Magazijnvloer nodig voor uw bedrijf?

Mechanisch en chemisch te belasten. Binnen 24 uur klaar voor gebruik

Magazijnvloer

Een hoogwaardige magazijnvloer dankzij een kunststof coating. Van de hoogst mogelijke kwaliteit, terwijl u er na aanbrengen al binnen 24 uur weer volledig gebruik van kunt maken. Zwaar te belasten en bijvoorbeeld bestand tegen gebruik van chemische middelen. We denken graag met u mee over de juiste coating voor de magazijnvloer, zodat u schade aan het beton kunt voorkomen en u daar op een duurzame wijze gebruik van kunt (blijven) maken.

Magazijnvloer nodig? vraag een offerte aan

Benieuwd naar de kosten van een coating voor uw magazijnvloer? We brengen u graag een vrijblijvende offerte uit, uiteraard op basis van uw specifieke wensen en eisen. Direct op de hoogte van de kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Waarom een coating voor uw magazijnvloer?

Met een coating voor uw magazijnvloer kiest u voor een duurzaam, slijtvast, hygiënisch en uitermate sterk geheel. Wij zorgen er met de coating voor dat u het beton op een degelijke manier kunt beschermen. Tegen zware mechanische belasting of het gebruik van chemische middelen. De coating is daar uitstekend tegen bestand, omdat we de samenstelling van het materiaal kiezen op basis van uw specifieke wensen en de manier waarop u er gebruik van zal maken.

Op die manier zorgen we voor een gladde magazijnvloer of brengen we juist een antislip-coating aan. In de beide gevallen kunt u rekenen op een hoogwaardige vloer, waarbij we op voorhand ook plaatselijke gaten in het beton meteen kunnen repareren.

Voordelen van onze vloeren

groen vinkje Gemakkelijk schoonhouden

groen vinkje HACCP-gecertificeerd

groen vinkje 100% hygiënisch

groen vinkje Vloeistofdicht

groen vinkje Slijtvast en duurzaam

De voordelen van onze magazijnvloer

Met onze magazijnvloeren kiest u voor een hoogwaardige coating, geschikt voor diverse doeleinden. Goed bestand tegen het gebruik van chemische middelen of zware (mechanische) belasting. De vloer werken we glad af of voorzien we van een antislip-coating. Gemakkelijk te reinigen en uitermate slijtvast, zodat u kunt rekenen op een duurzaam resultaat.

coating voor in de magazijn

Neem contact met ons op voor vragen of deskundig advies

De medewerkers van Mesa Coatings zijn experts op het gebied van coatingsystemen, wilt u advies over het installeren van een coatingvloer voor uw bedrijf? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Aanbrengen van de vloer

Voordat we de magazijnvloer aanbrengen door middel van de coating kunnen onze specialisten eventuele beschadigingen aan het beton repareren. Dat betekent een vloer als nieuw, die vervolgens weer jaren mee zal gaan. En het beste van onze werkwijze? U kunt de vloer al binnen 24 uur weer volledig belasten en gebruiken, zodat het werk niet stil komt te liggen.

Waar plaatsen wij magazijnvloeren

We plaatsen de coatings voor een magazijnvloer bij diverse grote bedrijven. We coaten de complete vloer van het magazijn, zodat die er weer als nieuw uitziet en optimaal voorziet in de gewenste eigenschappen. We brengen de coatings aan bij bedrijven die werken met zware mechanische belasting, net als met diverse chemische middelen.

troffelvloer

Wat kost een magazijnvloer per m2

Benieuwd naar de kosten van een magazijnvloer per m2? We stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Aan de hand van het totale oppervlakte en de specifieke wensen en eisen met betrekking tot de vloer. Op die manier maakt u een uitstekende keuze, voor een hoogwaardige vloer in uw magazijn.

Vraag een offerte aan

Vraag online uw offerte aan voor de coating van uw magazijnvloer. We leggen u graag uit hoe we u daarmee van dienst kunnen zijn en brengen u op voorhand op de hoogte van de kosten.

epoxy vloer