Magazijnvloer

Binnen 24 uur klaar voor gebruik

Hoogwaardige magazijnvloeren

Kies een hoogwaardige magazijnvloer, zoals een troffelvloer, gietvloer of coating. Deze vloeren zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit en binnen 24 uur na aanbrengen kunt u er alweer volledig gebruik van maken. Magazijnvloeren zijn zwaar te belasten en bestand tegen gebruik van chemische middelen. We denken graag met u mee over welke vloer en eigenschappen het meest geschikt zijn voor uw magazijn, zodat u de juiste keuze maakt en hier járenlang plezier van heeft. 

Wat kost een magazijnvloer?

Benieuwd naar de kosten van een magazijnvloer per m2 of een gerichte prijsindicatie voor uw bedrijf? We stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Dit doen wij aan de hand van de totale oppervlakte, specifieke eigenschappen, uw locatie en uw huidige ondergrond. 

Waar plaatsen wij magazijnvloeren

Wij plaatsen magazijnvloeren bij diverse bedrijven, van klein tot groot. Heeft u een bedrijfshal van 300 m2 of een magazijn van 9000 m2? Wij doen het allemaal! Het enige wat we niet doen, zijn particulieren opdrachten. We brengen de vloeren aan bij bedrijven die werken met zware mechanische belasting, met diverse chemische middelen of hun huidige vloer willen beschermen met een toplaag. 

Wij bellen u op

Heeft u vragen of direct advies nodig? Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op

 • Hidden

De voordelen van onze magazijnvloer

Met een coating, troffelvloer of gietvloer voor uw magazijnvloer kiest u voor een duurzaam, slijtvast, hygiënisch, 100% vloeistofdicht en uitermate sterk geheel. Wij zorgen er met de coating voor dat u het beton op een perfecte manier kunt beschermen. Tegen zware mechanische belasting of het gebruik van chemische middelen. De coating is daar uitstekend tegen bestand, omdat we de samenstelling van het materiaal kiezen op basis van uw specifieke wensen en de manier waarop u er gebruik van zal maken.

Op die manier zorgen we voor een gladde magazijnvloer of brengen we juist een antislip-coating aan. In de beide gevallen kunt u rekenen op een hoogwaardige vloer, waarbij we op voorhand ook plaatselijke gaten in het beton meteen kunnen repareren.

Enkele voordelen

Heavy duty

Heavy duty

Geschikt voor zware belasting
Chemisch bestendig

Chemisch bestendig

Bestand tegen chemische substansies
Vloeistofdicht

Vloeistofdicht

Bestand tegen vloeistoffen
Hygiënisch

Hygiënisch

Minder ophoping van bacteriën

Magazijn coating aanbrengen doen we in 1 dag

We hebben veel ervaring met het aanbrengen van coatings voor magazijnen, waardoor we als geen ander weten hoe we dat zo efficiënt mogelijk kunnen doen. Gewoon binnen 1 dag, waarna de vloer meteen weer te belasten is. Dat betekent dat het werk niet of nauwelijks stil hoeft te vallen. We treden daarover graag in overleg, zodat de werkzaamheden door kunnen gaan en wij er ondertussen voor zorgen dat we de vloer netjes naar wens aanbrengen.

Het is een belangrijke kracht vanuit onze positie als marktleider, op basis van uitgebreide ervaring. We zorgen voor een vloeistofdichte betonvloer, die zowel mechanisch als chemisch uitstekend belastbaar is. Terwijl we de vloer netjes kunnen afwerken in diverse kleuren en uitvoeringen, altijd afgestemd op de manier waarop u daar gebruik van zal gaan maken.

Tip: gladheid van de vloer voorkomen? Wij zorgen voor een antislip afwerking. Op die manier werkt u aan een veilige vloer, die bovendien vloeistofdicht is en een aantal andere voordelen te bieden heeft.

coatingvloer in de magazijn

Vraag direct een offerte aan

Mesa-Coatings B.V. is de expert op het gebied van coatingvloeren en wanden. Door jarenlange ervaring kunnen wij u de juiste coatingsoplossing aanbieden. Deze oplossingen variëren van een complete coatingvloer in een magazijn of bedrijfshal tot een voergoot coating in de agrarische sector. Laat uw gegevens en wensen achter en wij zullen u zo spoedig mogelijk een passende aanbieding toesturen.

Offerte aanvragen

Fabienne Hagenbeek

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Ik zal u contacteren na het invullen van de vrijblijvende offerte.

 • Geheel vrijblijvend
  Ontvang een prijsindicatie
 • Vakkundig advies
  Bezoek op locatie door een vertegenwoordiger
 • Jarenlange ervaring
  Professionele applicateurs
 • Levering in de BeNeLux, Duitsland en Spanje
  Vertegenwoordigers in elke regio
 • Uitgebreid assortiment
  Coatings voor iedere branche