Magazijnvloer nodig voor uw bedrijf?

Mechanisch en chemisch te belasten. Binnen 24 uur klaar voor gebruik

Home » Magazijnvloer

Magazijnvloer

Een hoogwaardige magazijnvloer dankzij een troffelvloer. Van de hoogst mogelijke kwaliteit, terwijl u er na aanbrengen al binnen 24 uur weer volledig gebruik van kunt maken. Zwaar te belasten en bijvoorbeeld bestand tegen gebruik van chemische middelen. We denken graag met u mee over de juiste coating voor de magazijnvloer, zodat u schade aan het beton kunt voorkomen en u daar op een duurzame wijze gebruik van kunt (blijven) maken.

Wat kost een magazijnvloer?

Benieuwd naar de kosten van een magazijnvloer per m2? We stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Aan de hand van het totale oppervlakte en de specifieke wensen en eisen met betrekking tot de vloer. Op die manier maakt u een uitstekende keuze, voor een hoogwaardige vloer in uw magazijn.

Waar plaatsen wij magazijnvloeren

We plaatsen de coatings voor een magazijnvloer bij diverse grote bedrijven. We coaten de complete vloer van het magazijn, zodat die er weer als nieuw uitziet en optimaal voorziet in de gewenste eigenschappen. We brengen de coatings aan bij bedrijven die werken met zware mechanische belasting, net als met diverse chemische middelen.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

  • Hidden

Magazijnvloer voor ieder bedrijf

Met een coating voor uw magazijnvloer kiest u voor een duurzaam, slijtvast, hygiënisch en uitermate sterk geheel. Wij zorgen er met de coating voor dat u het beton op een degelijke manier kunt beschermen. Tegen zware mechanische belasting of het gebruik van chemische middelen. De coating is daar uitstekend tegen bestand, omdat we de samenstelling van het materiaal kiezen op basis van uw specifieke wensen en de manier waarop u er gebruik van zal maken.

Op die manier zorgen we voor een gladde magazijnvloer of brengen we juist een antislip-coating aan. In de beide gevallen kunt u rekenen op een hoogwaardige vloer, waarbij we op voorhand ook plaatselijke gaten in het beton meteen kunnen repareren.

De voordelen van onze magazijnvloer

Met onze magazijnvloeren kiest u voor een hoogwaardige coating, geschikt voor diverse doeleinden. Goed bestand tegen het gebruik van chemische middelen of zware (mechanische) belasting. De vloer werken we glad af of voorzien we van een antislip-coating. Gemakkelijk te reinigen en uitermate slijtvast, zodat u kunt rekenen op een duurzaam resultaat.

Enkele voordelen

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën

Vloeistofdichte betonvloer voor uw magazijn

We brengen een vloeistofdichte vloer aan, als we werken aan een vloer voor in het magazijn. Het grote voordeel daarvan is dat vloeistoffen geen kans krijgen om in de bodem door te dringen. Zodat u voldoet aan wet- en regelgeving of u het reinigen een stuk
gemakkelijker kunt maken.

We maken gebruik van een epoxycoating of zorgen voor een mooie troffelvloer. De juiste keuze voor hoge kwaliteit, waarover we u uiteraard kunnen adviseren. Uiteraard laten we u graag voorbeelden zien van troffelvloeren die we aanbrachten, zodat we u goed kunnen uitleggen wat er mogelijk is.

Aanbrengen van de coatingvloer

Voordat we de magazijnvloer aanbrengen door middel van de coating kunnen onze specialisten eventuele beschadigingen aan het beton repareren. Dat betekent een vloer als nieuw, die vervolgens weer jaren mee zal gaan. En het beste van onze werkwijze? U kunt de vloer al binnen 24 uur weer volledig belasten en gebruiken, zodat het werk niet stil komt te liggen.

Neem contact met ons op voor vragen of deskundig advies

De medewerkers van Mesa Coatings zijn experts op het gebied van coatingsystemen, wilt u advies over het installeren van een coatingvloer voor uw bedrijf? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Contactinformatie

Social media

Magazijncoating aanbrengen doen we in 1 dag

We hebben veel ervaring met het aanbrengen van coatings voor magazijnen, waardoor we als geen ander weten hoe we dat zo efficiënt mogelijk kunnen doen. Gewoon binnen 1 dag, waarna de vloer meteen weer te belasten is. Dat betekent dat het werk niet of nauwelijks stil hoeft te vallen. We treden daarover graag in overleg, zodat de werkzaamheden door kunnen gaan en wij er ondertussen voor zorgen dat we de vloer netjes naar wens aanbrengen.

Het is een belangrijke kracht vanuit onze positie als marktleider, op basis van uitgebreide ervaring. We zorgen voor een vloeistofdichte betonvloer, die zowel mechanisch als chemisch uitstekend belastbaar is. Terwijl we de vloer netjes kunnen afwerken in diverse kleuren en uitvoeringen, altijd afgestemd op de manier waarop u daar gebruik van zal gaan maken.

Tip: gladheid van de vloer voorkomen? Wij zorgen voor een anti-slip afwerking. Op die manier werkt u aan een veilige vloer, die bovendien vloeistofdicht is en een aantal andere voordelen te bieden heeft.

Vraag een offerte aan

Vraag online uw offerte aan voor de coating van uw magazijnvloer. We leggen u graag uit hoe we u daarmee van dienst kunnen zijn en brengen u op voorhand op de hoogte van de kosten.

magazijnvloer coatingvloer mesafast