge weer is dit een ideaal moment om de buitenvloer aan te pakken!

Het juiste coatingsysteem kiezen

Een keuze maken over welke vloer u wilt laten leggen in uw bedrijf is niet makkelijk, vooral als de bedrijfsvloer aan specifieke eigenschappen moet voldoen. U wilt waarschijnlijk een praktische vloer, die ook een mooie en moderne uitstraling geeft aan uw bedrijf.

Daarom heeft Mesa Coatings het Mesa Fast Systeem ontworpen. Geschikt voor elke branche en voor binnen en buitentoepassingen. Beschikbaar in vele kleuren en een overvloed aan praktische voordelen. Wij kunnen uw buitentoepassing binnen 1 dag voorzien van een nieuwe coating, waardoor u binnen de kortste keren niets meer ziet van uw betonnen vloer, geasfalteerde vloer of tegelvloer.

Welke eigenschappen heeft een buitenvloer nodig?

Een buitenvloer heeft vaak met andere omstandigheden te maken dan een binnenvloer. Zo heeft het weer een grote invloed op de buitenvloer, denk aan: regen, hitte, vorst en UV-licht. Bij Mesa hebben we hier rekening mee gehouden en een coatingvloer ontwikkeld die bestand al tegen al deze weersomstandigheden. Zo verkleurt de vloer niet en zullen er ook geen scheuren ontstaan door vorst.

Branche gerelateerde buitenvloer

Daarnaast krijgt de vloer ook te maken met andere invloeden die gebruikelijk zijn bij uw bedrijf. Zo is Mesa gespecialiseerd in vloeren voor o.a. wasboxen, pompeilanden en tankplaatsen. Wij zorgen ervoor dat de vloer 100% vloeistofdicht en chemisch bestendig is. Zo heeft water geen kans om onder de vloer te komen en zullen olie en remsporen geen negatieve impact hebben op de vloer. Door een combinatie van onze vloer met op maat gemaakte plinten is ook het schoonmaken zo gebeurd.

Een andere toepassing is de terrasvloer voor de horeca sector. Als horeca-eigenaar wilt u waarschijnlijk een strakke en nette coating die veilig is voor bezoekers en personeel. Wij kunnen de coating in verschillende antislip gradaties afwerken, gebaseerd op uw wensen.

Verder is onze coating zwaar mechanisch belastbaar, waardoor vrachtwagens, auto’s en zware machines zonder problemen gebruik kunnen maken van de vloer. Parkeergarages, hellingbanen, laad- en losplaatsen kunnen daarom ook worden voorzien van onze coatings.

Tot slot zijn onze coatings ook zeer geschikt voor galerijen, balkons, speelplaatsen en zelfs het voetbalstadion is ons niet te gek!

Een coatingvloer van Mesa Coatings

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. Bij Mesa zijn we erg flexibel in het leggen van de vloeren, dit doen wij op alle werkdagen, weekenden, maar ook ‘s avonds en ‘s nachts, wanneer het u het beste uitkomt.